9

The Big Щепсел

преди 5 години

Аз партийни закони на герберастията не изпълнявам! Да го...!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Това вече е прекалено.

7

Анонимен

преди 5 години

Не ми било здравен минстър а било цар господар който заповядва коли беси забранява рекетира, който не се подчини на царската заповед ще го палят на кладата и ще му режат езика

6

Анонимен

преди 5 години

Хора без работа са тия в министерството, това ли измислиха от скука?

5

Анонимен

преди 5 години

Ммм..."здравното министерство" всичко друго оправи,накара лекарите да спрат да крадат,излекува болните и сега се зае с цигарите!?БРАВО!Следващата крачка каква е?Цигарена полиция(25 000 полицаи) и снайперисти по кръстовищата!Гарантирано!

4

Анонимен

преди 5 години

Защитете си интересите и не се оставайте на ***. Не се оставяйте да се гаврят с вас тъй наречените слуги на народа.Някои бели якички се самозабравят. Потърсете им сметка.

3

Пушач

преди 5 години

Здравното министерство може да препоръча, но не мож да ми заповдва БГ не e феодална държава на Тиквата и не сме му крепостни селяни да си озапти неграмотните калинки да не го изритаме със шутове скоро не е давал оставки.

2

:-)

преди 5 години

Кифлетата дето гласуват за мазта нека да продължават ама вече няма да могат да си връткат китките и да събират погледите на чичко гербопаричко.

1

Анонимен

преди 5 години

Коректното заглавие следва да завърши с въпросителна в случая :)Иначе ще намерим цаката и на това предложение за изменение - ограда от две страни и пак ще си се пуши. Държавния бюджет няма как да изкара без акциза от пушачите