85

Анонимен

преди 5 години

Турция е единствената ислямска държава в НАТО. Време е да напусне, особено щом турците вече не са турци, а османлии.Всеки знае какво се е случило в крайна сметка с Османската империя! Неслучайно бащата на модерна Турция Кемал Ататюрк е казал, че Мохамед е бил един заблуден бедуин!

84

qw

преди 5 години

САЩ организира опита за преврат срещу Ердоган. Факт.Ердоган, може да е всякакъв, но изглежда е патриот, милее за страната си и поставя на първо място интересите на народа и Турция.Не е като нашия бабун послушко "каквото кажат началниците". Това поведение на Турция не устройва САЩ. Този пастор, както и американски военни от Инджирлик, са участвали в опита за преврат. Турците са го установили и не прощават.Тръмп е неуправляем и непредвидим. Ердоган също. Да видим кой кого.

83

привет от Германия

преди 5 години

При толкова държави които са кандидатки за членство в НАТО , няма да е голяма загуба за НАТО ,ако Турция излезе от НАТО ! Бийте й шута и да се маха по живо по здраво ! Също така турците сами по собствено желание могат да излязат от НАТО , нали са османлии и велики , *** ми ли търсят в НАТО ?

82

привет от Германия

преди 5 години

В другата новина дето турците късаха долари разбрахте ли какво каза един турчин във видеото ? Каза така - сизден ихтияджъмъз йок , биз османлъйъз ! В превод - нямаме нужда от вас , ние сме осмалии / тоест османски турци ,империалисти / !Е аз си мисля ,че щом са османлии значи нямат нужда от НАТО ! Нека сами да излязат от НАТО , нали са тарикати ! *** ми ли търсят в НАТО след като са османлии ?! Нека да излязат от НАТО , че руснака да ги грабне ! Само руснака се справя с османлиите !

81

Анонимен

преди 5 години

1. "Да загубим Турция би било огромна геополитическа грешка, ...но Турция трябва да направи първата крачка на този етап";2. "Налагаме драконовски санкции на Русия, като целим подобряване на отношенията".Пиндостанска логика, дипломация или ...шиз0френия?

80

Анонимен

преди 5 години

За САЩ всички останалите държави са просто стратегически зони :) което е напълно нормално. И ние да имахме техните размери и потенциал щяхме да правим същото :)

79

българин

преди 5 години

Фесовете са самозабравиха.Това важи иза целия ислямски свят.От 150 млн. през1945 г,арабите +турците сега се 400 млн.От това им идва самочувствие3то и агресията.Те казват"Ние ставаме все повече,вие все по-малко.Ще ви затрием".Технологично-наука,култура,вис.технологии,са на пещерно ниво.Но омразата към христ.свят и животинската им раждаемаст,ги прави силни.Извод-докато сме по-силни,да затрием исляма.Обръшане в хрристиянството,иначе не ми се мисли.

78

До привет от Г-я

преди 5 години

Ако ако - ще ще,това ли ти е целият полит - анализ бе,подмито немско п.ърдялниче?! Аре молим те - изпръцкай на друга нота,поосвежи ни...

77

Анонимен

преди 5 години

"Турция се нуждае от кеш! Смятате ли, че някой на тоз свят може да им даде, освен Сащ?"САЩ нямат кеш. Имат трилионен дълг и зелена хартия за тапети. Държат се едвам-едвам на повърхността, ако напечатат милиарди не е ясно дали няма съвсем да потънат.

76

привет от Германия

преди 5 години

Как искам американците да изхвърлят Турция от НАТО или пък турците поради високомерие сами да излязат от НАТО ! Голям кеф ще е когато руснака започне да мачка турците ! Турците няма да имат избор и винаги ще се съгласяват с казаното от руснака защото при руснака демокрация и равнопоставеност няма , мачка непослушните наред особено когато НАТО няма да се намесва в спасителни операции !

75

привет от Германия

преди 5 години

Жалко ,че след втората св. война България попадна под влиянието на СССР ! Ако България не беше попаднала под руско влияние , американците можеха да инвестират в България вместо в Турция ! Всички технологии ,оръжия ,парични помощи и прочие които американците инвестираха в Турция можеше да бъдат инвестирани в България ! Българите са интелигентни хора и щяха да оценят тази помощ ! А турците са религиозни фанатици и щом Ататюрк не успя да ги направи хора ,значи и американците няма да успеят !

