223

Владо

преди 5 години

Прави ми впечатление как всеки ден се случват трагедии в тази държава...И защо?!Защото обществото е деградирало тотално...Чувство за безнаказаност,шуробаджинащина...никой не зачита правила и закони,защото така му е по-лесно о не му пука....и като стане белята,се търсят "вратички" и връзки да "спасим" детето....вместо да го научим кое е редно и кое не е преди да е сгафил

222

Анонимен

преди 5 години

Свидетелите твърдят,че е имало дрифт,а МВР,че не е имало. МВР трябва да се опира на свидетелите,а не на свои удобни измислици защото утре този или такъв *** като него може да убие самите служители на МВР,които подменят истината,или техни близки. Не мислите ли бе,хора?! Вие съвест нямате ли?! Камери наблизо не може да няма,за да се види,или вече кадрите са изчезнали удобно?

221

Анонимен

преди 5 години

Жалко за пострадалите деца ..:(( а милицианерското синче ,едва ли ще получи заслужено наказание и превъзпитание....предвид ,, строгите закони ,, !!!

220

Няма, няма

преди 5 години

Идиотче, какво друго да му кажеш.

219

Анонимен

преди 5 години

А органа снощи по телевизията как нагло обясняваше, че дрифт няма и колата се е подхлъзнала на мокрото.С каква ли скорост е карал малкия чикиджиQ за да се подхлъзне?Да се потърси административна отговорност и на наглата шапка, защо се опитва да прикрива престъпник с опит за убийство.

218

незаменим

преди 5 години

а в кой бизнес работи бащата ,ако не е тайна

217

автоинструктор

преди 5 години

То на този е ясно, че не е трябвало да му се дава книжка, само като му погледнеш фейса се вижда, че е с двуцифрено IQ., като повечето милиционерски издънки.

216

Ханс

преди 5 години

Рано или късно такива сами си чупят главата.За съжаление понякога страдат и невини .

215

Анонимен

преди 5 години

Бащата е функционер на ГЕРБ, всичко ще потулят. Затова трябва да се действа по библейски закон - ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ.

214

Анонимен

преди 5 години

Аз съм пострадал от подобни събития и според мен трябва да изкара целия месец след травмата с пострадалия... Да го гледа как се гърчи... И после в затвора..

213

Анонимен

преди 5 години

Най-добото наказание е медицински да се вземе кракът на шофеора и да се трансплантира на пострадалия.

212

онези които са тези

преди 5 години

направили някому впечатление, че веднага съобщиха името на бащата? дори когатп сиганини пребиваха лекари сестри неказваха имената им.следва, че сиганита са суюзница а бащата е враг на тези които са онези

211

Анонимен

преди 5 години

Явно,че няма да лежи в затвора,но този потенциален убиец на бг граждани трябва да няма право да шофира повече никага. Каква е гаранцията,че след време няма да извърши същото? Няма такава. Явно му липсва възпитание и отговорност,а държавата книжка му дава. Да му се отнеме до живот,защото една от жертвите до живот няма да има крак заради този ***.

210

Gordy

преди 5 години

Две години в панделата, обществено полезен труд, и никога повече да не се качва зад волана

209

Нонстрадамус

преди 5 години

Няма значение какво работи или е работил баща ти, дядо ти, чичо ти, майката ти, баба ти...важно е ти що за човек си. В случая е ясно, какъв е този нехранимайко.. затвор до живот и да плаща като поп ..

208

Анонимен

преди 5 години

Пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.............................И да са били положителни, полицаите са ги фалшифицирали.

207

Анонимен

преди 5 години

ТОЗИ ПОЛИЦАЙ НЕ ТРЯБВА ДА НАПУСКА, ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕН ДИСЦИПЛИНАРН АКО НАПУСНЕ ДОБРОВОЛНО ЩЕ МУ БРОЯТ МНОГО ЗАПЛАТИ.-

206

цитат-да се разбира

преди 5 години

"Полицията търси видеозаписи, за да види дали шофьорът е дрифтил"--превод - Полицията търси записи, за да ги манипулира в полза на престъпника и неговият баща-техен уважаван и обичан от всички, съвестен и порядъчен колега, дал животът си за нас, обикновените хора, неблагодарните ***...

205

Анонимен

преди 5 години

do 214 Поздравление , откри Америка . Това е целта .Полиците са като едно време комунистите , цялото потекло се ползва от един човек. НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ГАЗИ !

204

Анонимен

преди 5 години

ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА В ПЕТРИЧ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗОЛИРАНИ ОТ СЛУЧАЯ.ТЕ ЩЕ ЗАМАЖАТ ПОЛОЖЕНИЕТО, А УРОДЪТ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ В ЧУЖБИНА.