36

Анонимен

преди 5 години

А клошаря хванаха ли го вече, този филм вече сме го гледали.... Фандък, ставате смешни вече ...

35

баш новината

преди 5 години

По-важното е ,че Юнкер е договорил огромно количество гмо соя и втечнен газ от сащ.Чакаме Брюксел да въведе задължителни квоти.

34

сминдух енд чесън

преди 5 години

Ще направят пак конюшни,за конете на порше,мерцедес и други знайни и незнайни съвременни коневъди.

33

До 27

преди 5 години

"ОСТАВКА нагли крадци и некадърници !!!" Ха-ха-ха!!! Искайте, ако можете оставката на Сакскобурготски. Далаверата е направена за 3 дни от регионалният му министър Валентин Цвровски, вече покойник

32

Анонимен

преди 5 години

И кой е този мистериозен собственик де.Защо не му напишете името.Или е същият с гръцкия остров и барселонската къща ?Чрез подставени лица естествено.

31

До 17

преди 5 години

На 12 авгycт 2005 г., петък, в самия край на мандата cи и пpи вече загубени избори, правителството на Сакскобурготски решава да замени част от терена на царските конюшни c фиpма Дивиcима. Само 3 дни по-къcнe, в понеделник, тогавашният регионален министър Валентин Цвровски, вече покойник, е издал съответната заповед. Така Иванов става собственик на 16% от имота.

30

До 17

преди 5 години

Варненският бизнесмен Янко Иванов, който придоби земята под царските конюшни cлĸд 10-гeдишна cъдебна сага пpез 2016 г. е бивш cъдpyжник на Цвĸтан Василев в Корпоративна търговска банка. По професия Иванов е финансист, работил е и в други трезори. Фиpми на Иванов започват овладяването на царските конюшни още през 2005 г.

29

Анонимен

преди 5 години

Корнелия, защо събра 70 хиляди на Бузлуджа, а не пред Парламента Бойко би паднал на секундата! Народът протестира за какво ли не!Или може би с Бойко го играете тандем?

28

Анонимен

преди 5 години

Ами, общината е на няма и 500 метра оттам. Да питат собственика (знае се кой е) защо не ги ремонтира. И защо ги е взел на смешна цена. Ама май не искат.

27

Анонимен

преди 5 години

А!!!То и за Тютюневите складове в Пловдив тъй са говори.. Докат са открие КЛОШАРЯ, който да се нарочи за виновен..Щот той собственика ама хич, хич няма намерение да дигне небостъргач на туй златно теренче в пъпа на София..Иначе Обран е инкасо автомобил. Полицията трети ден мъти мотивите за престъплението. ВЕЧ СА ИЗТЪРКА от въртене за проФАНионалност на разследващите...ОСТАВКА нагли крадци и некадърници !!!

26

Анонимен

преди 5 години

Родината ни цяла в пожарища гори,министър-председателят пожарникар на поста си стои. Господи, прибери го,народът ни от игото му, освободи го.Той ходи из Родината ни и пожарни открива,но за сметка на това България затрива.

25

Анонимен

преди 5 години

ТЪРСИ СЕ КЛОШАР. КАНДИДАТИТЕ ДА ЗВЪНЯТ В ПРОКУРАТУРАТА

24

Анонимен

преди 5 години

Да чакаме извисяването на поредния офис билдинг на мястото на тази "ненужна вехтория".Нещо като палата на Киро Японеца на бул. Васил Левски добре ще лепне на това централно кюше.ГЕРБ трябва да се отблагодарява на спонсорите си.А театърът на Юрданка е повече от смешен.

23

Анонимен

преди 5 години

Старата изпитана мутренска рецепта на ГРОБ с пожара и клошаря в действие. Обикновено и пожарната удобно закъснява а после покривът остава отворен !!!Спомнете си старите складове в Пловдив. Схемата е същата. Градът е различен.

22

Анонимен

преди 5 години

Отдавна не беше горял "вкусен" имот. Видими резултати, както се казва.И отново ГЕРБ действат през лятото, когато хората са на море и пожарът ще мине почти незабелязано. А на есен, я някой си спомни, я не.И отново ще уредим някой верен на Партията човек с вкусен имот.

21

шматка

преди 5 години

До 18В белите държави общината ремонтира сградата и сервира сметката на собственика.Прав си.И на мен ми писна от съборетини за които никой не се грижи.Трябва решение.

20

Анонимен

преди 5 години

Схемаджиите от ГЕРБ са й драснали клечката. Това е повече от ясно.

19

и на боко

преди 5 години

Йорданке, за комунистическите паметници в София си траеш, но няма къде да бягаш!

18

Паметници - клоаки

преди 5 години

Писна ми от руините в центъра на София!!! Стига с тия паметници на културата, които никой не ползва и не поддържа. Грозно, грозно и пак грозно. Ако никой не ги реставрира, всички клоаки в София да се разрушат и да става модерен град. Да има условие в договора, че ако собствениците не ги реставрират и реновират в автентичния им вид в определен СРОК, ще бъдат отнети в полза на държавата. Тогава всеки ще се замисли дали да купи една руина на безценица и дали ще може да изпълни условията.

17

Анонимен

преди 5 години

И кой е собственика, няма ли си име?