148

Анонимен

преди 5 години

Крадеш без да плащаш процент на ГРО666. О, не си познал.

147

Партия ГРО666

преди 5 години

Добре де, като си толкова честна каутка, ТИКВУН,защо не забраниш плащания в кеш на суми по-големи от 100 лв?Защо не забраниш банковите транзакции на свързаните с офшорните зони банки?Ало, Брюксел вече разкарахме Англия- страна на офшорните мръсни пари. Защо не забраним плащанията в кеш и парите от офшорните зони.Целия ЕС залят с мръсни пари и хора като КОЙ.

146

Яяя

преди 5 години

Ясно! Една Мафия не се отчита на друга Мафия - партия ГРО666!!!

145

Анонимен

преди 5 години

До ЗАЧУДЕН БЪЛГАРИНветко се е казвал вълчо,но нещо не си е аресвал името и го сменил

144

Хакер

преди 5 години

След остап Бен Чобенчев, хванаха още едини крупен спонсор на БСП.

143

ИСТИНАТА

преди 5 години

ДОБРЕ ЧЕ Е ДЕПУТАТСКАТА ВАКАНЦИЯ, ДА СЕ ЗАРАБОТИ ПО НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ИНТРИЖКИ.ИДВА ПАК СЕЗОНА НА БИГ ПАРЛАМЕНТ

142

Анонимен

преди 5 години

Ама евротрътляците по време на европредседателството бяхана настанени в хотел "Маринела", нали?! Що му пълнехте гушата допълнително????

141

School Bully

преди 5 години

БЕНЧО БЕНЧЕВ е име което те кара да му биеш задвратници до откатВЕТКО и ВЪЛЧО - същия случайГаранция в училище са яли много бой

140

Анонимен

преди 5 години

Не съм фен на тримата министри в оставка, но странно, щом Бойко ги сменя с такива аргументи, защо не отстрани финансовия министър? Къде е бил, за да се натрупат толкова парични знаци без да ги облага? Или това опг е спряло кранчето за партията и затова прогеднаха за престъплението? ГоранОФФ!

139

ЦИКЛОПА

преди 5 години

МНОГО ЛОШО ЧЕ Е ТРУПАЛ КЕШОВИЦА В ХОТЕЛА. МИСЛЕЛ СЕ Е ЗА НЕДОСЕГАЕМ. ПАБЛО ГИ Е ЗАРАВЯЛ В ЗЕМЯТА И НЕ СА МОГЛИ ДА ГО ПИПНАТ

138

ДАНЪЦИ CAPS LOCK

преди 5 години

ЗАЩО ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ? ДА ГИ ОКРАДАТ БОЙКО И ПЕЕВСКИ С КУХИ ФИРМИ И СХЕМИ ЛИ? ЩЕ ПРОПУСНА

137

ТЪЙ, АМИ

преди 5 години

АКО РАЗРОВЯТ БОЙКОВИТЕ ОБОРИ, СИГУРНО ТИЯ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ УМРАТ НА МЯСТО. А ОТ ВЕТКОВИТЕ МИЛИОНИ - САМО НЯКАКЪВ СИ ПОТРЕС.

136

Анускоп

преди 5 години

Не стига че всичкото което го имат е крадено,и не са работили и един ден за него.Ами на всичкото отгоре не искат и данъците да му платят.Наглост безмерна.Наглост нечувана,и невиждана.

135

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Много скрити пари има още!За още един мандат на Герб!!!!!!!

134

Анонимен

преди 5 години

Ако бяха чели повече история, щяха да знаят, че бандитизма е до време. Държавата винаги си взема своето. Да крадеш от държавата, е като да крадеш от банка.По умните, или с по умни ментори, инсценираха убийство и слязоха от сцената. Други си повярваха. На който и да плащаш, рано или късно ще си мишена. Всеки чадър е до време.

133

Анонимен

преди 5 години

"Като си богат - плащай си данъците"Така де, като крадеш - налей в бюджета, да могат и държавните търтеи да крадат! Ще ми монополизира краденето той... я бухалките на данъчните, спец съда, спец прокурора и така докато не си плати. Като си плати - всичко е точно, няма да го пипаме. Хахахахах.България 2018, ГРОБ 3

132

Snorky

преди 5 години

Това са ни бизнесмените. Бандити-дедесари. Ако това се случи в бяла държава ще разкостят всички по веригата! Справка Бърнард /Бърни/ Мадоф. После се чудят защо в България богатите са презирани от едни и мразени от други.

131

ЗАЧУДЕН БЪЛГАРИН

преди 5 години

Чудя се кой е по-грозен:Бенчо или Ветко (това са истински имена на истински хора)

130

ТЪП БЕНЧО БЕНЧЕВ

преди 5 години

ВЗИМАМ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ПОДКУП ОТ МИТИ ОЧИТЕ, НО ПАК НЕ СИ МАХАМ БЕНКАТА НА ЛИЦЕТО - ХАРЕСВА МИ ДА СЪМ ГРОЗЕН ПАЛЧЕ ГОРЕ ЕЛЕКТОРАТЕ!

129

ТЪП ВЕТКО

преди 5 години

ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ E БЕ? ВЗЕЛИ МИ РОЛСА .. ХАХА боли ме бибека