100

Анонимен

преди 5 години

До 106Русия доказа в Сирия, че е пряк наследник на ИДИЛ и затова служи за параван на терористите от Хизбула !

99

Ели

преди 5 години

Да не плачем, когато в резултат на войните и терористите спонсорирани от САЩ, Европа се пълни с бежанци.Гордо развявайте американското знаме в България, в която няма да има българи.И заради което, нямаме самолети, подводници, въртолети, войска, ПВО, и граница си нямаме, и войска си нямаме, летците ни нямат летателни часове.И ракетите си нарязахме!Иначе да живее САЩ, до изчезването на българите.

98

Анонимен до 95

преди 5 години

Русия доказа че е военна световна сила след като се справя с ИДИЛ, америка, франция, англия, изсраел и всички срещу правителството на Асад.

97

ognyanz

преди 5 години

Ще има последствия за Израел. Въпрос на време е. И Ердоган след свалянето на руския самолет си мислеше, че ще му се размине, но след това ходи в Москва да се извинява.

96

Анонимен

преди 5 години

До МДАКолкото направиха нещо и когато турците свалиха руския изтребител.Едно голямо нищо !

95

МДА

преди 5 години

Колко пъти вече казвам че на картата има една държава която прави каквото е решила и не се отчита на никой... Всички пъти когато се обадят е за да уведомят и нищо повече. И Кремъл и белия дом само поглеждат в другата посока ис еправят че всичко е точно. Сега искам да видя какво точно ще направи Кремъл след такава провокация или там както го наричат. Ако не последва нищо смислено а само разни говорилници значи съм бил прав през цялото време и Русия и щатите с ана израелска каишка и така ще си ост

94

Джо

преди 5 години

Не, това си е провокация от трета страна.Някой има интерес да скара Израел и Русия.Както Турция и Русия.Русия се радвайте, че има търпение.След като Пентагона призна, че Русия има военно преимущество.Само наш ***, който няма едно самолетче развява гордо байряка на сеирджийството.

93

Анонимен

преди 5 години

ЗЗа напред ще се наложи руснаците да вдигат по 2 съпровождащи самолета,

92

Анонимен

преди 5 години

За какви сирийци говорите, всички военни операции в Сирия, особено ПВО, се командват от руснаци.Или си е техен гаф, или е нарочно, незнайно с каква цел. Путин е болен на тема сваляне на самолети, всичките му комбинации включват и този елемент.

91

Анонимен

преди 5 години

Русия доказа в Сирия, че и за регионална сила не става !

90

Анонимен

преди 5 години

Путин закарал "хуманитарна" помощ на сирийския народ, а Асад му свалил самолетчето...грешки на "растежа" !

89

Ели

преди 5 години

Не заглушени, но нещо се е случило.Какво не знаем.

88

Ели

преди 5 години

Два са били Ф16, нямам данни.Не се връзват нещата, защото курсът на ИЛ-20 си е бил зададен предварително и сирийското ПВО е знаела, израелците са знаели, има обмен на информация при подобни операции.Въпросът е, защо толкова късно израелците подават сигнал - а такъв е имало, освен ако са направили опит за по-ранна идентификация и са били заглушени.Без инфо, нищо не можем да твърдим.Хипотези!

87

Анонимен

преди 5 години

Голям майтап! Тази новина направо ме разсмя и ще си налея една студена мастика по случая.Така е, като на руснаците им останаха само папуаси за съюзници, на които да продават калпавото си оръжие. Добре, че пушещия Кузя'избяга на капитален рвмонт, че и него можеха да си го думнат! Ха-ха-ха!

86

Анонимен

преди 5 години

Стар виц от седемдневната Израелоарабска война (1967)Араби и израелци в окопна война. Арабин решил да изхитри евреина за да се покаже и извикал: - Ей Моше, къде си ?А, евреина попитал:- Кой ме вика ?Тогава арабина скочил и извикал:- Аз !....и евреина го гръмнал.

85

Анонимен

преди 5 години

Още 19 такива ИЛ-а да свалят и ще са отмъстени невинните жертви убити от Путин в MH17

84

до Ели

преди 5 години

В случя аз даже не виждам евреите какво точно са правили, че да си вкарват автогол?!Да обобщим - Сирйци свалят съюзнически самолет. Къде тука виждаш Израел?

83

Анонимен

преди 5 години

Няма как да стане 4 броя изтребители да се скрият зад малък витлов самолет. ИЛ-20 е дълъг 35мФ-16 е дълъг 15мНе сме длъжни да консумираме измишльотините на руската пропаганда, защото от такива новини се затъпява

82

до Джо

преди 5 години

Затова е казано - война като на война. Правила няма.А съвременните войни са по-мръсни, отколкото преди, когато всичко е било ясно - противниците, битките и т.н. Затова и сега измислиха - Хибридна война. Има държави, които се намират в състояние на война, но населението не подозира. Дори и на наша територия тея ***, клатене на общественото мнение и дезинформация е точно това.

81

ние немаме проблем

преди 5 години

На нас военните самолети не ни падат и не ни ги свалят , щото нямаме ! А Баце каза , че като направи сухопътните магистрали , ще отремонтира и въздушните пътища и магистрали , щото имало още средства от ЕС !