10

Анонимен

преди 5 години

Вместо да се покае и извини смирено, започва да дава оценки дали е замърсено или не езерото...!!!Катарзис си требва...

9

Анонимен

преди 5 години

Гордио играйте хора, горди българи! И гордо плащайте увеличената ГО на своите автомобили!

8

Анонимен

преди 5 години

Да не се оправдават. Всички знаят, че в езерата не се влиза. Дори и аз, дето не съм ходил до тях. Емоционална реакция..дрън дрън. Някой е казал: Айде у езерото за филмо и те са влезли хората. Да сме патриоти, бре, като ония с хорото на Йордановден...Нека правят филми за България, но поне да се образоват какво значи нещо да се защитено - растение, езеро, животно...

7

Анонимен

преди 5 години

Хорото е символ на простия българистанец, олицетворява широките народни маси с овче мислене! Тези са горди потомци на робите от турско робство! Срам!Като изиграят едно хоро в езерото кво показват освен простотията си!?!?!?!

6

Анонимен

преди 5 години

Какви табели?! Спрете достъпа на цялата човешка ***, която се изсипва безпрепятствено там! Махнете гадните лифтове и премахнете пътищата. Само така ще съхраним природата.

5

Анонимен

преди 5 години

Хоро се танцува на мегдана. Останалото е лош вкус. Аман от псевдо патрЕотизъм и ганьовщина.

4

От ЦК на ТуризЪмо

преди 5 години

Поредното оак ване на ГЕРБ и на Ко билка Ангелкова.И отново нагли. Тия пак ни убеждава как младежите били добри и че други им били виновни.

3

Анонимен

преди 5 години

Ония с рекорда на Гинес кога ще бъдат арестувани, след тях що 6оклуци останаха в планината и пластмасови шишета от бира.

2

Видинлиев от Видин

преди 5 години

Когато някой несимпатичен, неумен, некултурен, невъзпитан човек се облече в народна носия, вземе българско знаме, и играе хоро, задължително ли е да го смятам за "пич" ?

1

Христо 80%

преди 5 години

Такива са 90% от ганчовското пръ дльо вци и 100% от феновете на Тиквите.После се чудите зо целият цивилизован свят ни се присмива.