88

частник

преди 5 години

При мен ми пуснаха " уше" / кукали му казват незнам/ от районното МВР ДА ме нюха. Как печела. Но то ушето хем просто и мързеливо хем и крадливо. Провалисе само и от там по веригата та до шефа му . И той също такъв - 1999- 2001 г.

87

Анонимен

преди 5 години

До 90 философката. И аз пия ама съм с мярка. И на никого насила не давам да пие.

86

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОще преди 14 години когато аз бях ученичка си беше масово явление да пушиш трева! Имах съученици и познати, който я пушеха, но никога нищо лошо не съм видяла от тях, много съм се смяла с тях! Докато има дилъри, ще има и ползващи! Докато се произвежда алкохол-хората ще пият, докато го има Булгартабак ще се пушат цигари!

85

Анонимен

преди 5 години

Подобни безумия на хора, които и грам мисъл не вкарват в изказа си, ме вбесяват.Ако си образован, интелигентен човек с добро възпитание те оценят и се държат с теб много по добре, отколкото тук в България. Какви ****нгали, какви пет лева. Всичко зависи от собственото ти поведение.

84

Анонимен

преди 5 години

"Отвлечено, дрогирано, бито..."---Е, добре, че поне не са посегнали на честта на момичето ... :)

83

Гост

преди 5 години

До АнонименКалинките са те накацали яко хахаха...

82

Анонимен

преди 5 години

Мирослав има проблем и банда. Коментар 27 е достатъчно красноречив.

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 74ТИ НА БЪЛГАРСКОТО СЛЕДСТВИЕ И ПРОКУРАТУРА ЛИ РАЗЧИТАШ !!! ТЕ СЕ СЧИТАТ ЗА БЕЗНАКАЗАНИ ДОКАТО БУДА Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА!БОЙКО БОРИСОВ НЕ УВОЛНИ ЗАМЕСТНИК ШЕФА НА ГДБОП ВАЛЕНТИН ЦОНЕВСКИ ПЪЛЕН ПРЕСТЪПНИК ЗАВЕЛ И САМОУБИЛ ЕДИНЯ ОТ ЗАМЕСЕНИТЕ ВЪВ СЛУЧАЯ МИРОСЛАВА ОТВЛЕЧЕНАТА И УБИТА В ПЕРНИК!ПРЕСТЪПНОСТТА В ДЪРЖАВАТА Е НАЧЕЛО С БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

80

Анонимен

преди 5 години

Майката знаела че дъщеря и пуши марихуана и е била съгласна с това. После се чуди защо е забегнала при дилъра си. Съд и затвор за такива родители.

79

Анонимен

преди 5 години

Народа пита защо подобен бауш има връзки в прокаратурата, а навън отвлича.., бие.., изнудва с цел проституция млади момичета. И ги трови с некачествена дрога.Народа пита какво прави Мирослав навън и банда!?

78

Българин

преди 5 години

Вината е на дилъра, но и на момичето не му е чиста работата.

77

Анонимен

преди 5 години

Защото Мирослав тръби на всички че има връзки в прокаратурата. Позор!Но дирибейства заедно с останалите си държаники и бауши. Колко пари до този момент е взел Мирослав и от кой. Да не вдигаме единия килим, че ако почнем наред всички ще стане мама мия. Заметени следи под килима на Мирослав и бандата на Оушън.

76

Анонимен

преди 5 години

Малката е признала пред майка си че пуши ка.набис веднъж месечно, реалистично е било веднъж дневно, сигурно е дължала на пласиора 200-300лв и той е решил да си прибере вересийте. Това се случва често. Хубави момичета от проблемни семейства задлъжняват към накой пласиор и после познайте как се издължават.

75

Анонимен

преди 5 години

Полицията знае , че е дилър, но си го е оставила да работи. Те трябва да си клатят краката до 20те заплати и ранното пенсиониране с голяма пенсия.

74

annybody

преди 5 години

До Анонимен 41сЪдист? От сЪд? Защо не понаучиш нещо за маркиз Дьо Сад и сАдизма?

73

Анонимен

преди 5 години

Отива да пие кафе и не се прибира. Нали се сещаш че я проследил Мирослав. И там всички, като него. Явно са група от сводници, наркодилари и робини.

72

Анонимен

преди 5 години

Ако е вярно това което казаха по телевизията и прокуратурата сутринта, че когато майката подава сигнал за изчезването на момичето е казала на полицаите че дъщеря и се среща с този същия наркоман и тя се съмнява че той може да е замесен, а полицаите 20 дена са го проверили!!!!????То това е такъв гаф че директора в Добрич , главния секретар и министъра на МВР трябва да бъдат веднага уволнени!Представяте си да бяха отвлечени техните дъщери, щяха ли да спят 20 дена, докато някой наркоман и гаси ци

71

Анонимен

преди 5 години

Той я бил отвлекъл с цел да превъзпиташ Виктория. А сега теб ще те възпита много стабилно. Да ти дойде акъля.

70

Анонимен

преди 5 години

До 44 Каква демокрация е тук .Тази демокрация няма нищо общо с тази в ЕС

69

Анонимен

преди 5 години

Някой наистина вярва ли, че доброто порядъчно момиче, ей така е било отвлечено от употребяващ наркодилър? Каквото е търсила, това е намерила, а историята на майката е меко казано наивно-инфантилна, тези хора са някакви долнопробни ***.