67

Анонимен

преди 5 години

Който иска още такива катастрофи, пак да гласува за ГЕРБ.

66

Анонимен

преди 5 години

В България от 28 години мафията си има държава. Сега на власт е най-мутренската част на мафията. Заради това вчера загинаха 16 човека и още повече са в болница.

65

Боко Тиквата

преди 5 години

С гордост заявявам, че пътят е ремонтиран от наша фирма преди по-малко от 2 години. За къде са бързали тези, не можаха ли да изчакат да го ремонтираме пак преди да го ползват?

64

До 60

преди 5 години

Какво да ти пишат за тази фирма Трейс?Мафиотска, червена, корумпирана, плащаща на когото трябва и получаваща най апетитните хапки.Не се ли досещаш?А що се отнася до ГЕРБ и БСП и на едните и на другите във вените тече червена престъпна течност.Тези хора съвсем скоро ще дръпнат шалтера на държавата и без това вече 80 години се мъчат да я направят руска губерния.

63

Анонимен

преди 5 години

Всичките подредени смешници вкупом си признаха, че фирмата Трейс е над тях и са безпомощни!!! В такива случаи се подават оставки!!! Но у нас се продават животи, за да не се подават оставки! Жалки сте, ГЕРБ! Страхливи, алчни, без морал! ВЪН ОТ ЖИВОТА НИ!

62

Анонимен

преди 5 години

И този мост в Генуа беше поправян скоро, само казвам.

61

До 65

преди 5 години

И като ги свалиш кой ще дойде - оня климактериум ***, с ДПС барабар ли? Или гладни протестъри, тип Иванчева, дето се хвърлят веднага в схеми за рушвети, при доказана професионална некадърност?

60

Анонимен

преди 5 години

До 359е какво пък ремонтират на пътя Враца Монтана, него го правиха скоро, пак ли го ремонтират ?

59

Анонимен

преди 5 години

Ще изчезнете по един или друг начин. Също като инките. Казвал съм го вече.

58

Анонимен

преди 5 години

Мужика си ти и си обратото на много умен. Комунизмът няма нищо общо с мафията която е на власт и коли и беси на тази проклета територия.

57

Анонимен

преди 5 години

Това, което оскотелият БГ мужик не може да проумее е, че ГЕРБ СА КОМУНИСТИ! Техният бос е член на БКП (син на милиционер), заместникът му също. Павлова е внучка на комунистич1ески сатрап-убиец. Казали на дембила, че са дясна партия и той блее. Дали ще са БСП или ГЕРБ няма абсолютно никаква разлика. Те са двете страни на една кървава монета.

56

Анонимен

преди 5 години

МИ ТО ЗАТОВА МЕТРОТО ТЕЧЕ, ЩОТО "ТРЕЙС" МУ Е МАЙСТОРА.ВАЖНОТО Е ДА СИ ПРАВИ НАВРЕМЕ КОРУПЦИОННИТЕ ОТЧИСЛЕНИЯ ЗА ГЕРБ.

55

359

преди 5 години

Днес пътувах от Видин за София, и се чудех къде да мина. Монтана-Враца е в ремонт. Искърското дефиле макър и нов асфалт е ужасно опасен. Та минах на Петрохан, където целият път е разкъртен за ремонт, от онези острите квадратни прорези, които режат гуми, и лазиш. Дори, където е ремонирано, вече се рони и качество никакво.Та направиха мост на Видин, хубаво, трафика от Русе, сега е на Видин, самият град има околовъстно и възможност да поеме натоварването, но път до там няма..

54

Антигерп

преди 5 години

Какви комунисти сънуваш бе умнико!?!Това са си безскруполни мафиоти.

53

Анонимен

преди 5 години

Някой да пише: Каква е тази фирма "Трейс", кой е собственик и каква е неговата история (с кого е свързан), колко обществени поръчки е спечелила. ДАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ!!!

52

Анонимен

преди 5 години

Поредният случай на жесток геноцид в поробената от комунистите държава. Докато не се избавим от кървавото комунистическо робство, такива зверства ще са ежедневие.

51

Анонимен

преди 5 години

Гербавата фирма Трейс ремонториала отсечката преди 2 години също така спечели договор и за строителството на отсечка от метрото... Бог да ни е на помощ.

50

Анонимен

преди 5 години

"Издаден е технически паспорт през февруари 2017 година. Всички експерти от административните структури, от институциите, от участниците в строителния процес са подписали протоколите без забележки"______Потресаващо !

49

ГБС

преди 5 години

Трейс, бате. Тва е то. Язък,че съм купил акции на Трейс. Добре вървяха до вчера, ама от утре ще има свободно падане :(

48

Техн. ръководител

преди 5 години

Да не мислите, че и на Трейс им е лесно?!40% за Боко, пък с останалите пари искат качествен ремонт...