17

mdmd

преди 5 години

Много ме кефят ***, които се отопляват на дърва. Унищожават дърветата, които ни дават кислород за да живеем . В 21-ви век има много алтернативи, но *** е още в 18-ти.

16

Българина

преди 5 години

Не ме притеснява сечта а дали садят????? Трябва да е едно към две! За да има след 15 г пак какво да се сече и да остане.

15

Фън

преди 5 години

Чувал съм за една дебела жена от Монтанско че изнася гората за чужбина.

14

Анонимен

преди 5 години

....дървесина се изнася за Румъния, Гърция и Италия....***************Какво стана с този европейски союз, в Турция и селата са на газ. Хахахахахаха.

13

kora

преди 5 години

tova e laja. benete ne pokazva dokumentalen film na bg suveren.

12

Хасан турчина

преди 5 години

Като няма дърва за огрев, горете гуми, пластмаса, дрехи втора употреба и шишета кока кола!

11

месара

преди 5 години

ами изсекохте горите, пожари правите за да изкупите дървесината за без пари, ами те дърветата не растат за часове бе! никъде не съм прочел да засаждате. дано всички да фалирате, та внуците ни да видят живи дървета!

10

realen

преди 5 години

В ЮЗ България политиците бръснат горите и изнасят за Гърция. Трупат пари в черните партийни каси, с които купуват гласовете ви за да са пак на власт. За 50 лева продаден глас се обричаме да ни чекнат някакви престъпници, облечени във власт.

9

Ставрю

преди 5 години

Аааа защо Боко асфалта нее инфирмиран веднага ще вземе мерки дажее започне сам да залесява . Ако можеха повярвайте ми щяха и България да продадат.

8

Анонимен

преди 5 години

Няма друга държава в която да си изсичат горите за отопление!В западна Европа и Русия хората се топлят на газ още от началото на 20 век. В по топлите държави където зимата е мека са на ток, с климатици.

7

Анонимен

преди 5 години

До Дървена мафияМи да те направим министър-председател та да ни опраиш.

6

Анонимен

преди 5 години

После не сме били бананова република изсичаме си горите за да може жабарите да си правят мебели, а румънските роми да се топлят това е държавна измяна.

5

хх

преди 5 години

Симеон СакскобурГОРСКИЯ добре се справяше с горите по Рила

4

Анонимен

преди 5 години

Търговците обаче са с вързани ръце. Едната причина е дъждовното лято, което не им позволява да секат.Дано всяко лято да е дъждовно. Кой продажник е позволил да си сечем горите за износ?

3

Анонимен

преди 5 години

Вече 28 години се изнася дървесина от България било за Гърция основно и другаде.Тръгнаха и наводненията и ерозията, отделно няма вече чистият български въздух. Къде се покриза така наречените зелени. Вижте как са оголени Родопите, Стара планине, Странджа. След пет години няма да има и едно дърво за сянка.

2

Дървена мафия

преди 5 години

21 век 2018г в Евроатлантическа България повече от половината население все още се топли на дърва и въглища. За 26г. не можахме да построим една атомна централа, нито пък да газифицираме всички населени места.Какво повече да коментираме...

1

БГ Логика

преди 5 години

Ние и евтиния ток го изнасяме за Турция ,а тук плащаме американски и нз си кви централи почти тройна цена.....вие за дървата ми говорите.