29

за ЕС

преди 5 години

ЕС е масонски проект................кога ще го разберете???Затова заселват хора от Близкия Изток и Африка(които никога няма да бъдат интегрирани)...................за да може да се всява ужас сред обикновените европейци............така стадото се държи в подчинение!!!

28

за ЕС

преди 5 години

Кланът на най-влиятелната масонска фамилия Ротшилд си назначиха президент на Франция и така директно ще командват целия ЕС...............тия Ротшилдови мразят България от много дълго...........заканили са се да ни унищожат като държава!!!Засега всичко върви по план..............българите намаляхме с около 3 милиона за 20 години демокрация!!!

27

Българин

преди 5 години

До привет от Германия6+++ Бих ти сложил шест плюса за верния коментар!

26

рп

преди 5 години

Това не е просто опит за атентат, а опит за преврат, при това подкрепен от берлинския гарнизон и доста от висшите офицери. Хитлер е спасен заради това че бомбата е поставена до един дъбов плот и взривната вълна се насочва не към него. Иначе превратът е щял да бъде успешен.

25

Факт!

преди 5 години

Колко говорих че германия е колос на глинени крака и че прогресира само благодарение на налетите американски пари за да се опълчва на Съветският блок и да е опонент на ГДР.Вие ква сила била германия мерцедеси гоУфове и дрън дрън.Колос на Глинени крака!

24

за ЕС

преди 5 години

Центърът на тежестта в ЕС ще се измести от Берлин в Париж.............Макрон не е случайно момче...............ами е един от доверените банкери на клана Ротшилд!!!Разбрахте ли сега кой командва целия ЕС................световното масонство и банкерските лобита!!!

23

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Няма как един бабое да постигне това, за което пишеш. Щеше да е хубаво, ако беше възможно. Но не забравяй каква пасмина привлече навремето Митеран от Сев.Африка и им даде френско гражданство, за да гласуват за него. Техните гета днес са много по-голям проблем в сравнение с индийските поселища у нас.Да не забравяме и това, че докато управляваше, Митеран успя да съсипе реда във Франция и да я ограби до голяма степен, както правят това всички социалисти, щом се доберат до власт.

22

Анонимен

преди 5 години

България все е от битата страна(да не казвам по-циничната дума)...............без значение кой ще командва ЕС............Германия или Франция!!!От третия кръг на ЕС.............най-дълбоката периферия!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Разбрахте ли сега защо англичаните напуснаха ЕС???1.защото са велика сила - бивша империя2.защото не искат да бъдат командвани от ГерманияСтана ли ясно??

20

Циник до привет

преди 5 години

Здравей приятелю,Харесвам коментарите ти - но тук ужасно бъркаш! AfD всъщност има 17% гласоподаватели - CDU&CSU - имат общо 31%!Това значи - че гласоподавателите на AFD са точно колкото на управляващите партии - взети поотделно! 31% гласували за безумната Меркел - 69% НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕЯ и тя пак е на власт! Толкова за пародията демокрация в Германия ! Хитлер е бил на власт 13 години...Меркел 16...КОЙ Е ДИКТАТОРА???

19

Анонимен

преди 5 години

Великите сили в света са само 5 - Китай, Русия, САЩ, Великобритания и Франция(единствената държава в ЕС) след Брекзит!!Коя държава ще има лидерска позиция в ЕС?Франция, а не Германия..............то е ясно!!!

18

Другата гледна точка

преди 5 години

До *** до 7Циник, питай ги тогава и какво им е отношението към КОМУНИЗМА и ЩАЗИ!Ще се изненадаш ли от отговорите им, от носталгията им по него?Аз лично - не.Като знам КОЙ ги финансира...

17

Анонимен

преди 5 години

Франция ще поеме водещата роля в ЕС...............по-силна държава, има ядрено оръжие, има по-силно влияние в Близкия Изток, Африка, дори и в Канада!!!Германия е колос на глинени крака.............още плащат грешките на Хитлер!!!Германия е бита карта- с една дума!!!

16

V

преди 5 години

Тоя вярно е бил предател. А й това нямаше да сложи край на войната на запад. Ако го нямаше Хитлер можеше да се договори нещо със Сталин и тогава други ставаха нещата. Те и в сегашните търговски войни нацистите внимават с Русия за да не се озоват пак между *** и наковалнята. В Русия и БМВ и фолцваген и мерцедес имат заводи а в САЩ нямат. А колите които продават в САЩ с направени от руски ресурси и не само енергиини. Германия няма шанс за успех ако води война на два фронта. Две СВ го доказаха

15

Хипотеза

преди 5 години

Такива са си в "АзГ"з - фенове на Фюрера, но и на Сталин (едновременно).Циклофрения.

14

Хитлер бе велик!

преди 5 години

И нищо повече! Сега Величието е ВВП..

13

Анонимен

преди 5 години

Германия е обречена.............както и цяла Европа...........от мултикултурализъм, демокрация и *** от трети и четвътри пол!!!Спасение няма.................почвайте да четете Корана и да учите арабски и турски език!!!Английският и немският скоро ще станат излишни езици!!!

12

Анонимен

преди 5 години

Германците са имали големи учени и философи, но са народ без капка инстинкт за самосъхранение..................лесно се манипулират от политици като баба Меркел.............затова сега главорези и престъпници от целия Близък Изток и Африка са в Германия и живеят на социални помощи, докато не бъдат активирани да правят атентати!!!

11

Циник до 7

преди 5 години

От ГДР са! Да ! Яли са на руснаците попарата...на комунистическата хунта - виждат как страната им бива насилствено заселвана с untermenschen от Азия и Африка. Виждат, че трябва да работят на пълен работен ден - за парите на един мигрант!Писнало ми е от политкоректни антифашисти...либералисти...***....и мултикулти!

10

Анонимен

преди 5 години

Германия изпуска контрола над ЕС...............защото младият и амбициозен политик Макрон иска Франция да поеме водещата роля............затова са тия дандании и вадене на скелети от гардероби!!!Франция е по-силната държава , освен това е единствената ядрена сила в Европа!!Но за Бай *** от България няма значение на кой господар ще служи, нали???