74

Привет от Р.Самолет

преди 5 години

Поударихте ме малко,ама нищо - прощавам...Обаче следващият път ще ви свирят подмитите п.ърдялници като жътварски стомни - или като Виенската Филхармония - Мечо прощава до време

73

привет от Германия

преди 5 години

Анкара - партньор от 2002 г. на международния консорциум, финансирал F-35, рискува да загуби един изгоден договор за 1,5 милиарда долара с Пакистан за продажбата на 30 бойни хеликоптера турско производство Т-129 АТАК.Според специализираното издание Дифенс нюз, което цитира турски отговорни военни представители, летателният апарат включва части, произведени в САЩ. Вашингтон би могъл да реши да блокира износа им..........Ами турците винаги ползват западни части и технологии !НЕБЛАГОДАРНИЦИ

72

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

...Do schvayna ot Germaniya.....AMERIKA E PRED DILEMA......DULJI OGROMNI SUMI PARI......NA KITAY....KOREYA...ARABITE! ...EDINSTVENIYA NACHIN....DA NE PLATI E ...NOVI VOYNI! ....TESTVA TURCITE......CELTA IM E IRAN....NO UDARIHA NA KAMUK......

71

привет от Германия

преди 5 години

Мисля ,че всички американски бази в Турция / Инджирлик ,Пиринчлик ,Сикиминчлик и разни други / трябва да се закрият и американците да си построят базите в Гърция и да преместят целия си военен арсенал от Турция в Гърция ! Това също така ще даде и голямо предимство на гърците понеже ще разполагат с модерни американски оръжия с които ще се противопоставят на Турция за кипърския проблем ! Турция не може да бъде приятел на САЩ и НАТО , турците са фурнаджийски лопати ! НАТО без Турция ,точка !

70

ИСТОРИК

преди 5 години

До KOSTAS LINKEМЕЧТАЙ СИ КРЕТЕНЧЕ ВСЕ НЯКОЯ ТУРСКА ТАКТИЧЕСКА РАКЕТА С "ПАКИСТАНСКА" ЯДРЕНА ГЛАВА ЩЕ ДОЛЕТИ И ДО ВАС ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ !!!

69

ЕВРОПЕЕЦ

преди 5 години

До citizenЛОШОТО В СЛУЧАЯ Е,ЧЕ И ДВАМАТА СА ТВЪРДОГЛАВИ *** СИНОВЕ !!! В СЛУЧАЯ ТУРЦИЯ ДЕЙСТВА ПРАВИЛНО !!! САЩ ПОДЛОЖИХА ТУРЦИЯ НА ШАНТАЖ А ТАКА НЕ МОЖЕ !!!САЩ КАТО "СЪЮЗНИК" ВЪОРЪЖАВА КЮРДСКИТЕ ТЕРОРИСТИ И КАТО ВЕРЕН СЪЮЗНИК ЗАПОЧНА ИКОНОМИЧЕСКА ВОЙНА СРЕЩУ ТУРЦИЯ !!! ТУРЦИЯ И САЩ СА СЪЮЗНИЦИ ОТ 1952Г ,НО ДО ПРЕДИ 15 ГОДИНИ КАКВОТО САЩ НАРЕДИ ТУРЦИЯ ИЗПЪЛНЯВАШЕ !!! ТАЗИ ТУРЦИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА А АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ГО ПРОУМЕЯТ !!!

68

привет от Германия

преди 5 години

Турция без НАТО е въздух под налягане ,независимо ,че има 600 000 редовна армия ! В днешни времена числеността на армията не определя силата ,а модерните оръжия и високите технологии определят силата на армията! Турците свалиха руския самолет защото зад гърба си имат НАТО ! Нека да излязат от НАТО и пак да свалят руски самолет да видим какво ще им се случи ! Неблагодарници долни , репчат се на тези ,които ги защитават ,които ги направиха силни и богати ! Турция вън от НАТО , това е мнението ми

67

Анонимен

преди 5 години

До ЗАПОЗНАТЯВНО СИ ЗАПОЗНАТ С ТУРСКИТЕ" ОБИЧАИ"-ОПИТИ

66

ЗАПОЗНАТ

преди 5 години

До турците увяхватЗА НАС БЪЛГАРИТЕ Е МНОГО ТРУДНО ДА РАЗБЕРЕМ ДЕЙСТВИЯТА НА ТУРЦИТЕ ,НО ТОВА Е НОРМАЛНО НЕ СМЕ НАСЛЕДНИЦИ НА ИМПЕРИЯ !!! ЩОМ Е АМЕРИКАНСКИ "ПАСТОР" В МЮСЮЛМАНСКА ДЪРЖАВА ТОЙ Е НЕВИНЕН !!! ЛОШОТО Е,ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ СТРАХУВАТ,ЧЕ ПАСТОРА НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ ДЪЛГО И ЩЕ ПРОПЕЕ !!!!!