23

Мен

преди 5 години

А нормалните хора си купуват нова кола с 5 години гаранция и не се занимават с глупости.

22

Киро Х

преди 5 години

Като я изкараха от двора да я купим, трябваше да отрежат едно дърво, дето беше израстнало зад нея! Починал дядото, бабата я карала само два пъти в месеца да ходи по лекари. Гаражна. Напълно обслужена. Перфектна!

21

Анонимен

преди 5 години

Четеш за конкретния модел и двигател, първо по снимките търсиш и отсяваш коли с минимум интервенции и оригинален външен вид, след това караш избраната кола и гледаш как ускорява, как спира, как сменя скорости, на какво дередже е ходовата част. Балъците се лъжат, технически грамотните и интелигентни хора могат да попаднат на добра кола и на 15+ години.

20

Анонимен

преди 5 години

Продавам Трабант, чисто нов, пребоядисан! :D

19

sante_dog

преди 5 години

Всичко коли 'нов внос' според продавачите са:1. Карани от стара баба само до магазина2. Карани от лекар извънградско и я е товарил най-мнго с чантата си3. Ако е комби го е ползвала млада германка да си вози кучето. Изобшо не е избушена от турските гастарбайтъри от Измир до Мюнхен...4. Ако е от Италия - само малко е поужулена по калниците че те са им тесни уличките но пък редовно е обслужвана.Нямам идея от къде ги знаят тия работи за всяка кола...

18

Анонимен

преди 5 години

Това е мн яко - колата е 2007, с новия мотор :)

17

Анонимен

преди 5 години

Така един познат си купи БМВ,дето стара баба го карала до магазина само.И на първия месец хвърли кардана хахаха

16

Една

преди 5 години

"Факт е обаче, че пазарът се променя и се появяват все повече фирми, които предлагат проверени автомобили, които са били добре поддържани през годините. "============А визитка на някоя от тези, добрите автокъщи, продаващи само проверени и добре поддържани през годините автомобили ще ни даваш ли? Или направо адрес?

15

Чиновник

преди 5 години

Като си купувате кола, гледайте да е поне Евро 5, че от догодина в центъра на големите градове, ще се допускат само автомобили отговарящи на стандартите Евро 5 и Евро 6, хибриди и електромобили. Всичко друго ще стои по крайните квартали.

14

BG - челен опит

преди 5 години

K1: - Здравейте вчера както си карах ми изгаснаха неоните,проверих всички връзки проблем няма.Какво може да е едва ли са изгоряли и четерите едновременно.Зелени са ако има значение. K2: - Провери си протоплазмения катализатор K1: - Колега каде се намира този протоплазмения катализатор???Как изглежда???Мисля си дали неможе да е бушон K2: - Мисля, че е точно зад атомния ускорител ама не съм много сигурен.. Ако е бушон лесно ще се разбере K3: - Може да е от ксенона на плафона на задната седалка

13

Анонимен

преди 5 години

абе в цял свят настана времето на измамите.

12

Щом ще се хвалим

преди 5 години

Аз па си купих чисто нова кола!

11

MaйMyнaтa

преди 5 години

Аз си поръчах квото ми трябва, и ми го докараха същото че и в идеално състояние. Само цвет не поръчах, но и той е на ниво!!!

10

в автокъща

преди 5 години

Наскоро един търговец, дошъл да разсейва го отсвирих в първата минута след третата лъжа, понеже понасям макс. до две.

9

Анонимен

преди 5 години

Пари няма! Да знаете! Щом няма занчи няма пазар. Нито на коли нито на жилищата, а колкото до кредитите, особено за вещи, направо забравете.

8

Анонимен

преди 5 години

САМО ПРИ РУСКИТЕ КОЛИ НЯМА НА СТАРО, ТЕ ВИНАГИ СИ ИЗГЛЕЖДАТ И РАБОТЯТ ПО ЕДИН НАЧИН.

7

Анонимен

преди 5 години

по-добре жена втора употреба но не кола втора употреба

6

Логика

преди 5 години

Обожавам автоджамбазите ! 1-чка само започна ! Предлагали са ми Голф с Ремус, Рекаро, малко воланче ,щипки на капака и .... колата била на млада майка която само возила дъщеричката си до градината !

5

sofeto

преди 5 години

Напълно "обслужена". "Перфектна" без "абсолютно никакви забележки"!... това като го чуя или прочета се развеселявам!

4

Чича Ви Митко

преди 5 години

Това скрита реклама на автокъщите ли трябваше да бъде?