131

Емо

преди 5 години

Всъщност Радев и Нинова *** срещу управлението на държавата постоянно. На коалицията не им прилича да се смеят на психично нестабилни хора, да си говорят там. Управлението е стабилно.

130

Анонимен 07

преди 5 години

За теб е разединител Президента,защото НЕ играе по вашата ***!Роденият да лети,цвъчко,НЕ може да пълзи,особено пред чужди м.е.к.ерета!

129

Анонимен

преди 5 години

Президента бил ас летец, патриот, мъж, военен, войвода и т.н. Само че не става за президент и политик, пълна нула е. Едни милиарди да сте виждали някъде? Откраднаха ги.

128

Анонимен

преди 5 години

Гробарите се подмокрят от страх и ужас! За това Цветанов *** малоумно от сутрин до вечер против Радев!

127

Василев

преди 5 години

ГЕРБ се изчерпаха , като политико-икономически проект, така както соц.системата по време на 80-те години!!!Въртят на едно място и като патета в калчища!Казах ви селяни прости, да работите като немците!Усвояването на парите е най-малкия проблем, трябва да се научете да работите и произвеждате качествен продукт, иначе си оставате на опашката в ЕС!А Президента е професионалст ас летец, който може да се гордее с това, което е постигнал и дал на ВВС!Той знае как да лекува герберите!Лий Хал!ЦРУ!

126

Анонимен

преди 5 години

Задачата на Радев е да спъва по всякакъв начин работа на правителството, като спуска вето на закони, забавя подписи, пуска фалшиви новини за управлението на държавата, критикува, но само констатира без да даде вариант за решаването на проблема. Президента е пряка слуга на Нинова, която като неуспешна опозиция пречи чрез Радев.

125

Анонимен

преди 5 години

Назначил метресата си на два договора да взима две заплати и тоя ще ми говори за морал и закони, що за долен мръсен тип

124

Анонимен

преди 5 години

Какъвто и да е - важното е да е Различен . Но вие нали сте добре , какво ви интерисуват другите . Мандат означава пълномощие с поставена задача . Това ли ви е задачата ?

123

ударник

преди 5 години

Цецо е българския Лаврентий Берия!

122

Анонимен

преди 5 години

Цецко даже и за милиционерче не е можал та вифаджия накрая. Жалко е такива типове да са ни лидери...

121

Въпрос

преди 5 години

Освен къщите в чужбина, откраднатите милиарди, има ли купени галактики и в коя слънчева система? Трябва да се даде това инфо. Защото някой беше казал, че някъде бил някой прочел. Имало купени планети с нашите пари, тези трилиони милиарди.

120

Василев

преди 5 години

Добре че ЕС дава еврофондове и пазари, иначе ГЕРБ са едни дървени философи и пълни ц.ървули, за нищо не стават, разпределят едни пари по европейски програми, всеки гледа да ги гепи, а не да прави истински бизнес, да произвежда, да предоставя услуги или да строи качествено!!!Агент Майкъл Кристенсен!ЦРУ!!!

119

Анонимен

преди 5 години

Нинова окраде народа брат, търси от нея.

118

Анонимен

преди 5 години

Злото ченге цвинокио изглежда е позабравил, че татенцето му беше шофьор на най-злото ченге по татово време др. генерал Григор Шопов се изходи кой какъв е. Същия тоя разносвач на папки когато беше някакъв полицай сега всяка година е в САЩ където сигурно го смятат за по, по, най, а той е една проста гуменка завършил незнайно как НСА.

117

Червосан трол

преди 5 години

Пичове, едни милиарди, трилиони и милиони милиарди са ни откраднали, къде са ми трилионите? За един преател питам.

116

Анонимен

преди 5 години

По голям ми зерник не сме имали за президент.

115

Василев

преди 5 години

Под обединител Цвъки Цвък разбира, президента да се обедини с българския и чуждия офшорен капитал, за да източват българския народ в интерес на един световен елит!!!Агент Алби Бонър!ЦРУ!!!

114

Анонимен

преди 5 години

Добри новини за празниците ?????!!! ! Тримата Цвъки , Плювньо и Биков , омразни на всички , на дъното на рейтингови коментари , запълниха днешния хубав / без тях / ден !

113

Анонимен

преди 5 години

Не от всеки летец обаче става политик, още по-малко президент. Такава пародия на президент се разиграва, че е абсолютно трагикомедия. И това ли ви успеха, да спъвате работата на правителството. Много е дребно, жалко, мисленето на злобарчетата.

112

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ОЦАПАХТЕ ВСИЧКО С ТИЯ ДВЕ ФЕКАЛНИ ЛИЦА ??