50

Джо

преди 5 години

Пуснаха го срещу тлъста комисионна, и после ще има изненада - избягал и не мг го намерят. По тая схема колко червени престъпници избягаха и си харчат откраднатите милиони по луксозни дестинации на спокойствие. В България правосъдие няма!!!!!!!

49

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Ама, защо да няма Корупция, бе?Пред парите... ".. Какво тук значи някаква си личност"....???!!!

48

Анонимен

преди 5 години

21-годишно дете, хаха

47

яв

преди 5 години

готина дружинка се събира някъде....Таки, Галеви , Маргините , Арабаджиеви....

46

До долния

преди 5 години

Ама разбира се, че няма опасност да се укрият и да извършат друго престъпление. Има обаче много сериозна опасност да идат при братя Галеви, ама сега няма да се заяждам повече. А гаранцията от 20 бона, за престъпление за 10 милиона няма да е коментирам изобщо, мат'ряла да си прави сметката...

45

man

преди 5 години

веселата част ще е когато се разбере, че всичко е законно и всъщност няма престъпление. тия са играчи и са си опекли работата, ще изгорят само бушоните

44

A де

преди 5 години

Kaкво става с ОЧИТЕ????

43

Наивници

преди 5 години

Кумчо Вълчо ше ви купи сите сТия парички.И без това се продавате за евтинджос!

42

майна

преди 5 години

До дон кихотАко теглиш 2.5 хил. не е престъпление, ако теглиш 2.5 млн. - престъпление? - Болшевишка логика.

41

месара

преди 5 години

марковски, отивай да защитаваш и тези "невинни", най вече на момченцето на 21 г., щото ше му съсипят живота!

40

Анонимен

преди 5 години

Този виден капиталист е ясен. Не е ясно, обаче какво разбуни духовете. Забравил е поредната вноска по такса спокойствие?

39

дон кихот

преди 5 години

Само не разбрах, от кога тегленето на пари от лична сметка и вкарването им в сейф е престъпление, че са задържали малкия Вълчо.

38

Анонимен

преди 5 години

Нищо, нали Иванчева е във затвора! Щом тя е на топло какво ни занимавате с тия дребни рибки? Хората забеавили да декларират едни няколко десетки милиона. ..... случва се

37

Анонимен

преди 5 години

Този тип хора са тези, които погубват държавата ни бавно и мъчително. Заразяват всяка здрава клетка и отравят целия организъм. За съжаление нямаме добри диагностици.Винаги слагат грешната диагноза.

36

Фалш

преди 5 години

И после пак ни говорете че няма корупция мафия тъмни сделки.ама знаете едно да говорите и да повтаряте че хазната била празна.Кардарашите са съвестни от вас.

35

мак

преди 5 години

Горкото дете, каква травма за него, ужас. Има късмет, че може да плати 20 хилядарки. А мама и тате със сигурност бяха предупредени, сега ще ги търсят като галеви и други такива.

34

Анонимен

преди 5 години

Помнете кои са Арабаджиеви и не им купувайте захарните ***!

33

ОТНОВО ФОЙЕРВЕРКИ

преди 5 години

ще погърмят още малко статии и репортажи по медии и следва тотална забрава на случая, след като темата с новаДоскоро беше iВанчева, Своге, сега тези, после онези и само дрън дрън

32

Анонимен

преди 5 години

до 10! Не че се е смалило куфарчето или това да са им евротата на вьлчо и лисана, просто на момчето толкова му стига силата за един сак!

31

Анонимен

преди 5 години

Следващият доклад на ЕК ще бъде много положителен, с оглед големият напредък постигнат в областта на правосъдието!Направо съм се изпотил от гордост, какви завидни висоти е постигнало нашето комунистическо правосъдие!Очаквайте да ни приемат в Шенген ПРЕДСРОЧНО!!!!