8

Доктор Сър Пичук

преди 5 години

Българите могат само да губят ако влезем в еврозоната. В момента всякаква защита на банковите влогове в еврозоната е премахната и реално при проблем с ново КТБ изискването е да ви връщат пари достатъчни за 5 дни дневни разходи или 100-на евро. Ако КТБ беше фалирала и бяхме в еврозоната хората можеше да загубят голямата част от парите си и фирмите от оборотните си средства. Представете си паниката, която ще настъпи при следващата криза и когато мнозинството научи за евро-правилата...

7

www

преди 5 години

Не върви нещо хейта како ***, дай опорни точки! не я разбират нашите хора тази тема, трудна! Дай за поскъпването на хляба и там такива!

6

Сериозно

преди 5 години

То не бяха обещания:1. Като влезем във валутния борд2. Като влезем в НАТО3. Като влезем в ЕС...Всичките свързани със "светло" бъдеще, високи доходи и т.н., а се случи точно обратното - намаляващо и застаряващо население, емиграция, най-бедни в Европа и на опашката в света, разруха по села и пътища, беззъби старци, ровещи по кофите хора... Сега нова куха дитирамба - ЕРМ 1, 2, 3... интересно още ли има кой да се връзва на *** обещания за "светло" бъдеще...

5

Анонимен

преди 5 години

Сега сме в пред изчакване на чакането за предверието на чакалнятаБОРИСОВ е портиераА кой му е началника?

4

Анонимен

преди 5 години

Този пpocт човек пак се занимава със сложни и не свойствени работи. Тези дела са извън възможностите му. Ще ни загроби, цените ще скочат с 50-60℅ и накрая ние ще платиме сметката за тъпoтата му.

3

www

преди 5 години

Айде Позитано, закъснявате! Местете се от статията с децата от хора на БНР, там се изказахте многократно. Сега малко хейт към Европа и общата валута! Ще плащаме само за негативни коментари под тази тема, че иначе е плюс за правителството!

2

Анонимен

преди 5 години

Тоя пак ще бори прането на пари....... точно както пребори корупцията и контрабандата

1

Анонимен

преди 5 години

Като изключим, че пак никой не пита народа дали искаме еврозоната, управляващите бързат да преизпълнят плана. Както влезнахме ей така изведнъж в ЕС, НАТО, затворихме цял АЕЦ и тн. За тва ли се срина търговския регистър...да заметем, че законови мерки ще се приемат. РАЗПАД!!!