8

сложна тема

преди 5 години

Всичко това ,което е казала немската госпожа е много интересно и звучи много привлекателно.По въпроса за детското възпитание и първите 7 години са написани доста книги,но май още никой не може да каже категорично кое е правилното и най-доброто.Проблемът е,че дяволът е скрит в детайлите.Много е важно да се определи каква е целта-да бъде щастливо дете или да се подготви за джунглата ,която го очаква!?Освен това Бенджамен Спок казва,че детето не е малък човек,а друг човек!?

7

Бау

преди 5 години

Пропуснали са да напишат, че в градината има камери, а всеки родител има код за достъп до тях; затова никой от персонала не си и помисля да крещи на децата, както става тук зад заключените врати.

6

Само питам

преди 5 години

Сбъркан ли е немският модел щом децата като пораснат стават евролиберали, леви, ме-ки кит-ки, джен-дъри и тол-ерасти?

5

Анонимен

преди 5 години

"Понякога пада храна на пода, но това няма значение, тъй като едни дечица слагат масата с приборите, чиниите и всичко, други после разтребват."Пълно самообслужване? Възпитателите надзиратели ли са?

4

Анонимен

преди 5 години

Това е друга Галактика,нищо общо с нас!

3

Анонимен

преди 5 години

гледането на телевизия затъпява.отдавна е доказано

2

30 деца...

преди 5 години

...8 възпитатели. С немски, а не български заплати. Открийте разликите в стандартите на немските и българските детски градини. Сами. Ако можете, след като сте преминали през българската образователна система, която ви е научила папагалски да повтаряте зазубрени неща. А когато това не е достатъчно - влиза в сила напапагаленото от другите. Според което на даскалите трябва да им се плаща минимално. Защото не правят нищо - само се занимават с децата ни, които иначе много обичаме. Честито, нашенци;)

1

месара

преди 5 години

хайде да открием разликите между обещанията на 09. 09. 1944 г., бузлуджанските обещания и, ....... СПА СЕМИНАРА на бсп_то!