175

муспи

преди 5 години

Турция я чака ужасен край. Ще бъдат избити с нехуманни оръжия и много малко ще се спасят като избягат зад Анадола. Константинопол ще бъде отново в християнски ръце, - защото "много лют враг от Север"! Пророк - сам Моамед.

174

Некъф

преди 5 години

Тоя пее над ковчега на турция. Каква радост. Мустакатия го сложиха великите сили за да баталяса турция и да я затрие.

173

Анонимен

преди 5 години

Нормалните хора не се интересуват от умрели понятия ката "османистика"..Ти не си от много нормалните, така, че може да се поинтересуваш. Няма да ти навреди, а и ще намериш отговор на въпросите които те вълнуват от години и не ти дават покой.

172

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ЖИВЕЛИ НА НИЧИИ ЧУЖД ГРЪБ В ОИ .Може да е било така в началото, но последните 7 века винаги са живели на чужд гръб.

171

Лукчо

преди 5 години

Османлийските пpacетa пръскат такава злоба, каквато сега пръскат тук, САМО когато са здраво прецакани. Затова дайте да не им отговаряме, а да им гледаме цирка.

170

Анонимен

преди 5 години

По- полека го раздавайте със завоевателната реторика, че да не останете без държава накрая..Че вие като сте без държава к'во ви е?

169

ВасилийПростакоубиец

преди 5 години

А според вас аз добре ли съм?

168

Анонимен

преди 5 години

Доста закани. В сегашно време, глупаво, непремерено, недалновидно. .Къде видя закани? Човекът просто предупреждава, че ако Турция падне и се получи като в Сирия последиците ще са катастрофални за Европа. Трябва да си наистина много глyпав за да не проумееш, че е прав.

167

Сивия

преди 5 години

Турките не се връзвайте прекалено много на Ердоганчето щото нещата не са като през 1071 г. Годината е 2018 и положението, в което се намирате СЕГА е меко казано отчайващо. Той затова ви плещи тия глупости за битки отпреди десет века, за да ви отвлича вниманието от факта, че икономиката ви почти е дала фира. По- полека го раздавайте със завоевателната реторика, че да не останете без държава накрая.

166

Анонимен

преди 5 години

Турците скоро ще ядат дървото от 4 страни едновременно и няма да има пощада. Този път ще бъдат директно елиминирани включително с участие на бивши и настоящи техни съюзници. Турция повече няма място на тази планета..Събуди се, пак сънуваш просо!

165

Анонимен

преди 5 години

До 196Добре де, всички българи Боко ли са или Радев?Що като Ердоган се изцепи плювате турците??!?!?

164

Анонимен

преди 5 години

За някакви "големи" постижения, или за това, че за толкова години 1 нещо смислено не са измислили, което да е полезно за човечеството??!! .Ако си от София отиваш в СУ в катедрата по османистика и търсиш проф. Саръиванова. Приятна жена и прекрасен събеседник. Ще отговори на всичките ти въпроси. Ще се почувстваш обогатен откъм знания. Ако София ти е далече катедри и факултети по османистика има във всеки себеуважаващ се университет по света. Не се мъчи, отиди и намери отговорите на въпросите си

163

До 196

преди 5 години

Ми аз не се оплаквам от живота, а го описвам.Оплаквам се от вас.

162

Лукчо

преди 5 години

Турците скоро ще ядат дървото от 4 страни едновременно и няма да има пощада. Този път ще бъдат директно елиминирани включително с участие на бивши и настоящи техни съюзници. Турция повече няма място на тази планета.

161

нн

преди 5 години

Доста закани. В сегашно време, глупаво, непремерено, недалновидно. Този човек найстина ли си мисли че е 1071 година? Османската империя е в гроба и този найстина ли мисли че може да я съживи. Найвник. Турция почна много да скача, но ще си намери майстора. Засяга много народи, който и не искат да чуят за прогнилата империя. Сега е 21 век и Турция не е в сметките на големите, ама кой да го проумее?

160

Анонимен

преди 5 години

Ку стане нещо Бундесвера идва в Елхово, а елховския полк отива да ги защитава в Хамбург. Братска бойна дружба тъй да се рече.

159

Българин

преди 5 години

До OsmanЗа какво се гордееш османе???!!! За зверствата, които османската империя е извършвала години наред върху поробените народи??? За налагането на вярванията и начина си на живот (които в някои отношения доближават тези на пещерните хора)??!! За някакви "големи" постижения, или за това, че за толкова години 1 нещо смислено не са измислили, което да е полезно за човечеството??!! Май в крайна сметка няма за какво толкова да си горд ааа, как мислиш??!!

158

lYl

преди 5 години

До правилно+1 D:

157

Анонимен

преди 5 години

Ердоган може и да говори глупости, но повдига духа и самочувствието на турците, а ние не отбелязваме даже победата на хан Аспарух.

156

Анонимен

преди 5 години

В тоя сериал иначе нещо средно между комедия и битов филм показващ живота в Румелия/ЕРВОПЕЙСКАТА ЧАСТ НА ОИ и по-точно Македония/МАКЕДОНЦИТЕ СА ПОКАЗАНИ КАТО ПРИЯТЕЛИ НА ОСМАНЛИИТЕ А ПЪК БЪЛГАРИТЕ КАТО ХАРАМИИ И ХАЙДУТИ!Хахаха,тия ги закопали бе ама "македонците"не се усещат та дори филмът е КООПРОДУКЦИЯ между Турция и ФИРОМ!Яне Сандански казва на турчина който иска братсво "ние не сме българи,ние сме македонци" ТУРЧИНЪТ ДОТОГАВА ЯВНО НЕ Е ЗНАЕЛ хахаха!Резил,"македонците"османски урос.,и хахаха.