14

Анонимен

преди 6 години

Вземете лиценза на пишман бизнесмена и му закрийте хотела друго не заслужават подобни.

13

Анонимен

преди 6 години

Роби сте затова 5 века бяхте османци .Руснаците са друга работа

12

Констатиращ

преди 6 години

Ми да се оплаче на СУДЖУКА!Политиката на ГЕРБ на: мачкане и скубане на българският работник, а същевременно вкарване на неграмотни и простовати чужденци НА КОИТО НЕ ПЛАЩАТ е в действие.Или Бойко Методиев Борисов не знае, че така бият и трепят работници българските " биСнесмени ".

11

Анонимен

преди 6 години

Така е българите са страхливи ,миризливи и са свикнали да ги бият ,бът по няколко века.Как така докато работиха българи по морето нямаше един да осъди мутрите.Страхливи и насранни душички стезатова има мутри .

10

Жана

преди 6 години

От хотела, няма да говорят.Миналото лято бяхме в Несебьр, в голямото кафе вьв входа на града. 1 мотосиклет с вьзрастен бльсна нашата маса, стьклото й се счури, сьпруга ми и брат ми паднаха, а аз само преди минута бях станала эа да отида до магазинче. А ако бях на мястото си, точно в мене щеше да се бльсне!!!Всички бяха познати но никой не каза дори и дума пред ролицията и всичко беше наред- масата изхвьрлена, стьклото и изметено... Беше пьлно с детца и тиристи!!!!

9

Анонимен

преди 6 години

И това ли е европейска държава? По зле сме и от Африка. Затова отдаде ли ви се възможност се изнасяйте от България. Аз го направих преди 5 г. и не съжалявам

8

Анонимен

преди 6 години

ИМАХ МНОГО БЕДНА СЪСЕДКА, ЕДИН ДЕН Я СРЕЩАМ УСМИХНАТА, ЩАСТЛИВА С ТОРБИЧКА ХИГИЕННИ МАТЕРИАЛИ- МИЛАТА СПОДЕЛИ ЧЕ СА Я ВЗЕЛИ В ХОТЕЛ ЗА ЛЯТОТО, НО ТЪЙ КАТО КАМЕРИЕРКИТЕ КРАДЯЛИ СОБСТВЕНИЧКАТА ГИ ПОМОЛИЛА ДА КУПЯТ ПО ХУБАВИ ПРЕПАРАТИ, А ТЯ ЩЕ ПРЕБАВИ СТОЙНОСТТА КЪМ ЗАПЛАТИТЕ. ЧИСТИ ЦЯЛ МЕСЕЦ ПО 12/14 ЧАСА НА ДЕН БЕЗ ПОЧИВКА В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ. ИДВА ВРЕМЕ ЗА ЗАПЛАТА- СОБСТВЕНИЧКАТА Я ВИКА И И КАЗВА ЧЕ НЕ Е ДОВОЛНА ОТ НЕЯ, А ЗАПЛАТАТА ЗА ОТРАБОТЕНОТО- АМА МОЛЯ ТОВА БЕШЕ ОБУЧЕНИЕ- ДЪЛЖИТЕ МИ ВИЕ НЕ АЗ

7

Осман

преди 6 години

Като не ви харесва работник (не върши работа) платете му и го уволнете. Не го задържайте цял месец или повече. Щом не върши работа защо го задържате. Жалко за тази жена - бивша учителка. А на оня "бизнесмен" сигурно едната гума на джипа му струва повече. Срамота!

6

Тинев

преди 6 години

До Анонимен 1 " Озверяхме... "!Не приятелю, ОСКОТЯХМЕ!Морални ценности, Възпитание, Ученолюбие ..... ВСИЧКО СЕ СРИНА при тъй наречената демокрация.Ще прогресират: Мошениците, тарикатите, ***.П.П. Неграмотните, любителите на " Радка пиратка " + кибапчита, тарикатите щи ми цвъкаааааааааааааааааааааааааааат минуси!Ха-ха-хаИстината боли наистива.

5

Анонимен

преди 6 години

Буахахаха до година и украинците няма да искат да работят за робовладелците по морето, които се наричат бизнесмени. Успех на жената в съда!

4

Гошето

преди 6 години

Отрепките не са свикнали да дават, цял живот карат на аванта.

3

Мен

преди 6 години

Що не оставихте някакви координати, може пък аз да искам да и пратя парите, да се отсрамим!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Крайморските бабаити ще станат световноизвестни. Защо нямали работници? Отговорът дадоха чужденците, понеже българите не са се впечатлявали от робското отношение.

1

Анонимен

преди 6 години

Озверяхме...