52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Защо завиждате на професорите и БАН-аджиите взимат по 1000-1200лв. колкото учител.В САЩ а и в България става така - най-добрите отиват да работят в корпорациите , фирмите , индустрията - където могат да изкарат повече пари.. А професори стават - *** гейове и хомосексуалисти - 70% са такива

51

Анонимен

преди 5 години

До стигаАБСОЛЮТНО ВЯРНО!

50

Анонимен

преди 5 години

Аз знам как се учат деца , на 20г. ще е доктор , по математика , физика или информатика.. Ама няма какчествен материал , или ще са деца дегенрати от семейства на луди , шизофреници , алкохолоци .. А пък е нормално дете - липсва воля и мотивация.. Пубетертета си е загубено време за обучение бие го хормона и в главата му никакво знание не влиза.

49

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

A be *** jalki....Katovtursite uchiteli....kajete kakvo im predlagate v zaplati!!..Za 1000lv nikoy nyama da vleze v klasnata staya

48

Страхил

преди 5 години

" в училищата с концентрация на деца от уязвимите групи"============================================Ах, колко сме политкоректни." не се предвижда повтарянето на клас, а допълнителни занимания "==============================================Кажете ми честно, кой разумен човек ще се откаже от лятната си отпуска, за да стои на работа ? Чиновниците от министерството са далече от реалния Свят.

47

Име

преди 5 години

аз ще задам още един въпрос, въпреки, че мога да бъда малтретиран от еврейско-многонационалната цензура: мина едно поколение от "риформите" ви. учителите ви на какво качество са? както и докторите ви? за инджелери и меринджеи ще ви изпитвам скоро! :-)))

46

стига

преди 5 години

стига с тези лъжи - където и да отида по обявените "свободни" места - все вече били заети или по принцип нямало свободни места-"нали съм знаела как е"

45

Анонимен

преди 5 години

До 82201А колко от тези професори и доценти имат някакъв принос за каквото и да било? С връзки се раздават научни степени и титли на кило, но покритие няма. Взима висока научна степен, та заплатата му да стане над 800-1 000 лв, но да не работи за нея, а да ходи насам натам да чете лекции на хонорар.Така че не ги жали. Хленчат, че заплатите им са малки, но си докарват допълнително откъде ли не, а за тези БАН-ски заплати изобщо не работят, подарък са им. Не им вярвай на писанията!

44

Анонимен

преди 5 години

Всяка есен е пеят тая песен. А фактически се прави съвсем друго. ОТ 2016 ГОДИНА НЕУДОБНИТЕ УЧИТИЛИ ГИ ПРИНУЖДАВАТ КЪМ РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ. БЕЗ ДА СА ГО ПОЖЕЛАЛИ.Е, ПИТАМ ИМА ЛИ ЛИПСА?

43

Име

преди 5 години

искате ли да направите един експеримент, а а- социални антрополози. не е въпрос. ето: съчетайте въпроса за брекзит с този, дали хората, които са против брекзит са готови да научат пущунски, който ще бъде официален в ес. а да видите резултатите! :-)))

42

Анонимен

преди 5 години

В Русия-Физтех и в Германия във ФАУ Нюмберг за физиката - на добрите студенти след 2курс позволяват да преминат направо в ускорена докторска програма и им плащат на стипендии като на докранти.. Което си е стимул. А за студентите математика не искат никавкво присъствие важното е да си реши задачите и да си вземе изпитите.. Дори можеш да завършиш ускорено..

41

Предложение

преди 5 години

Внос от Молдова за 500 лева на сезонни учители? Ромби учители? Защо не и бежанци учители??

40

Анонимен

преди 5 години

До Нещо...Ще вземе толкова пари онзи, който знае перфектно съответния западен език. На едни съседи момчето наистина стана учител в Западна Европа.Но повечето от нашите левенти и кифли с "вишУ" дали знаят повече от 100 думии 15-20 елементарни изречения на немски, френски или английски? Едно е да идеш да сменяш памперси на дементни баби или да работиш в някоя фабрика на конвейр, съвсем друго е да ти поверят образованието на децата си.

39

Име

преди 5 години

лесно им е на зелените талибани. тяхната партия се състои само от висящи на социална помощ, или пт даренията на шорош. така всеки хаирсъзин може да кани когото си поиска на чужда сватба.

38

тапир

преди 5 години

Къде могат да се видят заплатите за младши учител?

37

!!!

преди 5 години

До ПеркоИзлишни са не половината, а 80% от днешните наши 52 или 53 "университета". Ако ги закрият, почти никой няма да остане безработен, защото там четат лекции хрантутниците, които се водят на щат в БАН, но нямат време да се мернат в институтите си, защото обикалят страната да четат лекции - преподаватели нямало за "университетите".Затова - БАН-аджиите по училищата и ако се окажат даскали в излишък, нека учителските места да се заемат с конкурс!

36

Анонимен

преди 5 години

До Нещо... В Германия ако си умен най-лесно се завършва математика , не искат никакво присъствие , пишеш си домашните публикувани в сайта .. Явяваш се на изпити .. И ако си бабаит има възможност бакалавър да завършиш за 2г.

35

Име

преди 5 години

до "български лъв" не се отклонявай *** на койтоидае! все пак темата е за това, че се търсят учители по физика, математика и езици. колко от тези "бежанци" могат да преподават физика и математика, за езиците съм съгласен. пущунският скоро ще е официялен език за шорошкия брюксел.

34

Анонимен

преди 5 години

Стресът да работиш с невъзпитаната днешна младеж е голям. Учителите нямат никакви права срещу джунглата от недорасли и недоразвити индивиди. Навремето ни шамареха и наказваха и имаше респект към институцията. Освен това, като се оплачат на родителите ни, те не ходеха на кавга в клас, а и те ни наказваха,Сега отношението към училището е позор за обществото ни.

33

В БАН има достатъчно

преди 5 години

Около 3 000 "учЕни" плюс много по-амбициозни от тях висшисти от научно-помощния персонал. Тези последните в повечето случаи са отличници, на които не са достигнали връзките, за да се докопат до научна длъжност или редовна докторантура.Дремизгат на минимална заплата в БАН, събират материал за свободна докторантура и чакат своя миг да се докажат. Но не винаги им дават тази възможност.Сега, ако "учЕни" и техния помощен персонал бъдат пратени в училищата,вторите чудо ще правят,за да надминат първите