72

Анонимен

преди 5 години

До Що за глупости!!!Глупостите идват от интерпретацията на журналиста тип "развален телефон" Приета е със дихателна недостатъчност и високо кръвно в реанимацията. В болницата е приета в добро състояние и затова специализантът е започнал да води раждането.

71

Video

преди 5 години

Kakvo kazvat camerite ?!

70

Що за глупости!!!

преди 5 години

От една страна: "...младата жена е била приета с тежка дихателна недостатъчност и високо кръвно. Заради това е била настанена в реанимация". Продължава: "Раждането й започнало нормално при специализант..."

69

:-)

преди 5 години

До Анонимен 72И след 8 г (от 2010 до сега) синът ти е още с кръвоизливи по клепачите? Не вярвам. Май ни лъжеш.

68

Анонимен

преди 5 години

През 2010 родих първия си син в Токуда, платен избор на екип около 2000 лв, при д-р Борислава Попова, която се нояви последните 30 минути преди раждането, като аз вече бях изкарала едни 20 часа в болницата. Освен че ми скачаха по корема, накрая въпросната докторка използва съвсем ненужно вакуум помпа, от кжето синът ми има още кръвоизливи на клепачите, а аз бях с 5 шева епизиотомия. Дотам с големите елитни болници.

67

Анонимен

преди 5 години

Народът не иска истината, а кръв. И да им кажат истината, никой няма да я разпознае.

66

Анонимен

преди 5 години

До WTF? Много правилен коментар. И аз съм на мнение, че трябва да има подведени под отговорност медии. Да не коментирам и призивите за насилие над лекари... това си е чист тероризъм, защото лекарската професия е от национално значение.

65

до WTF?

преди 5 години

първо трябва да осъдят всички нещастни медии,създали изключително много проблеми и отрицателни обществени нагласи и манипулации в България в последните години

64

Анонимен

преди 5 години

В България осъдени за клевети колкото искаш,а за лекарска грешка аз не съм чул. А вие ?

63

Анонимен

преди 5 години

Въперки лечението, приложено от лекарите, пациентът оживя.

62

Solar Power

преди 5 години

До 65Интерсна е и обратната теза.

61

WTF?

преди 5 години

Интересно, ако аутопсията докаже липса на лекарска грешка при израждането, дали най накрая ще имаме случай на осъден ганьовец за клевета... Мисля че е крайно време това да започне да се случва.

60

До 42

преди 5 години

Това си е чиста злоба и завист ,че жена е по умна и преуспяла от теб.Лекарите в БГ не са лекари а търгаши,търгуват с живота ни

59

Анонимен

преди 5 години

И в какво трябва да ни убеди едно започнато разследване в кардиологията в Дупница (и недоказано), когато става въпрос за случай в АГ отделение в Сливен?

58

Анонимен

преди 5 години

по принцип лекарската професия е една от най-мразените професии в България

57

Анонимен

преди 5 години

Срещу бившия управител на МБАЛ "Св. Иван Рилски" гр. Дупница Росен Тимчев е започнато разследване от Районната прокуратура. Разследването е за упражняване на професия без съответна правоспособност и за съставяне на неистински официален документ.Човека е бил Хирург Кардиолог и е оперирал сърца без да знае какво прави и без диплома.Заключенията оставям на вас какви Анестезиолози Педиатри и Гинеколози има в Болниците.

56

Додо

преди 5 години

"Д-р Пашева каза, че не са скачали върху родилката"=================ОК! Убеди ни! Мерси и извинявай за безпокойството!

55

Анонимен

преди 5 години

След като са обсъждали цели 4 часа дали да правят секцио, защо не са го направили ?! И накрая са приложили форцепс-Ами вероятно не е било подходящо.След като са обсъждали 4 часа, значи са имали достатъчно време да преценят. Другото, което се сещам е, че за секцио трябва съгласие на пациентката.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56За камерите и звука в родилното се обади на Цветанов. Той ги слага. Отиди в Англия да потърсиш медицинска помощ да видиш какво е. Ще плачеш за българското здравеопазване. Ако не ти се ходи до там питай някой който е бил там

53

Анонимен

преди 5 години

И къде е имало доказани обвинения за купени дипломи, не разбрах? Доколкото мога да чета, давате ми линк за недоказани обвинения за незаконен ПРИЕМ.