16

Анонимен

преди 5 години

Всички при Божидар Димитров и нещата ще се оправят .

15

До 4

преди 5 години

Гърците са Хаплогрупа Е (Етиопска) така че е възможно да са роднини на евреите. Казват били "Дановото коляно". Това с произношението на азбуката е много показателно!А идеята че, тяхното племе било в основата на съвременната цивилизация е на един френски евреин-философ; малко от преди освобождението им. Той е измислил "Византия" като име на Источно Ромейската Империя. Дал е повод за създаването на държавата им. До тогава никога не е имало "Гърция".

14

:)

преди 5 години

До Кой съм аз?Е нали си писал че си македонец

13

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо ги вадят от нафталина тия. Те македонците си идват сами, защото, макар и изостанала за ЕС, България си е много добре в сравнение с т.нар. Западни Балкани.

12

До автор и редактор

преди 5 години

Парафразира или перефразира?Вие изобщо гледате ли материалите си?А иначе първото звучи като странна нова технология за фрезоване на монети! :-)

11

Анонимен

преди 5 години

Много е точен, браво. В Скопие само македонстват, измекярстват и шмекеруват под давление на други две държави.

10

Анонимен

преди 5 години

Как , при тази просръбска пропаганда да станат българи?Виждате, у нас за 45 години половината станаха комунисти-интернационалисти, а сега са пак небългари - тялото в БГ, акъла в москва, т.е. русол.изци.

9

Анонимен

преди 5 години

А бе нали Бойко подписа договор и Македония се отказа да фалшифицира историята!?И такива проблеми вече не трябва да има! Или нещо не съм разбрал? Проглуши ни ушите колко успешен бил договора, а то май е пълен провал, и България е отново с изути ***. Между другото имам чувството че на Бойко освен за мутрите,олигарсите и картите за друго не му пука.

8

Кой съм аз?

преди 5 години

Дядото - българин, бащата - югославянин, аз -македонец, детето - шиптър? Кой съм аз?

7

Анонимен

преди 5 години

Македония е държава на няма и 30 години...... къде се месят в историята от преди повече от половин век? Ако толкова много искат да отбелязват възтания и да почитат паметта на царе.... просто да се нарекат българи и това е

6

Бай Оня

преди 5 години

Проблемът е че съзнанието на съвр. македонци е толкова изкривено, че 25 след оттеглянето на сръбските окупатори, те не могат да осъзнаят истината за себе си и не желаят да го направят. Политиката на Б. Борисов към Македония е смешна и жалка като всичко до което се докосне тоя тъ-пак, тя се диктува от американското посолство. В случая за нас единственото полезно е да се прекъснат връзките между Скопие и окупаторите в Сърбия. Сърбия е наш враг, Гърция също, Македонизмът на Скопия - също!

5

Мнение

преди 5 години

Когато фактите говорят и боговете мълчат. Много точно казано - "скопските фалшификатори".

4

Анонимен

преди 5 години

Македонската история е измислена от гърците сите глупости за Ал. Македнски са градски легенди като Троянската война. Сега пак Ципрас лъже и маже и ги натиска да си сменят името. Гърците са евреи вижте им знамето синьо на бяло и азбуката е като еврейската. Не като символи, а произношение алфа, бета, гама евреите казват алеф, бет, гимел и прочие.

3

Анонимен

преди 5 години

Така е ,но внуците на внуците ще са европейци .Също като нас българите .

2

Анонимен

преди 5 години

Браво Марков само така

1

Бай Иван

преди 5 години

1870 г. когато е правено преброяване за да се обособи българската екзархия в земите на днешна македония няма самоопределили се македонци. При следващи преброявания в османската империя също.