11

Боко Тиквата

преди 5 години

Кой не скача е червен!

10

Анонимен

преди 5 години

А с какво се чисти това нещо? Аз по-добър начин от изгонване с камъни и осъждане на тези хора не знам, че да му мислят следващите. Ние, като не протестираме, та какво, Бойко си продаде къщата в Барселона и даде парите за благотворителност? Цецо си върна шестте апартамента? Депутатите си върнаха служебните автомобили? В Столична община не се краде? Какво точно стана, че не разбрах?

9

Astin

преди 5 години

Ai, ai, ai....kakva krasiva romanska policia...

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Смяташ ли че като правиш демонстрации, ще изчистиш корупционните практики? не мисля. Това нещо не се чисти с демонстрации. Корупция има навсякъде но още не съм видяла някой да прави демонстрации заради корупция. Това се прави просто за да се смени правителството. на някой вече му се иска да дойде на власт. Сега се е отдала възможност.

7

Анонимен

преди 5 години

И понеже няма да реши проблема, дай да си седи същото правителство.Ако и следващото се корумпира - свалят и него.По тази логика, дай Тиквоний да ни яха, доде сме живи, само щото и другите са същите. Е, няма що.

6

Анонимен

преди 5 години

Румънците не искат да живеят в посткомунистическа тиквокрация.Ние, обаче, май искаме.

5

Анонимен

преди 5 години

Стига корупция, добре. Да речем, че сменят правителството. Защо си мислят че това ще реши проблема? Няма да го реши. Следващото точно след кратък период от време ще бъде също толкова корумпирано, колкото е и сегашното, зависи, може и повече. С корупцията не се бориш със силови средства и е много смешно да правиш демонстрации за това нещо. Някой просто иска да свали правителството и използва това като причина. Тия демонстриращи отново са използвани от някого.

4

Анонимен

преди 5 години

И Тиквостан всичко е стабилно и крадливите накадърници ще управляват още 100 години.

3

Анонимен

преди 5 години

Да се консултират с умно-красивите на Боко Тиквата и Цецо Пъпеша.Те знаят как се прави преврат.

2

Анонимен

преди 5 години

Я дедо Зорош имал още парички.

1

Анонимен

преди 5 години

А па ние кротко си кютаме и клепаме с уши. На нас ни е добре понеже всички сме участници в "корупционни практики". Най-малкото "даваме" на катажията за "да ни пусне".