42

Анонимен

преди 5 години

Нищо не е погнала Прокуратурата ! Нищо не е това !

41

Анонимен

преди 5 години

АРАБАДЖИЕВ Е ЗЛО И ЩЕ ЛИКВИДИРА БОЙКО ТОВА СА ИЗВОДИТЕ МИ И ДАНО Е СКОРО!Ако можеше щеше да го направи вместо да бяга.Арабаджиев е пътник!Путин пази Бойко за да върви монопола в енергетиката и продажбата на горива.

40

Анонимен

преди 5 години

На хората им се дава толкова, колкото да кротуват и да не подскачат. Даваш наденица на кучето да не те лае или да те хапе. Останалото остава за мафията във властта.

39

Анонимен

преди 5 години

До до 33ДУШАТА ТИ ДА СЕ МЪЧИ ВЕЧНО ГЕРБЕРУНГЕЛСКИ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛЮ СЛУГА НА ЛУЦИФЕР! ;)---------БОРИСОВ ПРИКЛЮЧИ ВЕЧЕ МУ ДАВАТ 25% ИЛИ Я ИМА Я НЯМА 70 ДЕПУТАТИ С ТЯХ ПРЕМИЕР ТОЙ НЯМА КАК ДА Е ВЕЧЕ!!!МОМЕНТАЛНО ОСТАВКА И ИЗБОРИ ДВЕ В ЕДНО В НАЧАЛОТО НА 2019-ТА!!!

38

Бате Гойко

преди 5 години

"Защо прокуратурата погна "големите риби"?"Защото виждат, че нещата не отиват на добре и решават да отчетат дейност, иначе народа ще погне "по-големите риби". Как пък всички, дето ги погнаха се оказаха извън страната?

37

АЕЦ

преди 5 години

Не забравяйте,че б.б. търси инвеститори за Белене! Нито един осъден за построена централа с реактори и не работи! Сигурно няма друга такава в света - да й тече гаранция на реактора, а ток нема. Тези централи могат да работят 30 години с тези реактори, след което трябва скъп освен ремонт, който е нерентабилен поради бурното развитие на нови технологии. 3 години вече минаха!

36

Анонимен

преди 5 години

Очите в ареста!?Вие вред ли сте?Очите е протеже на пРезидента.Как мислите, че ще влезе в затвора?

35

Анонимен

преди 5 години

До Свободен българинТи Борисов го остави.Ако бяхме поне малко свестен народ сега БСП нямаше да съществува

34

Анонимен

преди 5 години

Погна ги защото тръгнаха да спонсорират протести за сваляне на правителството.Хванаха Ветко с 10-те милиона за протеста и резултата е, че пред Народното събрание вчера имаше 100 човека.

33

Анонимен

преди 5 години

АРАБАДЖИЕВИ И ТЕХНИТЕ МИНДЖАВИ КРАЖБИ В МИЛИОНИ СА СМЕШНИ!!!БОРИСОВ КРАДЕ В МИЛИАРДИ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ РАЗОРИ ДЪРЖАВАТА ФИНАНСОВО!

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28Осъден няма НО Гришко се раздели с вецовете!!!Естествено на вас в провинцията тИез нИщЪ не ви ги казват.Толкова сте далече от истината .............

31

Свободен българин

преди 5 години

До Анонимен17 -"АКО БЯХМЕ ПОНЕ МАЛКО СВЕСТНИ КАТО НАРОД ОЩЕ СЛЕД ПЪРВИЯ МАНДАТ БОРИСОВ НЕ САМО, ЧЕ НЯМАШЕ ДА Е ПРЕМИЕР ВЕЧЕ А ЩЕШЕ ДА Е ЗАКОПАН В ЗЕМЯТА..." Колега, всички политически партии се постараха да отблъснат нормалните хора благодарение на бруталния грабеж, клиенталистка политика и целенасочено беззаконие. Какво очакваш да стане? Нещо като 19 май 1934 година ли? Няма как.

30

Анонимен

преди 5 години

До ОфффДА БЕ КАКВО СТАНА С ОЧИТЕ ТАКА И НЕ РАЗБРАХ ДАЛИ ИЗОБЩО Е В АРЕСТА!!!ОТНОВО ЗА ЕДРАТА ПРЕСТЪПНОСТ ИМАХМЕ ПРАХ В ОЧИТЕ !!!ИНАЧЕ КМЕТИЦАТА ЗА ЕДИН ПОДКУП Я ИЗЯДОХА ЖИВА!!!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Другото което е ,че като погнеш някъв с голям бизнес ...и ако за него има работещи 10 хиляди човека това може да се окаже неблагоприятнаситуация и за правителството Затова и те внимават

28

Анонимен

преди 5 години

Просто истинското задкулисие пак пренарежда играчите. Навремето се отстреляха мутренските босове, после Кюлев и И.Павлов, дойдоха нови играчи, отиде Мишо Бирата, Шарлопов. Сега натискат Очите, Веткоци и Минювци.А Ахмед Доган купи ТЕЦ Варна.За себе си ли и случайно сега ли???

27

Анонимен

преди 5 години

Някой да се сеща за ареста на сина на Гриша Ганчев ...операция Захар го бяха кръстили Още се сещам Дянков като гостуваше на 4 очи с Цветанка Ризова и говореше някви абсолютни глупости тоя в национален ефир ,че ставало дума за откриване на 200 милиона най накрая се оказа ,че става дума за 200 хиляди и нямаше никой осъден

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Успокой се и спри с алкохола и дрогата рано сутрин.

25

Оффф

преди 5 години

И междувременно никой не се интересува какво става с очите и арестуваните около него.Потули се и какво се случва със синчето на полицая дето блъсна децата на спирката и още и още и още.Вдигат шум за да няма шум около това което не им изнася и после ще им платим и на тея дето-сега с на прицел-уж големите олигарси😁И ще им се извиним.И това е

24

..

преди 5 години

Xaxaxa тия ако са мафия аз съм хеликпотер хахахаха просто умни и знаещи дупките в закона и перат пари но мафия не са .Мафия има в Италия .

23

Анонимен

преди 5 години

Кого са "погнали" че не разбрах???Вълчо и маринка никой не ги търси!!!Няма европейска заповед за арест нито Интерпол ги търси.Може да се окаже че не са и на национално издирване дори.Не ги знаят къде са.Нямат си дори идея.А Вълчо им звъннал че ще се върне....................ама 36ти 2277година.