54

Анонимен

преди 5 години

Всичката наглост от БКП напусна партията още в началото на промените. Гепиха много кинти от партийните и комсомолски каси. Направиха фирми за рекет и застанаха на входа и изхода на заводите и умножиха откраднатото. Така изфалираха предприятията и купиха къщи на Лазурния бряг ( и на други красиви места).

53

Така е

преди 5 години

Този невинен за Бенчев и БСП случай няма да повлияе на "високия" имидж на БСП.Те са бетон, най честните и справедливите.

52

Една

преди 5 години

Смеете се вие, ама Зрителния орган ей сега ще му наемат някой адвокатин, от ранга на прас Марковски, който ще изкара, че с БеМчо са били влюбена двойка с нетрадиционна сексуалност, поругани от турските своеволия и арести и тормозени на основание различната им сексуалност и току виж не само на секундата им се извинил наш Бойко и ги освободили, но и осъдили България в Хага за 2-3 милиона еврака!

51

Анонимен

преди 5 години

Всъщност, този цирк си е добре режисиран. Митьо е бушона, а гори Бенчев.

50

Анонимен

преди 5 години

Едно нещо тия хора в БСП не могат да разберет близо 30 години ...Избори не се печелят с мъртви души с пенсионерски вот ,с измислени скандали всеки ден ,или с купуване на ботове да пишат по форумите Доде не се разграничите от БКП,не изгоните доносниците (останалите живи такива)Не изгоните цялата *** като въпросния общ.съветник ..от това партия не става Нямат лидер просто ...слагат един *** като Хамстера или Орешарски и след няколко години го изхвърлят ...

49

дядо Соци

преди 5 години

До Аз 36 Ами поведи народа ти бе.Кво ти пречи. Ама никой няма да тръгне по теб, защото си никой.

48

Анонимен

преди 5 години

Другарете гербери пак нещо не са разбрали или така им изнася. Този убавец не е член на БСП. Намърдал се е през така наречената " гражданска квота". Кой го е препоръчал ще се разбере.

47

законът да се изпълн

преди 5 години

Цялата Позитанска Престъпна Организация начело с *** Нинова -> в затвора!Борбата със социализма трябва да се извършва със законни средства!

46

анонимен

преди 5 години

Абе , това да не вземе да излезе някоя гей-афера , например Митьо оправял Бенчо и обратното ?!?!

45

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 35 И Иванчева и следена 3 месеца , преди да я сготвят. Не си мисли че е арестувана случайно.

44

Анонимен

преди 5 години

герб тотално се провалиха с всичко в държавата

43

глас от народа

преди 5 години

Курнелийо признай си!

42

до дежурния

преди 5 години

Не сме всички маскари. Маскари са социалистите и тяхната главатарка *** Нинова!

41

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 22 Стига с тоя Мишо бирата бе. Само ти не се разбрал че Първанов е помолил Борисов да не закача Мишо.Вината на Борисов е че му е направил "услуга".

40

Анонимен

преди 5 години

Бенчев бил от БСП!Абе, Боко Мутро-огнеборският ще го остави ли така да си "развива биснеса", ако не се знаят? Бенчев да "работи" така, "настрана" от Боко, вЕрвате ли?Пък медиите нека си подчертават, че е от БСП и, че Митьо отишъл в Турция с колата на Бенчев, че Корнелия се възмущава ... Алековият Бай *** в едно е бил прав: "Всички са маскари!"

39

искаме отговор!

преди 5 години

Нинова трябва да бъде извикана в Народното Събрание да даде обяснение как е допуснала Бенчо Бенчев да бъде заловен като укривател на лице издилвано с червена бюлетина от Интерпол.

38

Анонимен

преди 5 години

Какво стана бе другари селяни ... цялото БКП в комбина с мафията ... пък Бойко бил мутра ?

37

наблюдател

преди 5 години

Очевидно опорните точки повеляват да се премълчава БСП и да се пише я за ГЕРБ, я за Бойко. Хакт е че Бенчев не е редови член на групата на БСП, а неин председател. Факт е несръчното, объркано и неубедително отхвърляне на отговорност на *** Нинова.Идвапонеделник и хората акат как ще реагира президента. Той все пак е избран от народа. А и е в дълг поради неубедителното си представяне вече втора година.

36

aa1830

преди 5 години

"Бенчев без БСП може, но БСП без Бенчев едва ли..." Този цитат на въпросния Бенчо казва всичко. Коооурнелия да се замисли, вместо да лае и тропа с крак.

35

Аз

преди 5 години

От хубава страна преди 30 г направихме държава-***! Революционна промяна само може да ни оправи. Този нашия мирен преход се оказа пълен провал. Вече няма и будни смели млади умни хора останали тук. Няма кой да поведе народа.Тъжна и отчаяна работа.