93

Анонимен

преди 5 години

В Русия зверствата са нещо нормално, те са откърмени със зверства.

92

Анонимен

преди 5 години

ТОП НОВИНА! БОМБА В ЕФИРА!Жесито работила по публикация, смееееех. СЕКЯНИ!

91

До 7777777

преди 5 години

Ти у ред ли си бе?

90

Анонимен

преди 5 години

Там поне се сещат за смъртното наказание като прешенция за такива изперкали .

89

xaxa

преди 5 години

Русия държавата на мистиката и странните хора. Какво ли не е ставало в Русия . Само като си помисли човек че там е съществувала секта със 5 милионна последователи и то какви. Скопци прочетете за тях ако искате а има още още много други истории за хора същества и тн от там Нужно е човек само да потърси и ще намери

88

sss

преди 5 години

evala na ruskata milicia 60 ubiistva v edin i susht park i ne mogat da go hvanat :D

87

Анонимен

преди 5 години

Убивал е шахматисти. Дали не е бил нает да разчиства конкуренцията на главния шахматист?

86

Анонимен

преди 5 години

Убивал е старци и пенсионери, т.е облекчават е социалната система в Русия. Нищо чудно да е бил протектиран.

85

Българин!

преди 5 години

И после нашите разследващи органи били зле! Тоя е убил маса народ между 50 и 60 човека преди да го хванат! И при това нито си е играл да крие труповете на жертвите, нито пък да променя мястото на убийствата!

84

Анонимен

преди 5 години

КАТО НИЩО ЩЕ ОПРАВДАЕШ ХИТЛЕР, СТАЛИН И МАО ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА ВСИЧКИТЕ ИМ ДЕЛА :D.Не в нашите ръце да съдим или оправдаваме. Има само един Съдник чадо.

83

†БПЦ†

преди 5 години

Лека нощ чадо! Не забравяй за здрав и крепък сън да си прочетеш вечерната молитва, както и задължителното отче наш!

82

Анонимен

преди 5 години

До БПЦПОНЕ ВЕЧЕ ЗНАМ, ЧЕ В САЙТА ИМА ПО-ГОЛЯМ РЕЛИГИОЗЕН ФАНАТИК ОТ МЕН :D ОПАСЕН СИ СТАВАШ ЗА АДВОКАТ :D КАТО НИЩО ЩЕ ОПРАВДАЕШ ХИТЛЕР, СТАЛИН И МАО ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА ВСИЧКИТЕ ИМ ДЕЛА :DВРЕМЕ Е ДА СИ ЛЯГАМ :D

81

Анонимен

преди 5 години

Престани да спамиш, православен фанатик. По досаден си и от мюсюлманин екстремист. Остави ни нас атеистите намира, гледай твоите дела дали отговарят на твоя измислен герой както дете слуша цяла година за да получи подарък от дядо Коледа. Финната разлика е, че децата на края на годината получават подарък, а ти като всички нас, като се гътнеш ще бъдеш изяден от червеите - единственото положително за тебе е, че няма да разбереш че си живял целия си живот на пълна глупост.

80

†БПЦ†

преди 5 години

НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ С АТЕИСТА НЕ СТЕ ЕДИН И СЪЩ ЧОВЕК .Опазил ме Бог чадо. Няма по фанатично вярващ и религиозен човек от мен.

79

†БПЦ†

преди 5 години

Самият Господ Бог е дал свободна воля на човеците. Т.е. те са свободни да вършат каквото си искат включително и да убиват други човеци. Това въпреки, че е грях(според забраните спуснати свише под формата на божи заповеди, някои тук може да се объркат, уж свободна воля пък заповеди), то този грях е изкупен за всички човеци с акта на увисването Му на кръста на Голгота(поне до второто пришествие).

78

Рашо

преди 5 години

Това показва колко ефективна е полицията в русия, 47 убийства в един парк и да не го хванат, това е за рекордите на Гинес. А ние сме тръгнали да се оплакваме от нашата полиция, ми тя е суперпрофесионална в сравнение с ония торбаланци.

77

Анонимен

преди 5 години

До БПЦ 122ЗАБОЛЯ МЕ УСТАТА ДА СЕ ХИЛЯ :D

76

Анонимен

преди 5 години

До БПЦНАДЯВАМ СЕ, ЧЕ С АТЕИСТА НЕ СТЕ ЕДИН И СЪЩ ЧОВЕК ЩОТО ТОВА ЩЕ ЗНАЧИ СЕРИОЗНО ПСИХИЧНО РАЗСТРОЙСТВО КАТО ДОКТОР ДЖЕКИЛ И МИСТЪР ХАЙД :DПОСТ 119 НА БПЦ Е ЧИСТ РЕЛИГИОЗЕН ФАНАТИЗЪМ НАДХВЪРЛЯЩ МОЯ А ТОЯ Е МНОГО :DА ПЪК ПОСТОВЕТЕ НА АТЕИСТА СА НАПЪЛНО ОБРАТНОТО НА ПОСТ 119 :D

75

†БПЦ†

преди 5 години

ДЕ НЕ ПОВЯРВА ЧОВЕК, ЧЕ ЕДИН И СЪЩ ИНДИВИД ГИ Е ПИСАЛ :D :D.Не аз чадо самият Създател и Творец пише чрез моята клавиатура.

74

†БПЦ†

преди 5 години

НО БОГ НИ Е ДАЛ СВОБОДНА ВОЛЯ И ДЕЛАТА НИ СА НАШИ .Дал ти е воля и свобода точно толкова колкото и пастирът дава на овчици. Да пасе и да бъде стригана. Не забравяй, че Той е нашият небесен пастир.