5

Анонимен

преди 5 години

представям си само как данъчните извършват контрол на пощата на снимката . един застанал на входа , един отзад дето доставят пратките и един в салона да бърка чантите на пощаджийките .

4

Niki

преди 5 години

Вместо да се чудят каква нова глупост да измислят, малко ли мутри и *** без осигуровки данъци и т.н. в коли за по над 100 хил. се разхождат по улиците. Малумници да ги закриват с цялата държава ...

3

Анонимен

преди 5 години

Кипи безсмислен труд.Очаквам в скоро време с цел намаляване нивото на безработицата да се създаде НАП 2, който да контролира НАП дали си плащат дължимите суми към бюджета.

2

Пародия

преди 5 години

Много лесно се заобикаля закона, като работата на политиците е да само да кажат *** са свършили нещо. Фирма се регистрира с цел търговия. Извършва си дейността, а в същото време пратки се изпращат от частно лице. Накрая фирма се обевява със 100 лв печалба, да не е без хич, 10лв данък и пак се връщаме в изходна позиция.

1

хаха

преди 5 години

НАП не може или не иска да накара търговците да издават касови бележки ами сега тръгнали пратките да проверяват?!цирк,пълен цирк....