87

До 94

преди 5 години

Напротив мога да вкарам хора за дългове, бих го напривил и това ще е работещ модел. Като няма 5 000 лева, отива в затвора, става сутрин и отива да бачка обществено полезен труд, така си изработва парите и след 6 месеца се връща в обществото, като човек научил че като не си плащаш, ще ти се стъжни живота.

86

Анонимен

преди 5 години

истанбулската конвенция няма да ги спре щото те западняците са първо качество хора

85

Анонимен

преди 5 години

Много харесва, че в България, ако някой ти краде колата, съда го изкарва, че се е скрил от дъжда и го пуска, много ми харесва, че за кражби на стойност под 500 лева, прокуратурата ги класифицира като маловажни и въобще не се занимава с тях, много ми харесва че тежки престъпления се дават условни присъди. Но какво пък далеч по-важни проблеми в България са правото на гейовете, да ни демонстрират публично колко големи такива са, правота на кучетата да ни хапят, тревичките и дръвчетата.

84

Анонимен

преди 5 години

Гнусна бденяшка ... ... Седи и си трае. Ами заслужава си ...

83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 87БРат ... као не те интерсува, шо не се разкараш.

82

Анонимен

преди 5 години

Тези които карате на втора скорост в ЕС ще ви бият по-главните и вие ще си траете. Такава ви е робската участ на тази проклета територия.

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 92Не можеш да вкарваш хора в затвора, заради дългове. Рискуваш да подапнеп на някой скъсан индивид, който никога няма да събере парите и да го държиш 50 години, защото не е имал 5000 лева.

80

Анонимен

преди 5 години

Пратете го пред какаото, да боксира някоя барманка, особено ако е приятелка на охраната. Да видим, как утре, морето ще изхвърли "удавник", който си е "счупил главата на връта, речепа и ребрата на подводна скала".Уфф ... те па го затвориха ...

79

Анонимен

преди 5 години

За подобни агресии, аз бих предвидил затвор гарниран с обществено полезен труд от 6 месеца и глоба 10 процента от имуществото на извършителя, но не по-малко от 5 хиляди лева и ако не си плати глобата затвор от още 6 месеца. Но по сега действащото деградантско законодателство при присъди под две години, съдията може да ги замени с глоба и условна присъда.

78

Анонимен

преди 5 години

Тия западните не бяха ли либерали, толерасти, феминисти? Май само това, че не са мъже се оказва истина.

77

Анонимен

преди 5 години

На оня ритача в берлинското метро колго години затвор му дадоха, че забравих 4 или 5?

76

До 85

преди 5 години

То трябва да има много по-строги закони, ама не само за чужденците, а за всички. Въпроса е че България се напълни с разни НПО-та, които ни насаждат агресивно деграданстки идеи, като това че престъпника винаги е жертва, че ние с него трябва да сме добри, да сме солидарни и да му помагаме.

75

мида

преди 5 години

Наложили са му 150 лв. глоба - по-евтино от колко да дава пари на тея с боксовите круши.

74

Анонимен

преди 5 години

И какво пък толкова се е случило, голямата сензация, накакъв се напил и/или дрогирал и набил някой си!? Такива неща се случват навсякъде и по всяко време, има си полиция, има си прокуратура, има си съд.

73

Анонимен

преди 5 години

О неразумни юроде, защо се срамиш да се наречеш българин?Еми заради това отче...

72

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има строги наказания Те знаят че ще се измъкнат и затоав и правят квото искат

71

тръмпеномер1

преди 5 години

Жените трябва да се "съветват" от време на време за да си знаят място.

70

Анонимен

преди 5 години

Нека да бъдем по-толерантни и биячите са хора все пак, демокрация е. Вива ЕС!

69

Анонимен

преди 5 години

Браво на Австриеца в страна в която една мутра държи нарора с 150 200 пенсия за цяло домакинство и на заплата по 400 600 лв.Какво остава освен да бъде ударена една проста камериерка.Младите хора ще им кажа не дейте да почвате работа за под 1500 2000 лв а по-добре гледайте да се махнете аз това мисля да права.Това отдавна не е държава а е едно стадо маймуни ,даже маймуните са по цивилизовани от обитаващите тези територии дори и чужденците си правят каквото си искат вече.Всеки се бие с другия.

68

Анонимен

преди 5 години

Да сложат охрана по хотелите и тогава тези биячи няма да посмеят да бият.