15

:)

преди 5 години

Глупости на търкалета. Времето на шамарите отдавна отмина. Децата много се лигавят и задоволяват. В това отношение стигнахме европейците. Този, който е правил изследването, да се прегледа.

14

Пет

преди 5 години

А днешните деца са разлигавени от интернета.. телевизия.. .чалги...маркови дрехи и техника и искат едва станали на 18 да им се купи Кола за рож.ден! А за много работа или учение или пък дисциплина и армия защита на Бг...пък изобщо ги няма...все са от...нежния пол...разглезени...

13

Ха-ха

преди 5 години

Стига с тия шамари бе. Тая тема я разду вчера оная скумрия Янка Такева. Пак се гласи да заработва от някой измислен проект. По същество: ако родителите са читави и с акъла си може да се мине и без шамари. Ако не са и шамарите няма да помогнат отрочето да влезе в пътя

12

пижо, пенда и дженда

преди 5 години

Пижо, без шамари мъж не се става, но нали вече отглеждаме Дженда! А Пенда е от пластмаса и гума, прелича на извънземно - буквално!

11

Анонимен

преди 5 години

И дедо ти е възпитаван с шамари, вероятно и с колана *** на него го кажи тва.

10

Анонимен

преди 5 години

Тъй като сте възпитавани със шамари , затова сме държава на простотията и чалгата

9

Анонимен

преди 5 години

Аз пък знам друга поговорка бий дупeнце, да не биеш дупищe.

8

Анонимен

преди 5 години

Поне 5 хиляди години, шамарите са използвани за възпитание наред с поощрения и наказания, са за 10години изведнъж става ясно, че не е ефективно ?!? Виждане резултата, разнежена, разлигавена маса със свръх самочувствие и чувство за безнаказаност. Същото важи и за престъпниците.. на и на техните всекакви удобства им се предоставят.

7

Анонимен

преди 5 години

Понякога си трябва.Навремето нашите родители ни шамареха яко ,че и шутове по *** сме яли за по-специални щуротии ама станахме хора.А сега какво?***,талибани и гангстери?Момичетата -чалгарки и бръмчалки на тарифа?Новите супер-хора ,няма що.Да и понякога се изисква дресировка.По-умните деца подлежат на възпитание.Обаче не всички са от по-умните затва понякога си трябва дресировка.

6

Анонимен

преди 5 години

Със шамар обучаваш детето си на насилие. После така върви и в училище и в живота. Не ми се правете на мъже , защото това е простотия , а мъжкарство.

5

Анонимен

преди 5 години

Пак заджвакаха темата за профилактичните шамари,че ако не бяха те надали щяхме да станем хора сега с професии,семейства и самоуважаващи се.Поне това важи за по голямата част от средното поколение.

4

Анонимен

преди 5 години

Никакви специалисти, а най обикновени недорасляци, които не умеят да боравят с физическия контакт, и поради това решили да го отричат. И най интересното е, че когато се сблъскат с него в реалния живот, ги избива на прекомерна употреба. Учители на садисти!

3

Вчера го написах

преди 5 години

Джендърите от НПО-тата няма да се откажат. Със или без конвенцията ще се опитат да наложат *** обучението в училищата. Много са нагли и добре финансирани.

2

Анонимен

преди 5 години

7 от 10. Направо 12 от 10 са малтретирани.

1

Бай Оня

преди 5 години

Има и моменти когато шамарът е необходим, не ми се правете на западни лигльовци! Аман от пишман психолози, журналисти и пр. нашински *** дирници!