52

Анонимен

преди 5 години

И предишния шум беше до събирането при Тиквата , преди десет дни , и четворната грабителска коалиция ,, излезе по стабилна " ! Е , за десетина дни ....и нов скандал ! Видимо .

51

404

преди 5 години

politicheski trupove

50

Аз

преди 5 години

Мандалото хлопна! Часовника отброява последните минути на това престъпно управление.Време е за промяна! Служебно правителство на ПРЕЗИДЕНТА не за провеждане на избори а за спасяване на държавата и народа. Капитала, /олигархията/ трябва да подкрепи Радев иначе става зле и за тях защото без народ кого ще доят!!!

49

Истукан

преди 5 години

Вие за какви се мислите? Нямате грам патриотизъм, а да не говорим за национализъм. Срам и позор, че хората ви гласуваха доверие. Кажете сега, че сте патриоти, дяволски изчадия. Да ви вземат дяволите, фалшиви патриоти, самохвалци, самонаричащи се националисти. Да ви погнат с тоягите и да бягате от парламента, че с вас срам берем пред цял свят. Да се махате от властта и повече никога да не ви видим.

48

Анонимен

преди 5 години

ще гласува против оставките ама ще остане в управлението да гриза кокала , ама големи артисти сте

47

Анонимен

преди 5 години

Каквито и безобразия да се случиха в България напоследък като се почне с избиването на хиляди здрави животни в Странжа, мине се през блокирането на държавния регистър, през антибългарските коментари на Заев и се стигне до фаталната катастрофа със 17 жертви и 20 души в тежко състояние - за всички тия трагедии ОП до сега не излязоха с НИКАКВО становище. Като че ли тия неща нямат нищо общо с тях. Като започнаха оставките взеха, че се събудиха. Защо, бе?

46

Анонимен

преди 5 години

КОЖАТА , Валерка , КОЖАТА НАД ВСИЧКО !!!Собственикът на ГЕРБ ще се сниши , ще угоди на всеки само да е на власт !!!Затова и ти си там , ТОЗИ / ОНЗИ да има 120 + !!!

45

Стефан

преди 5 години

Разиграват ни същата долнопробна сценка като при Теменужка и Делянчо, само че тоя път има и елемент на псевдоизнудване, да не му скочат на Тиквун.

44

М, да ...

преди 5 години

Прав е валерката,шофьора е виновен тъй като той е на кормилото.--------------------Не, не е вярно, тъй като е само частично / част от системата/! пп виновни са очите щото не сълзят и затова дайте капки за очи! *** това е следствие, а не причина! Причината е жлеза!

43

Анонимен

преди 5 години

Абе Валерка, ти кога!?Каква работа вършиш освен да се разхождаш, като селски пръч сред стадото обграден от двама пастири!? Не изби ли вече тези комплекси!?

42

Анонимен

преди 5 години

егати! представих си всички лидерчета на разните му партийки станали премиери и командват заедно! колкото партийки - толкова премиерчета, министърчета и така нататък!

41

Анонимен

преди 5 години

Прав е валерката,шофьора е виновен тъй като той е на кормилото.Обаче "шофьора" който води държавата към унищожение кога ще бъде обвинен?

40

Анонимен

преди 5 години

И само да попитам господина, понеже е от Бургас.След всичките дандании с Митьо Очите така и не се разбра хванаха ли го, повдигнаха ли обвинение към него или всичко беше кьор фишек да се говори един месец за Бенчев?

39

Анонимен

преди 5 години

Откак зауправляваха с ГЕРБ няма празно. Всеки ден нов провал.А специално Симеонов освен, че откри тоалетните на границата само обикаля морето и дебне дали се дига шум.Това ли е работата на един вицепремиер? Толкова сте жалки ОП и ГЕРБ, ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ.

38

:))

преди 5 години

Старшинка Симеонов : в чужд/не бг , но балкански/ вариант казват следното: който няма в главата има в краката! :))) Бегом, по черноморието да се занимаваш със шума! Бегом по границите да биеш бабите! Бегом марш от властта!

37

Идеалист

преди 5 години

Както винаги нагласена игра. Бойко иска, но другите не искат. Тази игра ни я представиха с далаверата за ЧЕЗ. Колкото до Московски, трябваше да подаде оставка още през зимата, когато с неблагоразумието си уби детето си. Един напълно безотговорен човек е сложен да управлява цял отрасъл. Каракачанов и той същия - шофьорът бил виновен. Всички го знаели. Този човек от високото си положение оказва натиск върху следствието. Утре ще видим какво ще каже пък Цветанов.Тази коалиция престъпна и ***! Долу!

36

Анонимен

преди 5 години

Браво на Господин Симеонов! Голям българин и патриот!

35

Анонимен

преди 5 години

Симеонов, единственото което искаш е да запазиш кабинета. Въпреки катастрофата. Ако беше само тя да ви се размине. МНОГО ГАФОВЕ НАТРУПАХТЕ ДО СЕГА И ЗА ВСЕКИ ОТ ТЯХ СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО ЧЕ ЛИ НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО.Едно нещо не свършихте като хората. Подавайте си оставките всички, начело с премиера. Докога ще ви търпим безобразията.

34

:))

преди 5 години

До АнонименСтаршинката вероятно не е тоталитарист /в собствените си очи/, а е демократ! :)) В казармата той е /лидер/но до тук! В казармата няма демокрация, има слушаш и изпълняваш! Дресира се, а не се възпитава щот емоционалността не е взета под внимание! С други думи старшинката сериозно е увреден, осакатен!

33

Анонимен

преди 5 години

Майко мила, какво управление имаме.Вярно ни нарисува оня чех като тоалетно клекало.Много точно.