66

Анонимен

преди 5 години

ЗАКЛЮЧЕНИЕТО Е ЯСНО:САМО ТРЕТОПОЛОВИТЕ ХАРЕСВАТ НАТО, ЗАЩОТО СЕГА СЕ УЗАКОНЯВА ТРЕТИЯ ПОЛ И НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ МОГАТ ДА СЕ ЖЕНЯТ ЗА ДРУГИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ.ЕСТЕСТВЕНО Е, ЧЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЯМА ДА ХАРЕСВАТ ЕВРОЦЕННОСТИТЕ, ДОРИ САМО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА.

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен79Щото българите са русофили, затова синчето на *** и още милион българи избягаха в САЩ.Що не в русия бе алкаш?Нали са русофили?*** и духовно *** си ти.

64

Българин

преди 5 години

Хайде сега някой да види на картата къде е Великобритания, къде е Русия и къде е Черно море.

63

Анонимен

преди 5 години

99% от българите са русофили.1% са русофоби,които по презумция са животни с вроден *** и пълна духовна тъпота.

62

Анонимен

преди 5 години

До Господин НикойИзвънреден труд плащат ли??? Дано да ти плащат , че с този срив на рублата пари за сол няма да изкараш.

61

Господин Никой

преди 5 години

До Бунак Ти да видиш когато генерал Кайтел влиза в актовата зала в Берлин да подписва акта за капитулация ,там освен Руснаците Американците и Англичаните вижда до тях и френският генерал Патен и с омраза пита Ама и тези ли са ни победили ? Голям смях падна като го прочетох това И това си е истинската история от този момент през 1945 година на миналият век

60

Господин Никой

преди 5 години

До Анонимен Аз пък гледах филм как Американските *** се *** от страх на моста който пазеха като чуха шума на Руските танкове по повод ученията в Калининград ,и на снимките се виждаха насраните и напикани панталони на големите герой от НАТО и се питах тези ли страхливци ще ни пазят от Руската армия .Ама то е едно да нападаш индианци и *** друго е да се биеш с Руснаци .Но те Американците имат лош спомен от войни с Руснаците в Сибир 1920 -1924 година .

59

Господин Никой

преди 5 години

До Анонимен Аз не знам дали Русофилите са прости хора ,но за англосаксонските *** съм сигурен че са такива .Ето и вчера в Германия узакониха третият пол ,следват ги Австрия ,Норвегия Дания ,Финландия ,Холандия и цялата им западна европа .Да не говорим за Инстамбулската конвенция за содомитите , за зоофилистиците и другата англосаксонска *** .Та само ненормални хора могат да си променят пола , и да си *** роднините и да се чивтосват с животните .

58

Терсенето

преди 5 години

Боже Боже. Сега има Су 57. Това е. *** от софийската панелка не може да си върже цървулите, но обижда космическа сила.

57

Анонимен

преди 5 години

До 67 до 68Важното е че си разбрал, че ти принадлежиш едновременно и към русофилите и към простите хора. Защото по дефиниция русофил е равно на супер *** човек.

56

67 до 68

преди 5 години

До Анонимен 68Правилно е:С русофили и С прости хора трудно се общува.

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 69Едва ли има по големи ръбове от българските русофили като теб.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65Късно е, лягай да нанкаш, преди това си изпий хапчетата! Да не вземеш да напишеш, че са избили 500000 български интелектуалци! Щото те са избивали само интелектуалците, което обяснява, защо останахме само с ръбове като теб!

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67С русофили и прости хора трудно се общува.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 61Govньо, имаше разследване на място на екип на Die Welt. Точно те дадоха занижената цифра.И разбери с болната главица - товане е мач! Стане ли нещо, ние сме определени за бойно поле, а не за зрители на състезание! Няма да можеш да коментираш резултата!

51

Анонимен

преди 5 години

До БонобоЕдва ли може да има по-малко мозъче от мозъчето на български русофил предател.

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60А ти се радвай че през мирно време без дори да сме обявили война на СССР, руските главорези със съдействието на българските комунисти са избили 50 хиляди българи без съд и присъда ей така за кеф на Сталин и неговите гъ3олизачи.

49

Терсенето

преди 5 години

Само се моли, да не те зашлеви, страхливата ***. Ще ти отвърти главата. Всички северни народи, носят ***. Това индийците не го знаете.:)

48

V

преди 5 години

С тез юрофайтари ще могат ли с бомбен товар да стигна до руския флот или на срадата на пътя ще им свърши бензиняя?

47

Анонимен

преди 5 години

Там бяха убити 12, според някои 10 руски наемници.Че те само толкова вдовици дадоха по телевизията докато се усетят да запишат устите на другите 590.