112

привет от Германия

преди 5 години

70 % от вашите студенти след като завършат нямат шанс да си намерят работа в чужбина защото са точно такива като тази на снимката ! Те ще остават в България да ви тежат на главата ,а и за капак ще ви управляват ! Представяте ли си точно такива като тази извънземната ще работят в общините , в кметствата , в здравната каса и др. !Направо ми е жал за вас ! Който уважава себе си и семейството си да дойде в западна Европа , в България ще управляват такива като тази дрогираната !

111

баба мара

преди 5 години

това момиче няма да се оправи ще гледаме следващия сериал скоро

110

Анонимен

преди 5 години

До Драган 117Файлетони, файлетони, файлетониииии, се прокарват по балканската страна. Слушаш нови файлетони без сифони, клатиш факти да прокараш нищета!

109

Анонимен

преди 5 години

"Майка й, в качеството й на защитник, обясни, че за дъщеря й ще е най-добре да бъде на свобода."Какъв мъдър извод само!

108

Драган

преди 5 години

Тези от Германия да не се правят на специалисти по всичко. В Германия има и по-страшни случаи. Масово българите в Германия спят под мостовете и ядат кучешка храна докато спестяват за старо BMW.

107

Wwww

преди 5 години

Наглостта на бг съда е безгранична, а тъпотията българска - пословична

106

привет от Германия

преди 5 години

Тази на снимката направо е - рицарят на печалният образ !Този печален образ рефлектира и върху България като се има в предвид ,че 60 или 70 % от студентите са такива ! Жална ви майка , нищо добро не ви чака !

105

Анонимен

преди 5 години

Ако това дело се гледаше на Запад щеше да остане зад решетките минимум 6 месеца! Пияна, дрогирана и предизвиква ПТП и на всичкото отгоре заплашва свидетел! Ама нали в Тралалария всичко може и като нелееш малко крокодилски сълзи постановката минава.

104

Анонимен

преди 5 години

Тарикатите винаги някога си намират майстора !

103

Анонимен

преди 5 години

До ВладоНе е точно така. Мутрагените бяха същите диваци, като бащите и дядовците си, но нито бащите им, нито дядовците им "се приявиха" Въпрос на среда ...

102

Анонимен

преди 5 години

Лошото е, че има много, който са умни, целеустремени и можеи, но имат същите морални ценности, същата лукавост и същото безчовечие, като това момиче ... Тя е лесна.Другите са проблемни ...

101

ак-уд

преди 5 години

мястото не и е затвора, но превенцията е всичко , 15000,2000 лв, глоба

100

Аз съм си аз

преди 5 години

Очакваше се поредната простотия на бг правосъдието. Татенцето първо е възмутен и крещи в съда "Безобразиееее",след това намира добра сума парички и "безобразието"е променено на "щастие",което милата му наркоманка-дъщеричка приема с... Усмивкаааа. А какво ли чака мирните граждани, които редовно плащат данъците си, след поредното напиване и дрога от щерката? След няколко дни ще четем пак за нея. Е, така е парите не са всичко, но с тях може всичко.

99

Анонимен

преди 5 години

Ако пак направи някоя простотия е редно не тя а съдията който я пусна да влезе в затвора.Няколко пъти като се случи и ето Ви съдебна реформа ! - 100% гаранция.

98

привет от Германия

преди 5 години

Знаете ли ,че 60 или 70 % от българските студенти са такива като тази на снимката ! Хубаво я вижте и се постарайте да разберете на какво са способни и на какво не са способни такива извънземни дрогирани ,алкохолици и на всичко отгоре студенти ?!Аз се чудех защо на висшистите им плащат по-малко от мене мияча на тоалетни и чинии в Германия , но явно си заслужават мизерното заплащане ,дори то им е много !

97

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, пуснете я, следващия път, като се нашмърка, ще направи катастрофа с жертви!

96

Анонимен

преди 5 години

Другия път може с Невина физиономия на светица и за убийство да и се размине в Б г нема съдебна некурумпирана и ще чекаме да се оправи държавата

95

възмутително!

преди 5 години

Тая вредна и гaдна нощна пеперуда я пускат, а набедената от самоназначения цар-тиквар Иванчева я мъкнат с пранги на краката. Що за бездънна бананова простотия?!

94

Кравата Пенка

преди 5 години

Габриела пълен *** си и такава ще си останеш,да не забравяме и садийката-лика прилика сте си.да но другиа път в ареста анусаа и путкатаа ти смарделаа да разпорат

93

Анонимен

преди 5 години

Съдебната система направи Габриела п....ч.ица смела