110

месара

преди 5 години

ама не отговаря директно, дали подкрепя другарката "истина" нинова, нали е "над партиен".......

109

Анонимен

преди 5 години

Радвам се че не гласувах на президентските избори.

108

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен:Че тези неща дето си ги написал станаха при управление на БСП и коалиции беda ikonomi4eskite proizwodni naroili se ot panelkite na BKP kato SDS, BSP, GERB, DPS, i pro4ee

107

Клепоух разединител

преди 5 години

Бившият генерал Радев още преди да бъде предложен за президент разедини БСП. След това разедини т.н. съюз между АБВ,БСП и партията на Дончева. Е как ще обедини българите ???

106

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 92Ами можеше да се каже като в случя "Московски" - моля запазетш тишина...Все пак тогава имаше смъртен случай, не натъртена ръка - нали така?И защо прокуратурата не ни уведомява за проверката с шейната? Ааа - нямат експерти по шейни - нали така? а ПО ТРИКОЛИ - СИГУРНО ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ...

105

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМи като си забелязал че ГЕРБ подават оставки, защо Борисов не подаде оставка заради жертвите по пътищата, неговите фирми глътнаха милиони за тия пътища а хората измират масово?

104

Саня

преди 5 години

Радев пак само приказва и нищо не казва! Май вече свикнахме, че толкова си може човека !

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97 Какво пак изпадате в сравнения с този и онзи? Де го чукаш де се пука. Става въпрос за това, трябва ли да говорим когато роднина на важна политическа персона сгафи, или да си мълчим? Особено ако тази персона си мисли, че олицетворява вселенската справедливост? В случая е важно да се изяснят нещата, ако бащата е невинен това ще се види от всички. А сега какво? Радев ще ми обяснява, че нямало нищо. Но защо си мисли, че аз ще му повярвам? Други трябва да го кажат.

102

ЧЕЗ зачезна честно

преди 5 години

Розен ликвидира сина сиМосков ликвидира сина сиТиквоидите ликвидираха цело семейство в Курило, в Европа има съден за убийство на неудачник с гранатомет...цял рейс хора се поминаха от шмекерии по строителството и ремонта на пътища...един обуче трокольор се блъска в подбран мерцедес

101

Анонимен

преди 5 години

До Демократ Ми те ГЕРБ са в дупка вече, на къде повече, то държавата се разпадна.

100

Анонимен

преди 5 години

И какво е изуправлявал за три мандата този некадърник?Дали пусна енергиен поток през България, дали намали цените на тоци, води , отопление?За три мандата 5 пъти вдига цените на енергоносителите. За доходите на българите да не говорим. Пълен провал на всичко до което се е докоснал Борисов.А изборите ги печели Цветанов с манипулации и лъжи.

99

за Р.П.

преди 5 години

Плевнелиев беше използван и от БГ-олигархия , и от приятелчетата си в ГЕРБ..............по-жалък президент не сме имали никога в историята.Ако можеше Хан Аспарух да види, щеше да се обърне в гроба!

98

Анонимен

преди 5 години

Аз пък друго забелязвам ГЕРБ дават оставки за щяло и нещяло ама БКП с ДПС като гепи нема пускАнье,ей година и половина с полицейски кордон около Народното Събрание *** не пускат кокала,нали властта с кръв-ТА НА ДРУГИ СА Я ВЗЕЛИ та затова лесно не я дават.

97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен95 Голяяяма реклама правиш на комунистите от БСП,които номинираха Радев за президент,както и на самия него.Какъв психар си имат за имиджмейкър,само.Повтаряш непрекъснот "Плевнелиев",та Плевнелиев...Диагноза.Червените и в парламента сте такива,вместо да предлагат платформа,алтернатива на управлението,само нападат и обиждат.

96

Snorky

преди 5 години

Президента е ядосан, че зле прикриха катастрофата въпреки старанието на местните ***. Наглостта им стигна дотам, че Румбата се обадил на неговото протеже в Харманли да отиде да провери какво става и този обясняваше, че случайно се оказал на кръстовището и решил да види какъв е случая. Жалка история.

95

Анонимен

преди 5 години

Още нещо да ви светна за тия хибридни войни, че не са ви ясни.Хибридни войни се водят от всички велики сили , не само от Русия , ами и от САЩ, Англия, Франция, Китай, ЧЕ И ОТ НЯКОИ РЕГИОНАЛНИ СИЛИ ДАЖЕ.Ама някой вижда само руската хибридна война................много сте ми смешни, имате акъл колкото една кокошка!!!

94

Анонимен

преди 5 години

Радко Грипенов пак се изложи.

93

Анонимен

преди 5 години

Радев сочи с пръст глобални проблеми, които застрашават сигурността на държавата, Радев сочи огромната корупция на ГЕРБ, и показва, че това безогледно крадене от върхушката около Борисов докара България и българите до просешка тояга.А понеже нямат за какво да го обвинят герберастите се хванали да каканижат една незначителна случка, при която няма дори пострадал човек.Сега ще има да ронят сълзи и сополи до безкрай.

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен95 Голяяяма реклама правиш на комунистите от БСП,които номинираха Радев за президент,както и на самия него.Какъв психар си имат за имиджмиъкэр,само.Повтаряш непрекъснот "Плевнелиев",та Плевнелиев...Диагноза.Червените и в парламента сте такива,вместо да предлагат платформа,алтернатива на управлението,само нападат и обиждат.

91

Анонимен

преди 5 години

Сравняваме последните двама президенти......................сравнението не е в полза за оня с хибридните войни!!