44

Анонимен

преди 5 години

Нина се справи добре.Думата купон е заменена с парти в българския език. Много малко хора викат купон поне от познатите ми.

43

иван

преди 5 години

Да беше здрав Жоржи Ганчев, можеше и той да участва в шоуто на чуждопоклонниците!

42

анонимен

преди 5 години

Българският език няма нужда от реклама, тва да не е vitaslim, че да го рекламира. Да си гледа рахата и да не се занимава с неприсъща и и несвойствена за американизирани същества дейност.

41

Анонимен

преди 5 години

Доста глупава и най-дразнещото е,че нарочно се прави.Например думата брат си е точно американското жаргонно "bro".Човече си е "man" или dude въпреки че dude има по-скоро значение на непознат индивид. Кифла е презрително понятие описващо невъзпитана и не особено интелигентна жена с произход от провинцията която се опитва да изглежда от висшето общество разчитайки на демонстрация на силикон,прическа тип порно звезда, и подозрително маркови дрехи и аксесоари с произход пазар Илиенци.

40

Хм!

преди 5 години

Джендърята....Хайде страпонът в дупето и у лево! Дедо Сорос,ако му подейства виаграта ще ви изкара в екстаз... Резервен вариант - кметът на Симитли...Кога изобщо подобна пичка ще ви обърне внимание, камо ли да си легне с вас, безпишковци, герберски!!!

39

Анонимен

преди 5 години

Супер готина. Жалко че толкова хубави хора напускат България.

38

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е че има хора които популяризират българския език.Много критици има но чакаме тяхното по качествено видео да демонстрират как се прави по добре. А всичко това е позитивно.

37

БГ то

преди 5 години

Абе нещо не Ви е на ред да има толкова негативни коментари за едно толкова позитивно видео. Говори си супер на Български. Я си го пуснете пак. :-)

36

888

преди 5 години

До АнонименОсвен канадско гражданство, тя притежава и българско! И си говори много добре български език.

35

Ха ха ха

преди 5 години

До АнонименТя едвам срича с какво се гордее, че не разбрах?...Говори много по- добре български от твоите ментори Цвъ Цвъ и Би Би, озлобен, анонимен джендъре!

34

анонимен

преди 5 години

Да не се заиграва с българския, той не е чак толкова екзотичен, колкото и да и се иска на американизираната дама.

33

Анонимен

преди 5 години

До БГ то 32Тя едвам срича с какво се гордее, че не разбрах?

32

БГ то

преди 5 години

Наша е щом сама го казва и не се срамува от Бългаските си корени. Бих се радвал да има повече такива като нея симпатяги.

31

Офф!

преди 5 години

Оф,тук някои се хванаха за името... Що не била Добрева, а Добрев... Що не се заядете,че Мелания Тръмп не се казава Тръмпова?! Езикови особености, непонятни за джендърята

30

Анонимен

преди 5 години

До БГ то 28Не наша. Тя не е българка.

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Има канадско гражданство.

28

БГ то

преди 5 години

Ами готина е бе, много даже. Нали си е наша ;-)

27

Анонимен

преди 5 години

Тя няма американско гражданствов. САЩ имат строги закони и трудно дават гражданство на деца, които не са родени там. Още повече, че доколкото знам и родителите й също са българи. Трябва поне единият да е американец за да може дете, неродено в САЩ да получи гражданство. И в Канада е същото.

26

Анонимен

преди 5 години

Ако се е родила в щатите да се казва както си иска.Но тя е родена в България и е кръстена Николина Константинова Добрева.Защо е било нужно от Николина, което си е хубаво и добре звучащо име да става на Нина.И защо не си е запазила фамилията Добрева, а я е осакатила на Добрев.Аз лично това не мога да разебра.В Щатите няма закон, който задължава емигрантите да се прекърщават по определен начин.Това изцяло е било решение на родителите й. Явно са големи снобари.

25

Анонимен

преди 5 години

Айде да плюем малко и ние :) Пуууу, пу-пу.... Айде обратно на работата за 450 лева. Може, да сми скъани, *** пуне сми изтинки балгари.