144

Хаос

преди 5 години

От събота над 250 000 ще са без гражданска

143

Ало

преди 5 години

Не мостовете, цялата държава е за ремонт. А ГЕРБ е за закриване.

142

Анонимен

преди 5 години

Дисковете от ТР са изчезнали, а не дефектирали; шефката на екзотичен остров.Познайте от коя партия е ?

141

Анонимен

преди 5 години

аке беше казал (както е редно за един уж политик): "мостовете са строени отдавна, хубаво е да се прегледат основно" , никой нямаше да каже нищо.но да изръсиш :" строени са през соца - значи са за ремонт", акцентирайки, на подсъзнателно ниво, че щом е "от соца, значи е ***", значи да настъпиш мотиката и тя да те прасне по тиквата.

140

Олимпик

преди 5 години

В момента получих съобщение, че до 17.08 имам гражданска и трябва да я подновя при условие, че миналата седмица я сключих и платих в пълен обем!Благодаря ти Герб!!!

139

Анонимен

преди 5 години

БСП мафията ще продаде виадуктите и мостовете за старо джилязу, дайте им само малко власт.

138

Истукан

преди 5 години

Тодор Живков построи държавата, а бодигардът му Бойко разрушава готовата работа. Затова нито за ГЕРБ ще гласувам, нито за БСП и ДПС, нито пък за фалшивите патриоти, смешниците като Боян Расате, Барековци, шоуменовци като Слави и тем подобни. Всички на сметището. Царистите също са за сметището.

137

Анонимен

преди 5 години

БСП-Мафия

136

Циник до Ценкооо...

преди 5 години

Четеш ли - мантрите в прослава на правешкия овчар - помежду си - се обиждат на "панелни ***" ... *** иначе Тошо ( лично...с мистрията ) им ги построил.Живи шизофреници!

135

Алооо

преди 5 години

Нещо да кажете че Олимпик фалира и хиляди сме без гражданска? А за търговския регистър? Или Тиквата нареди да не се разгласява?

134

Анонимен

преди 5 години

Ремонтирай че ако дойдат айдуците на БСП и ДПС и виадуктите ще отнесат

133

Анонимен

преди 5 години

по въртоглаво време е имало голям контрол. Всеки бетон се изпитвал, т.е взимала се е проба, изсъхвала и се е слагала на натиск. Имало си е държавни стандарти и не можеш да краднеш една торба цимент. Да се прегледат тези след 90-те, че много се пести и краде. Да погледне недовършената сградата на в-к Въртоглаво дело на Цариградско бетонът тук там се олющил, а много нови сгради са вече за ремонт!

132

до 137

преди 5 години

През 1976г граничарите заловиха на границата един чичка изнасящ компютри правец прирбаха го у едно мазе и там оня си призна че работи за Апъл първо лъжеше че е елгиез Апъл крадяха технологии от нас Американите идваха да снимат мостовете и да видят по каква технология са строени. Наскоро в САЩ падна един мост. Бай Тошo строеше качествено, капиталиста не строи качествено краде матеряли за хотел на морето и за Мерцедес да си купи.

131

Циник до Ценкооо...

преди 5 години

Как да ти кажа...както сте затънали в лaйната...не може да се видите отстрани!..Аз се ядосвам на Меркел ...не ми дреме за Борисов...но виждам - какво направиха и Виденов...и Стани-Шеф ...и царя....Упражнявай "самоиздърпването на Мюнхаузен" ... иначе ще си останете в лaйната!Франкфурт - днес е перфектно - 25 и лек ветрец!

130

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 123" през 70-те са ползвани компютри и лаборатории," ... я пак това за компютрите го напиши че ме напуши смях ... :)))) ... и виадукта на 48 километър е проектиран от ААС Якобсен - норвежци дето бая такива виадукти са проектирали :))) ... *** елементарен

129

Бащите и майките ни

преди 5 години

Го добре,че беше соца, че нашите бащи и майки с труда си да направят от нищото държава. Като почнем пътища, канализация, язовири, електропреносна мрежа, комбинатор, заводи, училища, детски градини, библиотеки, училища, университети, административни сгради и т.н. иначе сега щяхме още да си газим в калта и да си носим вода от кладенеца. Последните 30 години всичко това беше напълно занимателно, унищожено и продадено. Не ми се мисли ако сега трябваше да се строи тая цялата инфраструктура.

128

Анонимен

преди 5 години

Боко, тикво, 10 години все теб гледаме и пак предишните виновни!

127

Makedon

преди 5 години

Bravo be za BOJKO...... abe za se go biva

126

ТИКВУН ВИНЕТУВСКИЙ

преди 5 години

До 101а герберастите да не са по-Ентелегентни.. От лични наблюдения ти казвам, че са още по-*** и крадливи.. Това е основната причина, поради която ще загинат като политически субект. ВЯРВАЙ МИ!

125

Ценкооо...

преди 5 години

Пак те наапаа муите и те изби на полит - поезия...Беки и във Франкфуртя да е толкоз жеговито?!