121

Анонимен

преди 5 години

Който е против конвенцията е за насилието над жени и деца. Още не сме дорасли да сме в цивилизования свят. Прави бяха принц Хари и Елтън Джон, че в източна е пълно с диваци, които пречет на интеграцията гейовете и трансджендърите.

120

Анонимен

преди 5 години

Във всички други сайтове са дадени имената на четиримата, подкрепящи ИК:Филип ДимитровКонстантин Пенчев,Румен Ненков,Георги Ангелов!Браво на всички жени от КС, гласували против ИК!!!

119

Факт

преди 5 години

Ге.йове,лес.бийки,*** и прочее си имат всичко,за да могат да водят нормален живот!Това че чувстват някакъв вътрешен дискомфорт не е причина да искат повече права от другите и съответно по-малко задължения!

118

Анонимен

преди 5 години

СЛУГИТЕ НА ДЯВОЛА ГЕРБЕРУНГЕЛИ И ПУТИНОФИЛИ КАТО ТЕБЕ НИКОГА НЯМА ДА КАЗВАТ НА ЕДИН ХРИСТИЯНИН КАКВОТО И ДА БИЛО АНТИХРИСТЕ!------------Защо? След като учителката в 5 ти клас не ти е казвала достатъчно за пълния член и не си го научил до сега аз да не ти го покажа как се употребява и така да станеш грамотен ***?

117

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 117СЛУГИТЕ НА ДЯВОЛА ГЕРБЕРУНГЕЛИ И ПУТИНОФИЛИ КАТО ТЕБЕ НИКОГА НЯМА ДА КАЗВАТ НА ЕДИН ХРИСТИЯНИН КАКВОТО И ДА БИЛО АНТИХРИСТЕ!ТОЧНО ВИЕ АНТИХРИСТИТЕ ВЪРШИТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗВЕРСТВА НА СВЕТА ! МОРАЛА ВИ Е 0 ДАНО БОГ ДА ТЕ УБИЕ ТЕБЕ :D

116

Анонимен

преди 5 години

На който не му харесва да отива в Дания или Люксембург и да се жени за брат си.Там е дявола и не плаче

115

Юрист

преди 5 години

Джендърите първо трябва да се издирят и да им се състави списък, защото това са обществено опасни хора, които всеки момент могат да убият или да изнасилят някое дете. Хора, пазете децата си от тези престъпници, ако знаете, че някой познат е хомосексуалист или защитава джендърството пазете си децата да не общува с него, те са непредвидими!

114

Анонимен

преди 5 години

Фил Колинз с меките си пръстчета и китки много ясно как е гласувал.Нали е от квотата на м-р Бийн Колорадото

113

ДЯВОЛА НЕ ПЛАЧЕ

преди 5 години

ГЕРБЕРАСТИЯТА-ПРЕМИЕР И ПУТИНОФИЛИЯТА-ПРЕЗИДЕНТ СЕ ОБЕДИНИХА ЗА ДА ВЪРШАТ ЗЛО В БЪЛГАРИЯ !!РЕЗУЛТАТИТЕ СА ПЪЛНО ОПОЗОРЯВАНЕ НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ И ЗАКЛЕЙМЯВАНЕТО И КАТО НАПЪЛНО ПРЕСТЪПНА !!!

112

Анонимен

преди 5 години

ДРИСКО КОЙ ТИ КАЗА, ЧЕ СПОРЕД ХРИСТИЯНСТВОТО БРАКА Е СЪЮЗ МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА!!!----------Аз ти казвам и вземи вече да научиш пълния член! Затова вас хомосексуалните ви отритват навсякъде, защото освен, че съблазнявате деца и после ги убивате сте и неграмотни по български език!

111

Анонимен

преди 5 години

Трябва задължителна казарма за всички *** в начален етап на болестта.

110

А бе

преди 5 години

Ако Со.рос не беше загубил властта в САЩ*,Истанбулската конвенция щеше да мине,та пушек се вдига!Ама ситуацията в Света се промени и шорошките организации губят позиции.Е,ние сме на опашката на тоя процес,но има движение в правилната посока.Изобщо глобализацията от Соросов тип може да се смята за провалена.Да видим каква ще е от Ротшилдовия*.Иначе КС не е извършил голям подвиг-просто следва тенденцията.*Очевидно е,че Хилъри К. и демократите са слуги на Сорос,а Тръмп и републиканците-на Ротшилд

109

Членска карта №7

преди 5 години

Сега и Казармата ако върнат... :-) Жална ви майка, душици нежни :-)

108

Анонимен

преди 5 години

Няма, в Европа са на власт антиджендърски партии.

107

Анонимен

преди 5 години

Няма ли Европа да защити трансджендърите в България където са подложени на гонения и дискриминация.

106

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 101Вместо да крещиш простотии по форумите,*** да се лекуваш!

105

Анонимен

преди 5 години

Освен една масова хомо оргия, друго не виждам какво можете да направите. Или ще размахате застрашително гелосани перчеми и ще ни одраскате с новия си маникюр? Н

104

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 98ДРИСКО КОЙ ТИ КАЗА, ЧЕ СПОРЕД ХРИСТИЯНСТВОТО БРАКА Е СЪЮЗ МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА!!!БИБЛИЯТА ПОЛОВИНАТА Е НАПИСАНА ОТ ЛЪЖЕПРОРОЦИ ЕВРЕЙ ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ ЗА АПОСТОЛИ НА ХРИСТОС!!!ХРИСТОС Е БИЛ ДОБЪР ЧОВЕК А НЕ ЗЛО ГОВОРЕЩО ЛОШО ПРОТИВ ДРУГИТЕ И НЕ Е ИМАЛ НИЩО ПРОТИВ ОБРАТНИТЕ ИМА ГО В ПИСАНИЯТА НА МАТЕЙ ЕДИН ОТ НЕГОВИТЕ УЧЕНИЦИ РЕАЛЕН!ИМАМ САМО ЕДНА РЕАЛНА БИБЛИЯ ОТ 330-ТА ГОДИНА СЪС ПИСАНИЯТА НА УЧЕНИЦИТЕ НА ХРИСТОС А БЪЛГАРСКАТА БИБЛИЯ Е ПЪЛНО МЕНТЕ ПОЛОВИНАТА Е ЕВРЕЙСКА ГНУС!

103

Анонимен

преди 5 години

ПЪЛНОТО ОПОЗОРЯВАНЕ НА ВЪРХОВНИЯ СЪД НЯМА ДА ОСТАНЕ БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ РАДВАТ НИТО СЪДИИ НИТО ПРОКУРОРИ НИТ-------------Ти, джндъра, какво ще им направиш?

102

Али баба

преди 5 години

ДжендАри, джендЪрки и джендЕрчета, джендаросвайте се