200

Анонимен

преди 5 години

Русия е провинция на Китай

199

Анонимен

преди 5 години

Шамар за ***

198

Анонимен

преди 5 години

Русия е съвсем жалка вече.Алкохолици, сър.

197

Анонимен

преди 5 години

Импортозамещението не се получава, а ;)Не може до вчера да си имал народ от алкохолици-колхозници, а днес да ги направиш инженери и да произвеждаш качествени неща ;)Русия - ИмпортозамещениеУганда - ХарамбееБедняшки мечти.

196

Бдинец

преди 5 години

Путин така управлява ,все едно е агент на ЦРУ!Крим е малка територия за размерите на Русия,и при това беден край разчиташ на дотации!Голямата лъжа която хвърлят в обръщение крайните русофили е военното стратегическо положение на полуострова и затова Русия трябвало да го владее!Русия и преди анексията владееше военно Крим ,80%от морския флот и армия бяха руски !Путин чрез Крим и Донбас искаше ,,братски",да дестабилизира Украйна!Санкцийте пък дестабилизират руската икономика !Честити тавариш П

195

Анонимен

преди 5 години

Путин превърна народа в скотове, пиещи антифриз !Това е неннормална работа!

194

Анонимен

преди 5 години

Българина отдавна е разбрал една голяма истина - руска кола и руска жена Никога не взимай!За нищо не стават!

193

Анонимен

преди 5 години

Абе не ми хвалете страна в която се пият антифриз, лосиони за вана и одеколони !Толкова изпаднали алкоххолици няма никъде по света.Това ли ви е пример за народ и държава :)))))))

192

мънфи

преди 5 години

До 286 Анонименкамшик !Изглежда си падаш по садо мазо скъпи ми нежен другарю

191

Анонимен

преди 5 години

Защо всички бягат далеч от Русия?!Защото никой не желае да близо до калната локва, ще се изцапаш винаги!

190

антиджендар

преди 5 години

До 281 РусофилОт същества с неустановен пол не приемам съвети

189

Анонимен

преди 5 години

Само от камшик разбира Русия!И затова - санкции и ограничения за Кремъл.

188

дреме и на Русия

преди 5 години

Сега ЕС с тая американска ГМО-соя ще цъфне и върже!Като почнат малките деца да ги болят коремчетата,само стой та гледай!Щото богатите ще папкат скъпи чисти храни,а бедните-квото им дадат!А бе тоя свят върви към революция,ама де да видим!

187

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

186

референдум-дум

преди 5 години

Скоро във вече бивша Украйна ще има референдум за присъединяване към Крим!

185

X

преди 5 години

Тези дето плюят Русия тук имат пропуски в информационната си подготовка / образование! Я кажете колко години Крим е бил украински и колко руски ( провери историята!)? Севастопол никога не е бил украински! Какво тогава търси Евросъюза под вола теле? Ейййй, оляхте се от пропаганда и тъ.потия!

184

Русофил

преди 5 години

До антисоросоидОт тогава от когато русофилите станаха *** , съветваш погрешно съветваш противопоставяне , обиждаш постоянно това не помага на Русия , а я закопава .....сигурно заради такива саветници се стигна до тука , ама преди Русия да умре пъво Вие ще минете под ножа , сега разбирам другаря Сталин защо е дейтвал така !

183

Точно канано;

преди 5 години

17 4Боли ги гъзо руснаците. Англосаксонците точат лиги за тяхната земя. Много добре разбират, че с военна операция не става, най много казацкте да поят конете си някъде Албиона. Значи единственното решение е разединяването на нацията и тих преврат отвътре, а те на това са добри. Лошото е, че ФСБ е взело най доброто от своя предшественник КГБ и е доразвило методите на борба. Кофти, кофти атланти, не виждам как ще се справите с проблема, дори със санкции няма да стане.

182

Българина

преди 5 години

Крим беше стъпката с която Русия ограничи запада на изток! Русия не иска да ходи на запад но запада иска все да ходи на изток! С този ход беше показано че когато саш влязат някъде насила влиза и Русия, така стана с украйна и сирия. Ако сащ не влизат и Русия не влиза. В случая Русия е тази която пази мира, щото ако не влезе следва ирак и либия. Сащ са в паника организират икономическа атака отново, но ще потънат

181

антисоросоид

преди 5 години

До 274 РусофилОт кога со ро сои дни те джен да ри се пишат русофили !