56

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Когато саш върне Косово на Сърбия.Когато великобритания върне Малдивите.Когато туркия върне Крит.Няма да коментирам колко си неграмотен! Света върви към все по-голяма глобализация. Държави се обединяват, култури се смесват, фирми глобализират своето позициониране. Само Русия стои в ъгъла и подсмърча, плашейки с оръжия. Защото там не се мисли за мир и разбирателство, а само за война с измислени врагове.

55

Анонимен

преди 5 години

Съшито с беликоци:САЩ с нови санкции срещу Русия заради случая "Скрипал"...Това вече е въръх на нахалството и наглостта на краварите. Хванаха своята пионка в Англия, дадоха и отровата да отрови ненужни вече руски предатели.Хем се освободиха от тях, хем се опитаха даа прецакат световното по футбол, а сега за десерт ползват тази инсинуация, да развиват търговски войни.Но какво друго да очаква човек от световните грабители, с типичнния им двоен аршин и гьонсуратлък?

54

Анонимен

преди 5 години

АМЕРИКАНСКАТА СРЕДНА КЛАСА УМИРА. През 2015 г. числеността й спада под 50% от населението на страната за първи път, откакто се събират статистически данни по въпроса. Днес тя вече официално е малцинствена група.

53

Анонимен

преди 5 години

Заплатите в САЩ като покупателна способност не са се повишавали от 30 годЗатова ли децата на ***, Лавров, Горбачов, Брежнев и Хрушчов учат, живеят и работят само в САЩ :))))

52

Анонимен

преди 5 години

Постепенно отказване от долара.

51

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Тогава Русия може и да се замисли...Ми да мисли, като има много акъл, да се противопоставя на целият разумен свят.Русия е агресор и мислейки или не санкциите "подпомагат" и така "оръфаната" руска икономика. Света върви напред, только вашая Россия на оборот!

50

Анонимен

преди 5 години

Санкции за отровната Мумия !

49

мдаа...

преди 5 години

Заплатите в САЩ като покупателна способност не са се повишавали от 30 години.

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44А ЗАЩО ПЪК ВЪОБЩЕ някой си въобразява, че трябва да налага санкции? Това е ИНСТРУМЕНТ САМО в пълномощията на ООН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Всичко останало е едностранно и силово, тоест, един бандит си въобразява, че като е малко по-голям може да дойде и да ти удари два шамара и да ти вземе закуската!!!!! Е, това е отвратително тинейджърско, неадекватно поведение, което говори само колко са изпаднали тия кравари в пълната си морална бездна....ТОВА Е ВЕЧЕ АГОНИЯ!

47

Анонимен

преди 5 години

горещо е...не ми работи за 300 лв., ааа, знам защо е така, Русия е виновна!!!

46

Самосанкции Затия

преди 5 години

Бил съм русофил отдавна,когато нямаше интернет и информация за това,че това е страната,оплюваща ,подиграваща и гавреща се с "всичко българско и родно-както е казал поетът".Особено издивяха мужиците и тьотките в злобата си след 2014-злорадствуват и за горни лом,и за хитрино,и много друго,лично съм ги чел,зная добре техния език и не могат да ме излъжат

45

Пешо

преди 5 години

Третата световна война ще започне във 3...2...1

44

Анонимен

преди 5 години

Използването на БОВ от Русия срещу невинни граждани в чужда държава е чудовищно престъпление, което може да се окаже фатално за Мумията, по-фатално дори и от анксирането на Крим, защото и обикновения руски мужик не би одобрил методите на душегубката КГБ !

43

Анонимен

преди 5 години

Айде, другата седмица да има нови санкции.Това е правилният начин за отношение към Сибирския Мордорррр.А Русия що не налага санкции ... ами щото санкции се налагат от Силния, Умния, Богатия, Демократичния.Русия не е такава.Русия може да наложи санкци колкото могат Куба и Венецуела или пък Иран :)))))))

42

Анонимен

преди 5 години

Най-вредната част от човечеството са англосаксонците. Основополагащ принцип на техните държави е само кражбата, и така в течение на векове.

41

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitКогато саш върне Косово на Сърбия.Когато великобритания върне Малдивите.Когато туркия върне Крит.Когато осраел върне заграбеното.Тогава Русия може и да се замисли...

40

Анонимен

преди 5 години

Санкции до разпад на империята на злото !

39

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

САЩ и Европа да направят там референдум и да приеме резултата каквъвто е от референдума !Референдумите са много неудачен начин, за решаване на проблеми от национално значение. Видяхме го с ВБ една улегнала демокрация. В Швейцария правят референдуми, дали е хуманно на кравите Милка да им се режат рогата, дали сиренето Збринц е хубаво да е толкова твърдо и такива безобидни неща.Крим е украйнски и санкциите ще продължат докато Русия не го върне!

38

Анонимен

преди 5 години

Че на кой му пука за тъппата злоббна Русия ...?

37

Анонимен

преди 5 години

Браво на Американският Конгрес!