16

Анонимен

преди 5 години

малко като в Северна Корея.Някакви световно неизвестни специалисти коментират задълбочено измислени факти от паралелна вселена.Колко човека познавате лично дори и бегло които са получили повишение в доходите с 50 и повече процента.Аз само един и то щото отиде да работи за чужденци и те нали са бели хора вдигат редовно.Още не са се отворили на БГ натегачи мериджей да се покажат колко са икономични и спестовни на големите шефове и да резкат кинтите на раята.Късметлийко.

15

Навигатор

преди 5 години

Българинът не можел да работи ли ? Я му дай смисъл от работата и да видиш чудо, ама това не е изгодно на западните пенсионирани бройлери, оти няма да има кой да ги рани. А и тогава ще започнат да се връщат не само от запад ,а и стари емигранти и околните 3 милиона Българи , а това ще ни направи естествен център на силата което не е изгодни на околните държавички защото ние сме ЕСТЕСТВЕН център на силата ТУК. Искат тука да има само *** но не и законните Българи..............................

14

а ЦЕНИТЕ скочиха с

преди 5 години

Бойко, Бойко вдигай тези доходи до месец, че народът ти избяга. Няма безработица,кой остана в България? Били са вдигнали заплатите за 4-ри години на 50%, така ли? Я кажи с колко се вдигнаха цените??? Ток, вода,парно увеличават и надписват ПОСТОЯННО. Преди 4 години билетчето за градския транспорт в София беше 0,70, а сега е 1,6. Само недей да почваш да говориш и за магистрали, през година им правиш ремонт...

13

Б.Б.

преди 5 години

Може и 200% ръст, ама само за наши хора, а другите да духат супата

12

Анонимен

преди 5 години

Държави като Румъния и гърция взимат много по-високи заплати и пенсии има фирми които дават на работниците си заплати от хиляди евро но има и такива особено ако работиш в държавна работа заплатата е минималната и под нея ,има пари да се вдигнат пенсиите на 300 500 и заплатите на 1500 2000 но не го правят за да държат народа беден и гладят и мизенере а политиците да са милиардери и тнт

11

Анонимен

преди 5 години

България забрави да създаде политика по заплащането труда на работниците за да дойдели външни инвеститори. И така десетилетия. Труда бил ниско ефективен. Защо? Работника ли е мързелив или мениджмънтът е халтав? Как нашия бежанец в Германия произвежда и като дойде в България е мързелив и неграмотен. Ала-бала! Две са причините - слаби ръководители, неясни правила и ниско заплащане. На огромна част от народа се плаща колкото да си плати сметките и да не умре от глад. И после работниците мързеливи.

10

Вал

преди 5 години

За да се живее добре в България и да се вдигнат заплатите трябва да изчезне ...българина. Питекантропа Булгарикус не дава,той само взима,краде и злобее.Такива *** са малко на земята.

9

Анонимен

преди 5 години

Учиш цял живот и след това ти предлагат нещо от рода на 600 700 а не от 1500 2000 което е толкова унизително и кара младите да емигрират ако ББ не вдигне доходите народа ще го свали ,ако тоя койде след него не ги вдигне ще го свалят с камъни

8

ГЕРБ ДО НАРОДА

преди 5 години

50% ръст на доходите?Нещо не се разбираме , и за да има яснота уточняваме : - да възможно е за Нашите доходи ! - не , невъзможно е за Вашите доходи !

7

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

50% може, но само след разрушаването на ***!

6

Просто мисля

преди 5 години

"Ако хората са праведни, законите са ненужни, ако хората са покварени, законите са безсмислени." Това е относно реформата в съдебната система.

5

Киро Скалата

преди 5 години

В БГ има голямо количество Кол центрове, шивачки и т.н.. вдигнат ли се заплатите, тези сектори си заминават, така и малкото инвестиции дошли тук заради ниските работни заплати, ще ни напуснат. Заминат ли си, хората ще трябва да работят за БГ бизнесмени, обаче правителството има концепция само за земеделците, за технологичния сектор няма концепция..Тя темата е дълга..

4

Експерт

преди 5 години

Незнам,кой,кво ше праи?!Но знам,че масовите доходи в България са мизерно ниски!!!БВП то се вдига изкуствено единствено с повишенито на цените от събраното в повече ДДС!В частният сектор заплатите са на ниво от почти 10 години насам!Чат пат ги мърда нагоре единствено увеличението на минималната работна заплата!

3

опетков

преди 5 години

Удвояването на заплащането е напълно възможно, но не може да се случи без българинът да осъзнае, че това се постига само с борба. И тъй като въоръжената е вече изключена, остава мирната такава. Организиране на стачки (по възможност национални) с пълно блокиране на живота в държавата и отправяне само на икономически искания. Най-реално изпълнимото е минимална заплата 1000 лв веднага. Съкращение на работещите в бюджетната сфера поне с 30%, което ще освободи работна ръка за бизнеса.

2

опетков

преди 5 години

Празни дрънканици на две кухи кратуни. Ето мнението на един червен професор" по въпроса: "Числата са категорични. В България производството на БВП на човек е само 2.4 пъти по-малко, но средната реална заплата е 4.83 пъти по-ниска от тази в Еврозоната. При нашето икономическо равнище (БВП на човек), ако разпределението на националния доход между капитала и труда е такова като в Еврозоната, средната заплата би трябвало да е два пъти по-висока. Ето това е измерената несправедливост на заплащането."

1

Анонимен

преди 5 години

Интересно мие белгииската пратка по гарата дали е редовна че не мога да се сетя