142

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим руски, браво на Путин и Медведев!!!

141

Гoшу

преди 5 години

До 190Те са свикнали да са роби и вечно някой да ги управлява и напътства. Досущ като нашите комунисти-русофили. Те затова страдат толкова по соца :) Едно време отидеш на работа в завода, нищо не правиш цял ден, само кафета пиеш и с колежките се бъзикаш, ама заплатата ти сигурна, щото държавата ти я дава. А и никой не може да те уволни. Путинoвитe колхозници същата работа - имат си цар, прави си 3D анимации на оръжия и ги лъже, че са много велики и те се кефят. Само пари за водка да има :))))

140

До 189

преди 5 години

То мани ама Русия е водеща по брой молби за зелена карта , на глава от населението.Трудно е да седиш върху злато и пак да си просяк , но Путин се старае.

139

До 187 Русофил

преди 5 години

Хилядолетната история в тоалетната ли я научи.И кой е първия руски цар , Симеон ли.Хахахаха прости русофили

138

Българин

преди 5 години

Не се притеснявайте за Русия. Това е империя с хилядолетна история. Минала е през какво ли не и се е запазила като най-голямата държава в света.Като почнете да ги мислите руснаците и Русия ... направо смешно ми става. Мишката се загрижила за мечката.

137

Анонимен

преди 5 години

"Комунистическият диктатор Тодор Живков превърна България от страна на розите в страна на склерозите." - Блага Димитрова

136

Всеки човек

преди 5 години

Рано или късно бяга от руската прегръдка.Скоро и животните , а накрая и микробите.

135

Анонимен

преди 5 години

Каква религия изповядват в Казахстан?

134

Анонимен

преди 5 години

Казват на Астана - Ню Йорк в Азия.

133

Анонимен

преди 5 години

Астана е новият Дубай.

132

Анонимен

преди 5 години

Както и да го гледаме за всички тези хора единственото по-добро от СССР беше Царска Русия.

131

Анонимен

преди 5 години

РАЗБИРАМ, ТРЯБВА ДА СМЕ СЪС ЗАПАДА ЗА ДА СПИМ В СПАЛНИ КАБИНКИ ПО ГАРИТЕ, ВМЕСТО В ТРИЕТАЖНИ СОБСТВЕНИ КЪЩИ ПОСТРОЕНИ ОТ БЕТОН И ТУХЛИ КАКТО ПРИ ЖИВКОВ. Е КОЕ Е КОМУНИЗЪМ БЕ ДРУГАРИ? КОЕ?

130

:):)

преди 5 години

да това е буквален превод на една статия от една кака която говори добре португалски и осн о ьанимание са Ю Америка, Португалия и африка около Ангола.Статийката е поръчкова и вс е особено премерено казано на принципа думаю ти дъще сещай се снахо, снахите да Казахстан и Беларус. Къде отписахъе Армения. Какъв прозапад там. Те без Русия за ефин месец са изгубили една четвърт от територията си, Карабах от Азерите.

129

Анонимен

преди 5 години

Българите никога не са живяли толкова добре както при Тодор Живков, и никога толкова зле както при Бойко Боросов (и при Станишев, при Сакскобурготски, и при всичките които управляваха от 1989 насам).

128

Анонимен

преди 5 години

УКРАЙНА НЕ СПЕЧЕЛИ НИЩО ОТ ТОВА, ЧЕ ИСКА В НАТО. А НИЕ КАКВО СПЕЧЕЛИХМЕ? СПЕЧЕЛИХМЕ ТОВА, ЧЕ СИ ВЪРНАХМЕ ТОДОР ЖИВКОВ, Е ТОЙ ДНЕС СЕ КАЗВА БОЙКО БОРИСОВ, НО ГОЛЯМА РАЗЛИКА НЯМА. Е, ТОГАВА ЗА КАКВО НИ Е НАТО?

127

Анонимен

преди 5 години

казахСТАН в НАТО, афганиСТАН в НАТО, узбекиСТАН в НАТО, таджикиСТАН в НАТО...Къде му е края? Терористи в НАТО. Ами да си направим нов съюз и това е. Пък ония да си стоят в НАТО, като им е толкова кеф...

126

ьзц

преди 5 години

що за *** е писал тази статия????да не мислите че в казахстан са забравили опита за сваляне на правителството от преди две години???същия номер се опитаха да извъртят като с Украйна само че не се получи

125

до факт! демек Антон

преди 5 години

Антоне, ти от къде добиваш данни какви били двигателите на самолетите, какви били военните технологии на Русия, може би от списание Криле и Океан. Знаеш ли кое е факт, това че на любимците за разлика от теб им е ясно с какво биха се сблъскали и за това само лаят но не хапят....наивник промит

124

Анонимен

преди 5 години

В Астана каква религия изповядват?

123

Анонимен

преди 5 години

Доходите в САЩ рално, по отношение на покупателната способност, не са се увеличавали от 30 години.