32

Анонимен

преди 5 години

И този значим паметник на културата от кой се посещава? Поредната сензация, поредната ултра тъпня с която се занимава обществото, ей така да има сеир, да се лее злоба. Тази гробница е опасна от както се помня и трябваше да се разруши много отдавна, а не да се чака да пламне и сгромоляса, само защото за някакви перковци била много ценна.

31

Анонимен

преди 5 години

Странно или не още първите коментари под новината са на добре познати активисти на ГЕРБ, започнали директна атака срещу Спаси София. Работата стана гузен-негонен бяга.

30

Анонимен

преди 5 години

"като не са функционални сгради, трябва да се разрушават, а на тяхно място какво да се изгради нещо ново, нещо което ще се използва и поддържа."Баце вече пуснал тролерите по форумите да подлагат за нова сграда на мястото на конюшните.

29

Анонимен

преди 5 години

Тука яко PR aкцийка тече... Вече е напълно ясно, че палежът е умишлен. Троловете от 60К ли си ги купувате?

28

Анонимен

преди 5 години

"Царските конюшни изгоряха. Като по учебник - събота срещу неделя"Тютюневите складове също се "самозапалиха" в събота срещу неделя.

27

V

преди 5 години

Това с паметниците на културата особено в София е голям смях. В конюшните се гледат коне. Къде в Европа конюшна в центъра на града е паюетник на културата? Тези згради са с някви мазилки без никаква орнаментика и имали архитектурна стойност. Трябва да се види кои сгради наистина имат стойност. За толкова много сгради не можем да се погрижим. Старото трябва да дава път на новото,но новата сграда фасадата да имитира старата. И да не е по висока

26

До 22

преди 5 години

Не знам кой какво ще каже, но на мен ми писнаха тези "паметници" на глупостта, обществени тоалетни и наркомански сборища. Като не могат да се поддържат, като не са функционални сгради, трябва да се разрушават, а на тяхно място какво да се изгради нещо ново, нещо което ще се използва и поддържа.

25

Анонимен

преди 5 години

Банов, ела да ми повееш, защото гори пожар в мен

24

Анонимен

преди 5 години

Стига за "Спаси София", а къде е въпросният Банов? Няма ли да направи изявление, денят свършва вече? Сградата културен паметник ли е, не е ли, какво предстои да се направи за възстановяването й?

23

Анонимен

преди 5 години

И кои са тези Спаси София, за да искат оставки? Кои са тези поредни НПО които смятат, че могат да се изказват от мое име? Аз пък искам закриването на Спаси София и всякакви други социопатски и деградантски хипи НПО-та.

22

Анонимен

преди 5 години

И разбира се сега ще кажат, че конструкцията на сградата е прекалено пострадала и ще можем да я укрепим с разрушаването и издигането на някое хотелче/молче на нейно място.

21

пляс пляс педалите

преди 5 години

Спасете София от "Спаси София"!

20

Анонимен

преди 5 години

НЕ Е САМО БОЙКО БОРИСОВ!!1ЕЛЕКТОРАТА НА ГРАБ ЗАСЛУЖАВА ЕВТАНИЗИРАНЕ ЦЕЛИЯ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ КАТО ЦЯЛО!

19

Анонимен

преди 5 години

Цяла София може да изгори, но паметника на съветската армия ще остане !!!

18

Toi

преди 5 години

Спаси София са прави! Една от малкото сгради в София не засегната от социалистическото строителство вече е изгоряла. Можеше да бъде реставрирана и превърната в музей, за да се посещава от учудващо многото чужденци идващи в София всяка година. София е много бедна на забележителности!

17

Анонимен

преди 5 години

Не мога да ги понасям тия от Спаси София, нагли комсомолци *** и лъжат на кило. Да се махат от София и да ходят да спасяват Банкя.

16

Резовски

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАА кой сега заседава в тия партийни домове?В знак на протест срещу цоциализма да ги бяха разрушили и да заседават в конюшните.Хем щяха да се съхранят.

15

до 13

преди 5 години

Като гледам какво по-стабилно се задава - ум да ти зайде. При следващото управление ще вали дъжд от пари.

14

Анонимен

преди 5 години

Ефтаназията на държавата продължава по план и с пълна сила.

13

варели симеонов

преди 5 години

Споко,управлението е стабилно.Нищо,че всичко се тресе.