116

Театър Сълза и смях

преди 5 години

Преди време Премиера твърдеше че сме задминали Румъния отдавна!

115

Орето

преди 5 години

Ем чи ко дамуй. Мяташ реката и от пестим зимаш хилиада ипестин.

114

Гербераст - комунист

преди 5 години

Dnes. bg Веднага махайте тази статия, че баце ще изсипе цялата цацаратура и ще ви закрият. Как такива статии ще пишете, противоречащи на думите на вожда?

113

Анонимен

преди 5 години

Ами Асоциацията на индустриалния капитал да почне да дава по мин. 1500 лв на работниците и няма да се жалва, че не им достига раб ръка!

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 104 Ribata miri6e ot kam glavata.

111

неграмотен депутат

преди 5 години

с 510лв минимална-400лв чисто в България се живее перфекно..Никакво вдигане на доходите,беден и неук народ лесно се управлява.

110

Анонимен

преди 5 години

ай сиктир гуспожице

109

Анонимен

преди 5 години

Men nqma da ulowqt, защото съм обявил независимост от заплати и пари. Имам пилита и домати и ги ядем, а аз правя и лютеница. Тока мии безпари и вудъта от един геран и дрехи си вземам от казаните у града. Бензин не употребявам. За ко да уча румънски и да одя наляву-надясну. Саму ни знам кога ша *** хванат за инернета чи идва по една жица отнякъде

108

Уууу!

преди 5 години

Формира се вече пазар на труда,а трябваше да се случи още през 1990.Смятайте какво е закъснението.Чак сега някои работодатели започнаха да оценяват кадрите и повдигат заплати.Оказва се,че в момента бариерата е 1500 лв,но скоро ще надхвърли 2000лв.Синдикати истински няма в БГ а само бутафория,но и те ще се формират съвсем скоро.Щом за толкова време се формира трудов пазар,ще са нужни още поне 20 години за да станем исинска част от ЕС със средна класа,мислеща,плащаща данъци и изискваща от властта

107

Fff

преди 5 години

Каква Румъния бе...нашенеца вади по 200 паунда на ден в UK минимум...дори и след като си плати разходите пак остават едни 100 пауда..20 по 100 2000 на месец....това са си 4 бона

106

Истината

преди 5 години

Ние май наистина се оказахме най-долните *** от целия източен блок дето няма да се оправим. *** само знае да се блещи на маса с кифтета и жълта лимонада....ха сега тичай *** да бачкаш у румънско понеже си много ербап. А БГ затлъстелите фалшиви бизнесмени май им идва коледата и края на рахата...нема вече евтина ръчица да им аргатува по цял ден хахахаха

105

Мале

преди 5 години

Мале докъде стигнахме, има ли накъде повече? Толкова ли под дъното стигнахме? Българи да ходят вс ден до Румъния?!?! Това ли ни даде доброто управление на Баце?? Еми така е заслужаваме си го!!! Всичко търпим и даваме и др буза!

104

Анонимен

преди 5 години

Не че е лошо да имаш нова кола,ама ако си някой паралия.Ама да даваш 25-30 процента от дохода за кола е глупост.Поне според мен.Разни хора,разни идеали.

103

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 106 Стар автомобил върши същата работа като нов.Предназначението на автомобила е да те закара за където отиваш,да е безопасен и да не е скъп за подръжка/освен ако не си някой богаташ/.А нови и скъпи автомобили се развалят не по-малко от старите.Имам приятел,който ръководи фирменият сервиз на една от трите немски премиум марки в София.Цените са много скъпи и ремонтират само скъпи и нови коли в гаранция.Сервизът е пълен с поръчки за седмици напред и ремонтират по 40 коли на ден.

102

Анонимен

преди 5 години

Асоциацията на индустриалния капитал очевидно е видяла разковничето и то е 1500 лв заплата.

101

Анонимен

преди 5 години

до 105живеят с каквото могат, някой нямат автомобили, други не карат 3 годишни , а 13 годишни.Само вноските за автомобилите в семейството ни са 1200 лева на месецПри цените в София на жилищата и на всичко друго , би трябвало средната заплата да е минимум 2200, а не 1200Сигурно има хора които и с 1200 се справят цяло семейство, но живеят доста по скромен живот от нормалното.

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 103Средната нетна заплата в София е 1200 лв.Ти изкарваш,че била почти двойна-2000 лв.Е как тогава живеят тези хора?Като отминаха времената на плащане под масата и такова съществува само при услугите-майстори,фризьори и тем подобни.

99

Анонимен

преди 5 години

Румъния лови български работници! Плащат добре 1500 лева---------1500лв???, тоест, 750? в Румъния???Е, ние наистина се оказахме най-бедната и изостанала страна в ЕС!Абе, човек доста трябва да се "постарае", за да превърне Райската градина Бг в пустош и да потъне в глад, и мизерия!Е..а си скапания матрял се оказахме, а!?

98

Анонимен

преди 5 години

Кой е написал 3 хиляди за сам човек ...Написахме , че 1500 лева не стигат за само човек без собствен дом.А друг потребител написа , че за семейство живеещо под наем, дохода трябва да е 4 хиляди.Това 3 хиляди сам си го измисли.И това колко стоят празни си е работа на собствениците, така са решили , държат си ги.Фактите са , че във Варна и София средната цена на квадрат е 1000 евро и който няма дом от мама и тате или живее под наем за 800 лева или си купува и тези пари ги отписва.Лека вечер

97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 101Според доклад на Световната банка 24 процента от жилищата в София са необитаеми.Това прави около 140 хиляди жилища необитаеми в София.Така че е ясно,че много жилища се купуват като инвестиция.И аз не съм казал,че сме по-добре от Румъния.Естествено,че сме по-зле.Ама са глупости,че трябвали минимум 3000 лв за нормален живот и то на сам човек.