19

Анонимен

преди 5 години

Гърците са уникална нация и кой знае защо, толерирана нация. Все някак изкрънкват и са на далавера. Европейския данъкоплатец им плати за да си продължат безметежното съществуване,Понякога просто трябва да фалираш, за да ти дойде акъла и да видиш реално грешките си и къде се намираш. Но не, тези продължават да си живеят царски и не им дррме.

18

Анонимен

преди 5 години

ПАК НА ЧУЖД ГРОБ ПЛАЧЕТЕ .

17

Анонимен

преди 5 години

Гърция трябва да се оправи сама. Опитаха се по най-долния и жалък начин да изнудват Европа и до някъде успяха. Но това не може да продължава вечно. Гърците са палячовци прехвалени от разни бедни балъци като нас, които си мислят, че щом пасат овце или мият чинии в Гърция ги е огряло повече от останалите. Но аз предпочитам да ям боб с хляб, които са мои, а не омари и отлежало вино на чужда сметка. Гърците показаха до какво води второто. Тоя дълг и правнуците им ще го заварят.

16

Край

преди 5 години

Дайте си сметка че за да откриеш че маслината става за ядене трябва голям глад да си изгладувал. В ония чукари освен кози и маслини -няма друго. Плажовете са ценни от няма и 50-60 г. До преди това ценна е била хубавата плодородна земя. Българите имаме в пъти повече от гърците такава. Колелото се върти. С увеличаването на населението на света - добрата земя ще стане пак насъщна.

15

ванга

преди 5 години

недейте мислете Гърция при нас ще разиграят един сценарий ще въведат еврото за да успокоят инфлацията ще вземат един малък заем от 40 милярда и ще ни водят за носа каквото си искат ще правят с нас както се прави с длъжници

14

Анонимен

преди 5 години

Да,да...ще се справи...колкото си върна Кипур,толкова и сега ще се справи.Сма да крякат по площадите равни нямат.

13

Гошо...Тъпото

преди 5 години

По-добре...стабилна Гърция до нас,отколкото във финансова криза.Дано се справят сами.Ако не,да им...наливат,поне на тях,на нас така и...така,не се...полага;ние сме...свикнали.

12

Evandros Maurides

преди 5 години

ЕВРО ПРОГРАМА..ЕВРО КРИЗА..ЕВРО СИСТЕМА = ВСЕ ГРЪЦКИ ДУМИ...САМАТА ВАЛУТА ''ЕВРО'' Е НАША ГРЪЦКА ДУМА .ДУМАТА ''ЕВРОПА'' Е ОТНОВО ОТ ГЪРЦИЯ !

11

Анонимен

преди 5 години

Кога ще ги стигнем доходите ли? Ами когато всички в ЕС започнат да ни дават траншове за заплати без да сме ги изработили както на гърците. Те тогава.

10

Анонимен

преди 5 години

Коментатори споменават,че доходите на гърците са около няколко пъти по-големи на българите.Кога ли ще настигнем тия няколко пъти разлика явно няма.

9

Анонимен

преди 5 години

До кога ще ги хрантутим малякосите?

8

Анонимен

преди 5 години

Гърция е поне един век преди нас.Там няма да намериш някой с заплата под 800 евро.Тук е рядкост да намериш такъв с заплата над 600 лв .След няколко века може и да ги стигнем.

7

Надарен Сириец

преди 5 години

За Валери Симеонов най големият "кукуруз" !!!

6

Анонимен

преди 5 години

ГЪРЦИЯ ЗАВЛЕЧЕ ЦЯЛОТО ЕС КОИТО И ОТПУСНА НОВИ ЗАЕМИ ! ЕС ВЕЧЕ Е ЗАВЛЕЧЕНО ЩЕ ИМ СЕ ДАВАТ НОВИ ЗАЕМИ ДА СЕ ПОГАСЯВАТ СТАРИТЕ!ЗАРАДИ ГЪРЦИЯ ЕВРОТО СЕ ОБЕЗЦЕНИ С 5% И ТО НЕ ТОЛКОВА ЗАРАДИ ПАРИ А, ЗАЩОТО ЗАГУБИ ПРЕСТИЖ!

5

Анонимен

преди 5 години

Гърция може и да се справи до 2134 година, Турция - не.

4

Анонимен

преди 5 години

Гърция разбрахме, но нещо за България, не вървим ли по пътя на Гърция, ЕС ни каза за големата корупция, краденето, за съдебната система , за младине и образованите които за на вън, за застаряващото население и празните села признаци.

3

От Гърция

преди 5 години

Много са далече от края на кризата. Ще продължат да си получават траншовете.

2

Анонимен

преди 5 години

Е как няма да се оправи,само нашите чобани там трябва по сръчно да брулят маслините с прътовете и икономиката ще разцъфти само от продажбата им.

1

Анонимен

преди 5 години

Чакаме най великите български експерти да кажат как стоят нещата !