8

Анонимен

преди 5 години

Така е, г-н Дал, всичко е вярно, въпросът е обаче доколко безкористни са намеренията на република Турция? До този момент наистина има добросъседство и е хубаво да се надяваме да си остане такова, достатъчно сме заложници на недобросъвестни интереси.

7

Българина

преди 5 години

Ако турция пазеше границата ни нямаше да ги хващат всеки ден в бусовете за сърбия и румъния. Яко я пазеше чумата в Странджа нямаше да я има, ако беше добър съсед, нямаше да има шпионски джип откраднат от хотела на на брата на депесарски военен министър, заради който джип, България чрез митьо очите го върна. За това се укри точно в турция с помощта на бивш дпс депутат. Турците му върнаха жеста, но работата се размириса и по турски му врътнаха номер, че и на бечев... При турция всичко е отностелно

6

Су 34

преди 5 години

Не са 1 млн, а 350 хиляди.

5

Анонимен

преди 5 години

На кой му пука за Турция?Тоя само лъже.Турците в Турция са изселници и не пращат пари тук. За разлика от българите на Запад, които хранят роднините си в България. Тези в Турция си гледат себе си.Питайте някой турчин в България дали го хранят роднините му от Турция. Това са едни лъжи. Турците в Турция са едни егоисти и мислят само за собствената си кожа. Не им щеме и парите, но да се пишат такива гнусни лъжи от този татарин е гадно.

4

Ставрю

преди 5 години

Ми в България живеят 1 милион турце. А налите *** оолитици не искат директ о от Русия газ а от Турция и тя да вземе печалба. Простотия. А пък турските партии колкото по ързо изчезнете толкоз по добре ви дърпате България към пропаста тя не ви е в сърцето.

3

анонимен

преди 5 години

Митю Маркуча, със задното капково отводняване.

2

Анонимен

преди 5 години

Касим Дал , Касим взел...

1

Анонимен

преди 5 години

В грешка си, Дал. Зачеркнахме се сами от газовата карта, не ни е зачерквала Русия.Кой каквото си направи, друг не може да му го направи...