48

Гербезонд

преди 5 години

Предлагам превантивно да избием всички крави в страната, за да избегнем опасността от зараза с туберкулоза и да пламне цялата страна. Само така можем да сме спокойни.

47

Unufri

преди 5 години

Пак ще попитам... Ако може някой червен *** с IQ по-голямо от възрастта му да отговори:Ако се беше изчакало до днес, без да се прави евтаназия и се беше оказало, че повечето проби са положителни? Дали нямаше да е пламнала цяла България?Корнелия Нинова изобщо не се интересува от развоя на събитията. Тя има предварително подготвена реакция и за двата варианта.

46

Анонимен

преди 5 години

Корни,не му давай на тоя селски банкянски хитрец да диша.През септември напусни парламента.Изборите трябва да са още тази есен,инак тия нехранимайковци ще окрадат всичко каквото е останало в тази държава за норматив.И Радев този път да назначава служебен премиер с топки,а не такъв като Герджиков,който умишлено проспа поредните изборни фалшификации на хунтата ГЕРБ.

45

Дръндер

преди 5 години

До Оле малеИ от къде си запознат? Защото аз съм запознат от първа ръка. Директно от изсточника! За това не ми говори глупости! Чума не се овладява като истребиш няколко животни, ако имаше чума да е пламнала цяла Странджа! И понеже се разшумя изведнъж се оказа, че вторите проби са отрицателни. Ааааа не така! Моля те не ми говори пълни глупости! И за твое сведение не съм БСП-ар просто искам справедливост! Не от Нинова обаче!

44

boto

преди 5 години

Аз съм сигурен, че това е постановка за да унищожaт така цения български ген на най- работлив, най-умен, най-хубав, най на най човек у света. И това разбира се идва от Америка и Костов е виновен разбира се. Тая женица се подиграва с така или иначе простото население. Това е втора проба от района и е прекрасно, че е отрицателна, което значи, че чумата не се е разпространила. Има лаборатория потвърдила наличие на чума по животните. Закона казва какво да се прави в такъв случай.

43

ОПА

преди 5 години

До Анонимен33А КОГА ЩЕ ОТДАДЕМ ПОЧИТ НА ИЗБИТИТЕ 2 МИЛИОНА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД 10 НОЕМВРИ---КОЙ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ТОЗИ ГЕНОЦИД!!!!!!!

42

Оле мале

преди 5 години

До Дръндер Напротив, много добре съм запознат, но явно ти нямаш представа

41

Валери

преди 5 години

До 34 червен анонимник. Стига си го писал това всеки ден под всички новини по десетки пъти. Няма да ви се отвори червеният парашут. Няма да има никакви оставки и сегашното управление ще си изкара мандата, след което ще започне нов.

40

Анонимен

преди 5 години

Простотията няма алтернатива ! Спокойно могат да изтрепят всички останали ярета, кози и баби без да им пострада рейтинга! Напротив! А Нинова не е чак толкова проста и няма да е премиер дори да има възможност!

39

Анонимен

преди 5 години

Кака *** пак пуска комунистически прах сред избирателите

38

Дръндер

преди 5 години

До БайфиданАбе някой от вас ходи ли на място да види как се взимат проби още първият път. Как са измамили хората за да им избият животните и как са излъгали хората със заплащането? Пробите са били още в началото отрицателни още при първите проби. Но някой прави нещо заради някой. Повече няма да ви ограмотявам овце такива. Като мислите според подаденото ви от новините проблемът си е ваш! Това че Корнелчето се опитва да се възползва от мъката на хората е друг въпрос. Но е права за едно. Оставка!

37

Логика

преди 5 години

Унуфрий, ти наистина ли мислиш , че по тротоара няма крокодили щото някой ръси пясък !!!

36

Анонимен

преди 5 години

Ненова,ти нали се готвиш да вземеш властта,тогава да видим как прокурор ще погали Борисов по главата. От БСП само приказки,лъжи и накрая като вземат властта става точно обратното на това,което са говорили.

35

Анонимен

преди 5 години

Това,което стана с тази странна "чума" и избитите животни,се оказва едно нищо в сравнение със золумите,които прикриха с аферата "търговски регистър" - престъпления за окрадени милиарди и създадена широка магистрала за препиране на други милиарди,през "територията" на странното "държавно" образУвание,наречено,България!!!Сега,би трябвало аборигените насилствено да бъдат пришити към търговския регистър на друга държава и по този начин да се ликвидират всякакви остатъци от суверенна държава!

34

изнервен

преди 5 години

Баххти тъппата и досадна жена. Е, как да нямаше положителни поби от заболели животни, нали първите проби, изследвани във Франция го потвърдиха? И процедурата е ясна - евтаназия в определен периметър, за да не пламне цялата страна. Това, което тази манипулаторка сега размахва абсолютно неоснователно, са резултатите от вторите проби, които нормално е да са отрицателни, след като заразата е преодоляна.

33

Анонимен

преди 5 години

Незабавна ОСТАВКА на мутрнското крадливо и лъжливо правителство на шайката ГЕРБ.

32

Анонимен

преди 5 години

Между другото днес е ден за почит на жертвите на комунизма, нещо да каже за убитите хора, а не за някакви овце.

31

Анонимен

преди 5 години

Права е Нинова, но лошото е, че Нинова се прави на опозиция и че е от добрите, а всъщност тя е на масата с ГЕРБ и просто си делят порциите. На следващи избори пак ще подлъжат будалите, че едни други се състезават, за да седнат пак същите юнаци в Парламента. Който има ум нека гласува, но не и за някой от сегашните, понеже всички са от един отбор. Докато не го разберете, все ще е така. Аз за Слави не бих гласувал, но пак е по-добре от сегашните. Ще пусна за някоя малка дясна партия отново.

30

Анонимен

преди 5 години

Бойко лично ще обезщети потърпевшите и накаже виновните!

29

баба мара

преди 5 години

погледнете цените на козето сирене внос от ес веднага навежда на мисьлта чебьлгария трябва да намали добива на овче и козе мляко и да оставим големитеевроп компании да се вихрят на бьлг пазар всичко е вьпрос на печалба а ние вбьлгария го обрьщаме на политика