46

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Ей, тоя ухиления от снимката е продал Македония и македонския народ на Запада.Сега ще ги натикат в ЕС. Ще им съсипят икономиката. Ще им сложат квоти на износа и ще ги принудят да ходят да мият чинии в чужбина.Отделно ще размножат ромите, шиптърите и други подобни.И ... Бог да прости Македония.Ами, нашата Тиква не успя поне източната част да си вземем.Хариза я на гърците ...

45

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ ДА СЕ БЛАГОДАРИ, ЧЕ ИМАТ ЯДРЕНО ИНАЧЕ ДА СА ЗАЛИЧЕНИ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА ОТДАВНА!)ЦЯЛОТО РУСКО НАСЕЛЕНИЕ Е С ВЛЕЗНАЛА В СИЛА СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗАРАДИ СИРИЯ И УКРАЙНА!

44

Анонимен

преди 5 години

УКРАЙНА Е НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КАКВО СТАВА С ЕДНА ДЪРЖАВА АКО НЕ Е В ЕС И НАТО!! НАСЕЛЕНИЕТО И Е ИЗБИТО А ЗЕМЯТА И ОТКРАДНАТА И ОКУПИРАНА!!!РУСИЯ Е ПРОТИВ ЕС И НАТО ЩОТО И ПРЕЧАТ ДА ИЗБИВА ХОРАТА ЗА ДА ИМ КРАДЕ ЗЕМЯТА И ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ!

43

Анонимен

преди 5 години

ПОЛУФАЛИРАЛАТА РУСИЯ И ПРОТЕЖЕТО И СЪРБИЯ ДА СИ СЪБИРАТ ПАРТАКЕШИТЕ И ВЪН ОТ МАКЕДОНИЯ ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!!

42

Armagedon

преди 5 години

Въпрос на време е македонците да се "наситят"на "щедрата" подкрепа за ЕС и НАТО от западните си покровители. И когато се усетят как са ги подхлъзнали ще проклинат денят на избора си защото най-малко името на държава та им ще означава нещо в ЕС или НАТО.

41

ВЪПРОС

преди 5 години

Помните ли вица за ЕС ?Той беше популярен преди България да влезе в ЕС - накрая в ЕС ще останат членове само България и Македония , защото не покриват Изискванията за Излизане от ЕС . Смеехме се тогава , но вече става Реалност .

40

евролъжа и измама

преди 5 години

До АнонименПрав си в Македония нямат работа Сърбия и Русия, па бъди честен жендър, кажи си че е България нема работа а работа имат братските и страни УСА, Англия, Германия, и техните корпорации. Как ще имат конкурентни домати макетата, друго се е да произвеждат по евростандарт лютеница от тиква. Разбира се в нато ще ги вкарат моментално а в евросъюца на кукува лето. Единствената файда ще им са двете натовски, демек усесейски бази, за да ги позат от ... миража на Путин.

39

74367

преди 5 години

Е тези ще ударят кьоравото. На път са да си купят за всичко, което имат акции на Лемон Брадърс и то през август 2008г.

38

Анонимен

преди 5 години

В Македония българско влияние не може да има, защото Турция и западът не искат славянските държави да са единни. Те поддържат тезата за небългарския характер на Македония. Днес никой В СЪРБИЯ НЕ КАЗВА, ЧЕ МАКЕДОНИЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА, ТОВА СЕ КРИЕ ОТ НАШИТЕ МЕДИИ. Тук се раздухва антисръбска омраза, а се забравя, че Тито и върхушката в Югославия създали македонизма са ... ХЪРВАТИ. Референдума западът е изчислил че с албанските гласове ще мине. И Македония ще е поредната колония на запада.

37

Анонимен

преди 5 години

Анкара ще даде указание на своите протежета албанците които са около 40 процента да гласуват в полза на нато и ес. В МОМЕНТА НАСЕЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА Е ОБЛЪЧВАНО ОТ МЕДИИ, ЗАТВОРЕНИ СА ФОРУМИ, ВЪРВИ ПЪЛНА МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ, А СТРАНАТА Е НА ЕДНО ДВЕ МЕСТА ОТ НАШЕТО 111 ПО МЕДИЙНА СВОБОДА. При това положение а и както е обвързано общо членство в нато и ес е ясно че нато иска да влезе в страната на гърба на ес. Тука даже и референдум нямаше, евала на Заев че пита, ама понеже албанските гласове са

36

Анонимен

преди 5 години

НИТО СЪРБИЯ НИТО РУСИЯ ИМАТ НЯКАКВА РАБОТА В МАКЕДОНИЯ!!!

35

Домагой Вида

преди 5 години

Вечна слава на ген. Анте Готовина!

34

Анонимен

преди 5 години

изхода е напълно ясенВ македония над 30% са албанци и те ще подкрепят изцяло всико свързано с оделянето от сръбското влияние.Така че реерендума е с гаранторам успех

33

Анонимен

преди 5 години

"ЗА", разбира се!"ПРОТИВ" са само местните удбаши и копоите им!

32

Щерев

преди 5 години

Дори масово"македонците" да гласуват против законопроекта ще бъде приет .

31

h

преди 5 години

"Референдумът е консултативен, така че резултатите му са без значение за възможната ратификация на споразумениетодемек боли ни нас какво иска народа ......

30

Бре бре

преди 5 години

Еми като му харесва на фиромското стадо всяка година да си сменя името-все така да прави!Нека са щастливи!

29

Щерев

преди 5 години

мацедония е една *** българофобска махала .жалко за ВМРО и русенския македонец.

28

Анонимен

преди 5 години

ПУТИН ПИТА ЛИ РУСНАЦИТЕ ДАЛИ ИСКАТ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КРИМ КЪМ РУСИЯ!!!!!ПО СЪЩАТА ЛОГИКА ИНДИЯ МОЖЕ ДА ИСКА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ РУСИЯ И ПУТИН ЩЕ Я ПРИСЪЕДИНИ БЕЗ ДА ПИТА НИКОГО!!!!РУСИЯ Е 10000000% РЕЖИМ!

27

Мда

преди 5 години

За 20 години 3 пъти да си сменяш името на държавата се иска невероятен талант!