45

Стоян

преди 5 години

Християнин съм, но вече симпатизирам на Ердо и ненавиждам изрел и евреите! От тия евреи идват злините по целия свят, а САЩ са само инструмента им за това! За съжаление с напечатаните от тях долари ни правят терористи, подкупват ни политиците и ни настройват едни стрещу други! Три хиляди човека убиха в кулите близнаци и няма.нито един загинал евреин и това е обществена тайна в САЩ! Толкова са нагли, че вече не им пука , дори заплашват Европа че ще си платят ако не ги слуша за всичко!

44

реално

преди 5 години

До OsmanТо защото Европа, Китай и Русия ще стоят и ще гледат как се обединявате и ги атакувате!

43

олд мен

преди 5 години

Интересно предложение-отиваш за камион картофи,носиш камион турски лири.

42

Замислен

преди 5 години

Много, много е трудно това да се случи. По скоро разплащане в злато или криптовалути би било по удачно. Кой турски производител би си продал стоката за азербайджански манат ?! Какви ресурси да си купи после с него ?! Машини, технологии, ноухау, патенти ли ?! Ердоган се зъби на християнския свят, но без неговите технологии и инвестиции Турция ще се върне в 9-ти век. Ще отглеждат само дини и маслини.

41

Анонимен

преди 5 години

България е цивилизация на 15 века, моето момче. Вие сте изостаналите диваци!.15 века ратайство на "диваците", голямо развитие...хаха

40

Анонимен

преди 5 години

Зависимостта от корана ви пречи на развитието повече, ама сте слепи да го видите !

39

Ганчо алъшвериша

преди 5 години

Турците не искат лири, а долари и някаква друга валута. Ето моята всяка седмица е на пазар в Едурне и се връща с пълни торби. Върна се сега сутринта и ми донесе едни страхотни джапанки за плажа. Питам колко струват, а тя вика един сикиш. Та каква валута е тоз сикиш? Жената вика алъшвериша става със сикиша.

38

Рус

преди 5 години

Много жалко за Ердоган, че си мисли че смешната му валутка може да се сравнява с долара. Също е жалко да си мислиш, че една държава без да е дала нищо на света и без да извършва някакви услуги с висока добавена стойност е някакъв фактор...

37

Алекс

преди 5 години

Хехе, гроздето е кисело. Интересно в каква валута са авоарите на Ердо, със сигурност не са в лири. :Р

36

1

преди 5 години

Значи те навсякъде ни наричат Б у л г а р и с т а н, но като го написах аз го цензуриахте!?

35

Зозо

преди 5 години

Ердоганеий, никъде не ти щат акчетата и грошовете! Айде ходи при Путин да се молиш за заем, че от другаде не дават на диктатори!

34

Анонимен

преди 5 години

Идеята е да се направи нова разплащателна валута с която да се търгува вместо долара! И аз мисля , че това е неизбежно заради изнудването на американоевреите!

33

Анонимен

преди 5 години

ВАЛУТАТА НА ТУРКИСТАН СЕ ОБЕЗЦЕНЯВА ЩОТО ЕРДО НЕ СЕ СПИРАЛ ДА ПЕЧАТА НОВИ И НОВИ ПАРИ!!!ТЪЙ, ЧЕ СЪВСЕМ СКОРО КУРСА ЩЕ Е 10 ЛИРИ ТУРСКИ ЗА ДОЛАР :D

32

Зозо

преди 5 години

До До зозкоАми вземи прочети малко книги, стига гледа само Атака ТВ!

31

Су 34

преди 5 години

Абсурд. Ако можеше българия отдавна а се е развила..-----------България е цивилизация на 15 века, моето момче. Вие сте изостаналите диваци!

30

Анонимен

преди 5 години

Луд умора нема,само се поти.Та и Ердоган така.

29

Су 34

преди 5 години

До OsmanСамо през 2025 г Великите сили ще ви разделят на малки държавички, ще станете федерация надупчена като швейцарско сирене!

28

РЕПУБЛИКАНЕЦ

преди 5 години

На тоя козяк главата му пречи....

27

Зозо

преди 5 години

До :)Щатите имат един лост колега - БВП 18 трилиона долара. Рашката има 1.2, е тва е!

26

До зозко

преди 5 години

А сега с какво плащаш? Пак с хартии без покритие :) Къде му е златното покритие на долара? Какво го гарантира??? Би ли споделил?