63

Анонимен

преди 5 години

Велико постижение . Да купува руска газ от Турция . Или азербайжанска газ ,добивана от Газпром и препродавана ни от Турция .

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен53 Нали знаеш че ЛУКОЙЛ е 70 % собственост на AMG Ротшилдгруп -Холандия ?

61

Анонимен

преди 5 години

Европейски и английски дриссльовци и завистници...знаят, че пътят преминава през БГ, но продължават с дрискането

60

Анонимен

преди 5 години

За да има ХЪБ , газта трябва да идва директно от производителя .Иначе е транзит .

59

Анонимен

преди 5 години

Очакванията във връзка с газовия хъб са че със закон всеки български гражданин ще бъде задължен да консумира сутрин боб чорба, на обяд боб яхния а за вечеря боб по манастирски като на обществени места ще бъдат инсталирани специални газоприемни мощуци свързани с въпросния хъб та когато някой гражданин го напънат газовете след бобояденето то той да може да се разтовари в газопреносната мрежа

58

гого

преди 5 години

Ако наистина сме демокрация както расправят би следвало Гл. прокурор да повдигне обвинение срещу Орешарски за национално предателство и нанесена огромна щета на държавата заради спирането на южен поток под натиск от американски конгресмени.Нека го распитат малко пък може и СТАНИШЕВ И МЕСТАН

57

Любопитен

преди 5 години

До Анонимен"....да свалим един самолет на руснаците.Всеки който го направи сега печели от руски проекти"Ами хубава идея,ама няма с какво да я осъществим-ни авиация,ни ПВО....Освен ако руснаците сами си го свалят от братски чувства,да помогнат хората.

56

Анонимен

преди 5 години

Да талантлив е с любовницата е почнал а стига бе жена му дее модерно семеиство

55

Анонимен

преди 5 години

Дижеи има ли

54

Анонимен

преди 5 години

Братовчед на вилата са на околовръсното че по хладно и бирата е студена аз също отивам викам таксито и съм там

53

Ха-ха

преди 5 години

Станахме не Хъб,а черна газова дупка и накрая дори Дойче Веле ни се подиграва,че дадохме всички козове на Турция безплатно!Заобиколиха ни всички възможни потоци и сега се молим за неща,които високомерно отказахме заради евроатлантическа солидарност.А сега баш атлантиците ни бъзикат,че сме такива балами...Ама както е казано:"Будала човек и вързано куче го хапе!"

52

Анонимен

преди 5 години

Кръстнице добър вечер как е кафето на витошка или сте на бира люлин е наздраве на цялата компания началника е на туборг а вие дами канят

51

Факт!

преди 5 години

Нито ЕС ви е виновно нито НАТО просто тва тука си е ке.еф с прости бок.уци и тва си е!

50

РадиоЕреван отговаря

преди 5 години

Реалностите са България след като не стана газов хъб в района, да стане гЪзов хъб.

49

Анонимен

преди 5 години

С кое ни удари?С тъпотата си?А мишко гербава?

48

Анонимен

преди 5 години

Съд за националните предатели от Гроб!Съсипаха България , пpocтите, неграмотни алчници!

47

Хан Крум

преди 5 години

Както се казва - няма избори които БСП да не може да загуби и няма добра новина която Сла.нинова да не може да осе.реМожете да "ривете" и да плюете ама Боко пак ви удари в земята другари и другарки.

46

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Газов хъб нямаме, но си имаме газов ръб.Той щеше да добива газ от дъното на Черно море, нищо, че още преди 40 години в 4-ти клас учехме, че добив на такъв е нерентабилен заради голямата дълбочина.Ама, той управляващият Ръб откъде да знае всичко това ?! Надали е ходил редовно на училище, пък и да е ходил повече от среден ученик не е бил ...Те такива "капацитети" ни управляват вече доста години !И една камара пари даде на западна фирма за проучване на шелфа на Черно море. :)

45

Анонимен

преди 5 години

Ами беше напълно възможно Анкара да няма никакъв пръст, ама понеже Бойко си е продажник, сега ще купуваме не само доматите от Турция. Вместо те да купуват от нас. Общоизвестна истина е, че турците ходят на гурбет в Германия, а българите в Турция. Поне някои от тях де, които знаят езика... Вместо да е обратното. Бойковата партия трябва да забрави за политически живот завинаги само заради провалените проекти и проваления шанс на България да печели от транзит и да е енергийно независима.

44

11

преди 5 години

Бе тука тоя вестник разказва някви вицове.