41

А бе

преди 5 години

Докато не се въведе наказанието "отнемане на гражданство" и последващо депортиране,проблемът с тая *** няма да се реши!Ако се лишават от паспорт за каквото и да е престъпление,нещата ще потръгнат бързо.

40

Факт

преди 5 години

Това,от което се нуждае Европа е Общоевропейска Реконкиста-пълно прочистване от исляма!Само че сегашните управляващи са по-навити за Евро-Халифат...Пед.али,какво да ги правиш!

39

Стамат

преди 5 години

Съвсем скоро запада ще забрани на хората да дишат.

38

Анонимен

преди 5 години

На Сабина някой да и обясни, че ако не и харесват правилата в Дания ,не е задължително да остава там.Свободна е да си носи хиджаб , никаб ако иска и комплект чаршафи за двойно легло ,някъде където е разрешено от закона! Много да отворени и наперени в Дания , обаче в землянките и паланките ,от които са изпълзяли не смеят да гълнат, защото знаят какво ги чака.

37

Валентин

преди 5 години

Обзалагам се, че поне половината от "протестърките" са били лоботомизирани феминацита - много тъ пи парчета

36

Анонимен

преди 5 години

И в Турция скачаха навремето и после клекнаха. Сега пак са с бурки. Голяма свобода да се движи терорист с оръжие и никой да не го вижда.Като не харесват западният начин на живот да отида в СА, там да се правят на важни.То в ислямските държави тея не ги имат за хора, но като дойдат в Свободният Свят и веднага с претенции.В СА ще е просто една от 4-те жени и безкрайното число любовници и няма да я брои никой за личност. Лицемерни, двулични, лъжливи гьонсуратки скапани ***, неандерталци.

35

nina

преди 5 години

Тези с промитите мозъци и бурките са чисто луди.Навремето и мъжете,и жените са увивали лицата си в пустинята,за да се предпазват от пясъка и прахоляка и пустинните бури.Но вече е 21 век,а Сабина и посестримите й не живеят в пустинята,за да си забулват лицата като нинджи.А който толкова иска да ходи забулен,сегрегиран и без никаки права-д яхва самолета към Сауди,Пакистан или Иран...

34

край

преди 5 години

Сабина е християнско име - има света Сабина. Кви са тия бурки. Така искала. Ми да иде в Саудитска арабия. Парадокса е че бягат от държавите си а искат в Европа да живеят като в тях. Ми що бягат тогава. От себе си не могат да избягат.

33

Камъни трябват

преди 5 години

Смелата Сабина нямаше да е толкова смела в Афганистан. ЩЕ Я ПРЕБИЯТ С КАМЪНИ . Тук обаче е добре дошла, хората я посрещат като човек и равна. А тази змия за благодарност към Европа и Европейците им плюе в очите. Кога Европейските гей политици ще се усетят че така неможе.

32

Анонимен

преди 5 години

От къде знаете, че тези протестриащи с чаршафи са мюслюманКИ? Може да са мъже, роботи, рептили... Никой не е виждал под чаршафите какво има :)

31

Gorskio

преди 5 години

Сабина, ако мъжо ти реши че вече не трябва да носиш никаб, и вземе да те превъзпита у вас няколко шамара - дали ще размислиш??

30

мак

преди 5 години

"Смелата" сабина дали ще се репчи така у тях си? Пък и никой не я държи насила, може да се върне всеки момент. Тази забрана идва малко късно, тия са свикнали, че имат права, нарочно парадират с дрехите си и сега - трагедия. Не щат да приемат, че в Европа не е нормално да се покриваш и човек да не може да разпознае, кой си и дали не носиш нож под чаршафа.

29

Психолог

преди 5 години

Тва едно време каде ще видиш арабинПо филмите бяха от наще ама с чаршафи и се намазали с вакса Сега истински показват по телевизора Срамота !!!!!!За това ли е телевизията ????Показвайте красиви неща бе хора Пари даваме за тия програми

28

Боби

преди 5 години

Разбирам да се носи тази арабска дреха в пустинята където е пълно с пясък а тя и защитава тялото на жената - защо мислите всички жители на пустинята носят съответно мъка и женска версия на тази дреха - от необходимостПо същия начин чукчите са опаковани в няколко слоя кожи в кожи от главата до петите когато живеят на север.Но в Европа да се носи този вид облекло?РЕШЕНИЕ полицията може да задържа човек до 72 часа без предявяване на обвинение за изясняване на личността муколко пъти ще издържи?

27

Анонимен

преди 5 години

В ЕВРОПА ЗАКОНИТЕ СЕ СПАЗВАТ. ВСЯКА БУРКА ДА ГО ПОВТОРИ И ЗАПОМНИ. ДА ГИ ПРАЩАТ В ТЕХНИТЕ СИ ДЪРЖАВНИ И ТО ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА.

26

Анонимен

преди 5 години

Като не спазват правилата в страните от ЕС,забулените,да си ходят откъдето са дошли.

25

Анонимен

преди 5 години

Исляма е скапана и най-нетолерантната религия! Това ще става навсякъде из западна европа постепенно! А от протести никой не го е страх. Достатъчно е да пуснат ултрасите за да ги прегазят а те властите уж така ще ги арестуват за расизъм!

24

Домус

преди 5 години

Сабинчето ше кандиса като и свършат парите за глоби, датчаните не прощават нарушения и задължения!

23

евроатлантик

преди 5 години

това не е хуманно .

22

Анонимен

преди 5 години

"Аз няма да спра да нося никаб, а ако трябва да го направя, искам решението за това да е лично мое", аргументира се СабинаНяма лошо. Спокойно можеш да си го носиш в Саудитска Арабия, никой не те спира. Даже съм сигурен, че датчаните ще те спонсорират с билет!