26

Име

преди 5 години

ние не спорим за пореден път, неграмотната госпожо. ти кълнеш, като последната вещица, списуваща статии за сороски пари, а аз ти отговарям на дебилщините на гей-прайдник, евроатлантическа ценителка и пропагандаторка, което не говори твърде добре за мен.

25

ДЯВОЛА НЕ ПЛАЧЕ

преди 5 години

До Анонимен 36БРАВО НА КОМЕНТАР 36! ДА ТЯ МОЖЕ ДА ПОТЪРСИ УБЕЖИЩЕ ПРИ СВОИТЕ НО ВМЕСТО ТОВА СЕ ВРЕ В ЕВРОПА ТОВА Е ГРОЗНОТО В ТАЯ ИСТОРИЯ!ИНАЧЕ ДА СЕ ОТКАЗВА СТАТУС НА СИРИЙКА Е НЕРЕДНО!ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ БЕЖАНСКАТА ВЪЛНА ОТ ДЪРЖАВИ КЪДЕТО НЕ СЕ ВОДИ ВОЙНА ДА ИДВАТ В ЕС! НО СИРИЯ Е СЪСИПАНА ОТ РУСИЯ И ТАМ ЖИВОТ ВЕЧЕ НЯМА!

24

Име

преди 5 години

окей джендъре на соpос и бxк, щом турция не съществува, неграмотната госпожо, защо ви беше целия този цирк с футболиста йозил? и не се друсайте толкова много преди да пишете в нета цели неграмотни статии как българия граничела със сирия, защото е анексирала турция. това, че кълнеш като последната спизувателка в дойче веле ще ви се върне, като бумеранг.

23

Анонимен

преди 5 години

На това му се казва добра новина! А дано да повлече крак и на останалите!

22

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТак е изнесоха се ама защо и като отидоха "там" не започнаха да изнасилват малки момченца и млади момичета, не започнаха да се дупят по пет пъти на ден където им скимне (даже и бг мюсюлманите). Не започнаха да взривяват влакове и ресторанти. Започнаха да работят да си плащат данъците и да допринасят ползи за обществото. Има и изключения които са малцинство и тук идват от западните изключения та така сме квит. А т.н. бежанци са организирано нашествие по примера на Ганди но за лошо.

21

Анонимен

преди 5 години

Ами защо тази Сирийка-Палестинка-Мусулманка не иска убежище в Саудитска Арабия, Кувейт, Бахрейн , Египет , Алжир и т.н. ПРИ СВОИТЕ ами се вре в Европа?Това не са бежанци, това е по план и се нарича ИНВАЗИЯ.Ще ни затрият тези човешки права

20

Анонимен

преди 5 години

Джендърите влязоха в кофти серия, първо им отхвърлиха конвенцийката, после взеха да им гонят бежанците мухахахах

19

Име

преди 5 години

и защо израелците избиват палестинците. и те ли са путинофили, а неграмотната госпожо с възпаления мозък на соpоcоид

18

Анонимен

преди 5 години

Над 2 милиона граждани на България се изнесоха навън. Към тях такова отношение не е имало.

17

Анонимен

преди 5 години

Познайте кой я е накарал.. хелзинкския комитет..

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Що бе да сме ксенофоби ? Щото не щем "сирийци" ли ? Що не си ги вземеш дето си се пръждосал и да си ги гледаш щом си така любвеобилен ?

15

Анонимен

преди 5 години

България е станала тотална ксенофобска държаваИ преди 30 години, когато я напусках беше такава, но сега още повече.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Стига врещя глупости бе

13

Анонимен

преди 5 години

До До 18И щом проверявате значи явно сте си за диагноза

12

Анонимен

преди 5 години

Българите взеха да стават много нагли вече. Не приеха бежанците, не приеха и конвенцията. Щом като нищо не приемат, ще им спрем и еврофондовете.

11

До всички

преди 5 години

Русофоби - пийте всяка заран по 200 гр калиев цианид - белким се прочистите - или Светът от вас.Ама на гладно...

10

Анонимен

преди 5 години

До До 14Аве куфалници, вие вечер преди да си лягате проверявате ли дали Путин не се е скрил под леглата ви ?

9

Анонимен

преди 5 години

Имала бежански статут, че иска и още един?!

8

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се закрият НПО-тата, те са тези, които подкокоросват разни навлеци да съдят България. Няма нито едно НПО, което да работи за България и българите, нито едно! Всичките обслужват чужди интереси.

7

Име

преди 5 години

до "ДЯВОЛА НЕ ПЛАЧЕ". четете, неграмотната, четете: ситийка от палестина. от ивицата газа. бежанка в окупираните от израел територи. защо не я приеме израел? можете ли да ни напишете с големи букви? аз имам план. всички "бежанци" да бъдат прехвърляни в израел. една напреднала държава с много пари и възможностти, а от там директно в уахабитска арабия - островът на демокрацията в района.