306

Анонимен

преди 5 години

Впрочем няма държава в ЕВропа (с изключене на Турция, но е спорон колок е в ЕВропа) да няма демографски срив. Примерът ти НЕ Е УДАЧЕн . населението на цяла ЕВропа застаряав и точон затоав баба Меркел повиак арабите.

305

Анонимен

преди 5 години

До СчетиТи мислиш ли изобщо, или това нещо ти е непознато. Трудно е май, а ? Плещите врели-некипели без грам мисъл. Колко гънки имаш ?

304

Анонимен

преди 5 години

310 - ти не си нормален. Първо геноцид е нещо съвсем друго. това значи да напъха хоратав конлагери или да устрои клане.За демографски срив в никоя страна по света не се носи отговорност. Това което ти искаш отговроност за неправилана политика, но това е НЕЗАКОННО, защото решениеята на министрите са гласувани от Народно събрание, а според закона няма колективан отгворност -обратноот е Народен съд

303

Анонимен

преди 5 години

Тези "фалшиви георои" с видими психични отклонения могат ли да кажат и ДОКАЖАТ какво са учили, какво и къде работят, с какво са допринесли за държавата преди и след като са я напуснали. Явявят се и щели видиш ли ти да ни спасяват. КОЛКО МИЛО ! Ние плащаме данъци - ниски може би, но си ги плащаме, а те ??? БЕЗОБРАЗНИ палячовци !!! И вместо да цъкате минусчета ОТГОВОРЕТЕ МИЛИЧКИ. Не можете ??? Знаех си........................................................................................

302

Анонимен

преди 5 години

Лично аз считам че най-умното нещо на горанов е, че иска да влезем в ЕВрозоната и да имаме евронадзор над ОЩЕ 4 големи банки. личи си, че корпоративните босоев са недоволни и затоав са викнали на помощ протестъри. Да ни изкарат от Борда, да има хиперинфлация, дълговете на Пеевски 4 милиарда и Прокопиев 300 милиона да станат хартийки.

301

Счети

преди 5 години

Някой да е поел политическа отговорност за геноцида над българското население ? Някой да е поел политическа отговорност за хилядите загинали в катастрофи, от "качествено"лекарско лечение и "здравословно" хранене ? Някой да е поел политическа отговорност за дискриминацията на българина в собствената му държава ? Когато ми посочите поне един български политик, който лежи в затвора, тогава ми говорете за политическа отговорност !

300

Анонимен

преди 5 години

абе не монго да разбера каков сега сте гракнали и срещу еврото? като отидете в държава от ЕС с левове ли плащате? който иска да е част от международният пазар губи част от независимостта си. въпросът е колко е голяма тази част.

299

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИ БДЕТЕ ДА НЕ СЕ ПОВТОРЯТ ОНИЯ 12 БАНКИ И ДРУГАТА ТАКАВА 2014- ИМАМЕ ДЕЦА!

298

Анонимен

преди 5 години

304- ТИ НА КАКВО СИ- А МОЖЕ БИ СИ ОБЪРКАЛ ДОЗАТА

297

Анонимен

преди 5 години

КОЙ ИСКА ДА ВЪРНЕ РОДИНАТА МИ В 2013 Г- КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ, ДНЕШНИТЕ ОЛИГАРСИ, КРУПНИ КАПИТАЛИСТИ НАРЕКЛИ СЕ ГРЪМКО СОЦИАЛИСТИ- НЯМА ДА ОСТАВЯ *** КОИТО ЗАРОБИХА РОДИНАТА МИ С 4/5 МИЛИАРДА 2014 Г ПАК ДА ГО НАПРАВЯТ ОТНОВО ИМАМ ДЕЦА.

296

Анонимен

преди 5 години

Преди да влезем в ЕВрозоната, където МНОГО СТРОГО ще наблюдават нашиет банки не трябав и да мислим ад махаме валутният борд .най-големиет застъпници за махане на валутният борд са И.Прокопиев - който исак дългът му от 300 милиона към държават да се обзцени при една хиперинфлация -е Пеевски, който иска да се обзцени дългът на КТБ. те напират да махнем борда

295

Анонимен

преди 5 години

Валутният бор е много полезен. Ако всичик баник бяха под валутен борд - а не само БНБ - нямаше да има КТБ. както се окааз не можем да си управляваме финансите. Аржентина махна валутниет борд след 10 години стабилност и я връхлетя хиперинфлация от 4000 процента

294

Анонимен

преди 5 години

КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА БЕЗ ПАРТИИ- КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ- ЕДРИ ОЛИГАРСИ- КУПИЛИ СИ ПРОТЕСТИРАЩИ.

293

Анонимен

преди 5 години

Експертният министър не носи политическа отгвороност, за разлика от партиият. Партиянт министър може да го накаже партиният му лидер. Експертният менистър си грабва шапката и си заминава.

292

Анонимен

преди 5 години

И СЛЕД ТОЗ КОНВУЛС КОЙ ЗАВРЯ РОДИНАТА МИ ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД.

291

Анонимен

преди 5 години

295 - добер с какво ще смениш партиите?експертното правителство за да дойде то отговаря пред Парламента, а той е съставен ПАРТИИ. Освен това ЕКспертното правителство е признак за безотговороност. Всеки ще си имие ръцете и ще каже - аз съм Експерт. Дянков бе пример за рядко некадърен финансов министър

290

Анонимен

преди 5 години

време е мухалобоико и опитомен паричен фонд да се изметът на бунището

289

Анонимен

преди 5 години

КОЙ ЛИШИ БЪЛГАРИЯ ОТ САМОСТОЯТЕЛНА ПАРИЧНА ПОЛИТИКА- ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА.

288

Анонимен

преди 5 години

КОЙ НАПРАВИ 3000ЛВ 1 ДЛ- ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА.

287

Анонимен

преди 5 години

аз за каквато управленсак програма съм гласувал се изпълнява - увеличение на заплатите три поредни години с по 50 лева, докато 2020 стане 600 лева, също и увеличение на пенсии вееч втора поредна година. повееч инфраструктурни проекти.Повееч пари за наука и образование. повече пари за армията. ти за какво си гласувал - не знам.